• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

İyi geceler kızlar..
Maaşaallah sohbetinize doyum olmamış :KK66:
Ben çok yoğundum bugün, giremedim hiç nete, menüleri kontrol ettim, bende unutmadan yazayım.
14 şubat menüsü
@otur SIFIR

Sabah; 1 yumurta, peynir, zeytin, çay

Akşam; yağsız,lor peynirli makarna, yarım karnıyarık, yoğurt
Aralarda; bol su, şekersiz türk kahvesi, çay, yeşil çay

MIhtar MIhtar çarşamba meditasyon ve leslie yapıldı canım.
Ben daha öncede leslie yaptığım için 3 mil yapıyorum..

Ben diyorum 3 beyazın yanında kocayı da çıkarmak lazım hayattan zayıflamak için. Un şeker tuz +koca kişisi

Benimki de böyle ya getirip getirip ye diyor :KK43:
Benimki destek sağolsun, ama ne zaman ben diyete başlasam o kilo veriyor, sinir oluyorum:63:

Çocugumu uyutmaya çalışıyorum bu saat oldu bide leslie ebru şallı ve meditasyon yapıcam bu kadar çabanın karşılığını görmek istiyorum :110:
Al benden de o kadar :(
Annem evde cd bulmuş, bana verdi "içinde ne var, bak" diye, üstünde plates yazıyor, sitenin sayfasında zayıflama çaylarının reklamları çıkıyor...herşey mesaj veriyor sani bana :KK70:

Sıralamayı göz onunde bulundurdum:)

Kendimi 2 kilo eksik yazmıştım:) Arkadaşları 1 kilo. Beni bırak onlara haksızlık olur. Umarım anlayisla karsilarsin.

Yalniz hatırlatmayı geç yapmak benim hatam seni düz 73 yazalım.

Arti resmi olmayan pazar günü saat tartimiz var. Tamamen isteğe bağlı. Yalniz kararını bildirmen gerekiyor.
Tatlim ben bunu kacirmisim fark etmez benim için senin nasil kolayina gelirse öyle yap

Maşallah ne kadar sürede 86dan 69a düştün
Geçen yıl şubat ayında 86 ile başlamıştım diyete, yine burda arkadaşlarin desteğiyle ağustosta 69.4 ü gördüm, sağolsunlar cok destek oldular.
Daha sonra nedense bi rahatlık geldi bana, eylülde diyeti ve yediklerime dikkat etmeyi bırakınca 74 lere çıktım ve kendimi tekrardan burda buldum..
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı hesabı benimkide :KK70:

Geçen yıl şubat ayında 86 ile başlamıştım diyete, yine burda arkadaşlarin desteğiyle ağustosta 69.4 ü gördüm, sağolsunlar cok destek oldular.
Daha sonra nedense bi rahatlık geldi bana, eylülde diyeti ve yediklerime dikkat etmeyi bırakınca 74 lere çıktım ve kendimi tekrardan burda buldum..
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı hesabı benimkide :KK70:
Çok iyi vermişsin hepimiz benzer süreçten geçiyoruz sanırım dönemsel rahatlık geliyo bide kolay alıp zor vermesi insanı yoruyor of martta hedefimizi görcez inşallah:dua:

Ben meditasyonu hallettim simdi

Benim kızında uyku sorunu var bilmiyorum nasil olcak

Yatağında yatmak istemiyo bizim yatakta illa ya saçımı tutmak ister ya elimi
Bugün öğretmeniyle de konuştum yarın genelden bi konuscak bakalim ne dicek
Kesin der ben yatağımda yatıyorum :işsiz:
Hep esimin yüzünden bunlar ben yatağımda yatsin dedikce yok yatsin yanımızda dedi simdi gonderemiyorum

Al benden de o kadar :KK43:
Annem evde cd bulmuş, bana verdi "içinde ne var, bak" diye, üstünde plates yazıyor, sitenin sayfasında zayıflama çaylarının reklamları çıkıyor...herşey mesaj veriyor sani bana :KK70:
Plates çok sıkıcı yaaa ben hiç sevmiyorum. Spor dediğin atraksiyonlu olacak. Hele ebru şallı sinirlerim bozuluyor huh huh deyip duruyor tövbe :confused:

Tatlim ben bunu kacirmisim fark etmez benim için senin nasil kolayina gelirse öyle yap
Pazar günü tartı fotosu yükleyeceksen söyle de seni de eklesin listeye. Katilim mecburi değil çarşamba da olduğu gibi .2 liste var biri sadece çarşamba yükle
nler diğeri de hem çarşamba hem pazar yükleyenler.... tarafını seç oyun başlasın :)

Ben meditasyonu hallettim simdi

Benim kızında uyku sorunu var bilmiyorum nasil olcak

Yatağında yatmak istemiyo bizim yatakta illa ya saçımı tutmak ister ya elimi
Bugün öğretmeniyle de konuştum yarın genelden bi konuscak bakalim ne dicek
Kesin der ben yatağımda yatıyorum :işsiz:
Hep esimin yüzünden bunlar ben yatağımda yatsin dedikce yok yatsin yanımızda dedi simdi gonderemiyorum
Çocukları kolay olsun diye çok küçükken alıştırmak lazım ama eşler karışmasa olmuyor odasını falan sevicegi sekilde ayarlarsan orda biraz daha zaman geçirse burası senin yatagın, uyku zamanı uyuyana kadar onunla odasında ol ama yatagına yatma falan diyolar uyandıkca sen de odasına gidicen zor bi süreç

Plates çok sıkıcı yaaa ben hiç sevmiyorum. Spor dediğin atraksiyonlu olacak. Hele ebru şallı sinirlerim bozuluyor huh huh deyip duruyor tövbe :confused:
Hahah bende sevmezdim ama o 2 haftalık programı adamı taş yapıyo bizzat denedim gördüm tekrar başlıyorum :halay:

Back