- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.921
Bence güzel yükleyenler belli liste tamam olunca kimseyi bekleme olmaz iyi fikir :)Hosgeldin. Ben de cift tablo yapiyorum . Nasil fikir
Hangisi meditasyon mu . Gerek yok.Şimdi bu videoyu yaptım ya ben uyumak şartmı üstüne yoksa benim ki yalan olur yani :)))
31 Mart Yani 6.5 haftalik hedef.A AklinYolu1 yarın yine bildirim yaparım spor ve meditasyonu.
Pazar tartıya ben varım
Yarışma sonu hedef 60 di ama zor gibi 64 diyeyim :)
Haftaya hedef 67.3
Cozum bulundu.Pazar tartisi bence guzel. Hergun milyon kez tartilan biri olarak beni kotu etkilemiyor. Cumartesi aksami abur cubur yememe de mani oluyor. Yoksa bi guzel gotururum
Heee ozaman 61.5 olsun olur mu :))) ben yarışma erken bitiyor sandıydımHangisi meditasyon mu . Gerek yok.
O gereken yere gitmistir.
31 Mart Yani 6.5 haftalik hedef.
Ahahah aynı bende bu kafadayım. Frenliyor bence bizi...Pazar tartisi bence guzel. Hergun milyon kez tartilan biri olarak beni kotu etkilemiyor. Cumartesi aksami abur cubur yememe de mani oluyor. Yoksa bi guzel gotururum
Bitiyordu ama sizi de zayiflaticam.Heee ozaman 61.5 olsun olur mu :))) ben yarışma erken bitiyor sandıydım
Götür bizi gittiğin yere :)Bitiyordu ama sizi de zayiflaticam.
Bugun kafam tablo oldu. Simdi de ilk sayfayi duzenliyorum.Götür bizi gittiğin yere :)
Valla matematikçi olunca böyle oluyor sanırım bana uzak meseleler... yüzdeler falanBugun kafam tablo oldu. Simdi de ilk sayfayi duzenliyorum.
Sagol canim.Valla matematikçi olunca böyle oluyor sanırım bana uzak meseleler... yüzdeler falan
Kolay gelsin
Niye yahu rengarenk işte içimiz açılıyor. Ben sıralamaya bakıyorum yüzde kısmı anlamayınca sıkıntı oluyor o yüzden sıralama en güzeli :)Sagol canim.
Basitlestirmeye calisiyorum ama tablolarimi kimse begenmiyor.
Cok renkli yapiyorum bu kez.Niye yahu rengarenk işte içimiz açılıyor. Ben sıralamaya bakıyorum yüzde kısmı anlamayınca sıkıntı oluyor o yüzden sıralama en güzeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?