- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.121
Ne hesaplıyor ki acaba kız 1 haftada 55 olun demez dimi bize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hesaplıyor ki acaba kız 1 haftada 55 olun demez dimi bize :)
Ahhh ahhh hep kocam girdi aklıma
Herşeyin başı zati onlar
Benimkide yiyo cips uzatıyo bana dedim ben almim canım
O zaman seni uzaktan sevmek aşkların en guzeli derimNe hesaplıyor ki acaba kız 1 haftada 55 olun demez dimi bize :)
Benimki destek sağolsun, ama ne zaman ben diyete başlasam o kilo veriyor, sinir oluyorumBen diyorum 3 beyazın yanında kocayı da çıkarmak lazım hayattan zayıflamak için. Un şeker tuz +koca kişisi
Benimki de böyle ya getirip getirip ye diyor
Maşallah ne kadar sürede 86dan 69a düştünBenimki destek sağolsun, ama ne zaman ben diyete başlasam o kilo veriyor, sinir oluyorum
Al benden de o kadarÇocugumu uyutmaya çalışıyorum bu saat oldu bide leslie ebru şallı ve meditasyon yapıcam bu kadar çabanın karşılığını görmek istiyorum
Tatlim ben bunu kacirmisim fark etmez benim için senin nasil kolayina gelirse öyle yapSıralamayı göz onunde bulundurdum:)
Kendimi 2 kilo eksik yazmıştım:) Arkadaşları 1 kilo. Beni bırak onlara haksızlık olur. Umarım anlayisla karsilarsin.
Yalniz hatırlatmayı geç yapmak benim hatam seni düz 73 yazalım.
Arti resmi olmayan pazar günü saat tartimiz var. Tamamen isteğe bağlı. Yalniz kararını bildirmen gerekiyor.
Geçen yıl şubat ayında 86 ile başlamıştım diyete, yine burda arkadaşlarin desteğiyle ağustosta 69.4 ü gördüm, sağolsunlar cok destek oldular.Maşallah ne kadar sürede 86dan 69a düştün
Yani çok şey etmemek lazımO zaman seni uzaktan sevmek aşkların en guzeli derim
Çok iyi vermişsin hepimiz benzer süreçten geçiyoruz sanırım dönemsel rahatlık geliyo bide kolay alıp zor vermesi insanı yoruyor of martta hedefimizi görcez inşallahGeçen yıl şubat ayında 86 ile başlamıştım diyete, yine burda arkadaşlarin desteğiyle ağustosta 69.4 ü gördüm, sağolsunlar cok destek oldular.
Daha sonra nedense bi rahatlık geldi bana, eylülde diyeti ve yediklerime dikkat etmeyi bırakınca 74 lere çıktım ve kendimi tekrardan burda buldum..
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı hesabı benimkide
Diyeti adama mi uyguluyorsun kendine mi belli değil desene :))Benimki destek sağolsun, ama ne zaman ben diyete başlasam o kilo veriyor, sinir oluyorum
Plates çok sıkıcı yaaa ben hiç sevmiyorum. Spor dediğin atraksiyonlu olacak. Hele ebru şallı sinirlerim bozuluyor huh huh deyip duruyor tövbeAl benden de o kadar
Annem evde cd bulmuş, bana verdi "içinde ne var, bak" diye, üstünde plates yazıyor, sitenin sayfasında zayıflama çaylarının reklamları çıkıyor...herşey mesaj veriyor sani bana
Pazar günü tartı fotosu yükleyeceksen söyle de seni de eklesin listeye. Katilim mecburi değil çarşamba da olduğu gibi .2 liste var biri sadece çarşamba yükleTatlim ben bunu kacirmisim fark etmez benim için senin nasil kolayina gelirse öyle yap
Çocukları kolay olsun diye çok küçükken alıştırmak lazım ama eşler karışmasa olmuyor odasını falan sevicegi sekilde ayarlarsan orda biraz daha zaman geçirse burası senin yatagın, uyku zamanı uyuyana kadar onunla odasında ol ama yatagına yatma falan diyolar uyandıkca sen de odasına gidicen zor bi süreçBen meditasyonu hallettim simdi
Benim kızında uyku sorunu var bilmiyorum nasil olcak
Yatağında yatmak istemiyo bizim yatakta illa ya saçımı tutmak ister ya elimi
Bugün öğretmeniyle de konuştum yarın genelden bi konuscak bakalim ne dicek
Kesin der ben yatağımda yatıyorum
Hep esimin yüzünden bunlar ben yatağımda yatsin dedikce yok yatsin yanımızda dedi simdi gonderemiyorum
Hahah bende sevmezdim ama o 2 haftalık programı adamı taş yapıyo bizzat denedim gördüm tekrar başlıyorumPlates çok sıkıcı yaaa ben hiç sevmiyorum. Spor dediğin atraksiyonlu olacak. Hele ebru şallı sinirlerim bozuluyor huh huh deyip duruyor tövbe