- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sen hep beni dizili rakiplerle eşliyorsun.... ama olmazki canım böyle :)))Yeni duello esleri : Sayimiz 15 oldugundan 3 erli gruplara ayrildik.
Kolay gelsin. Iyi olan kazansin.
A AklinYolu1 vs. renklisemsiye vs. C cizen_bayan
Forever07 vs. Sena616 vs. Moon Light
Muttapa7555 vs. Ikra meyra vs. zinnia
@Nyx16vs. MIhtar vs. ipek zeynep
N naz5403 vs. kokulusabun vs. Sarellam
Bu dişli olacaktı gözümün biri kapalıyken yazdım sanırım :)Ya sen hep beni dizili rakiplerle eşliyorsun.... ama olmazki canım böyle :)))
canım valla yeni gördüm yazılanları işteyim dünde aç gibiydim birşey yiyemedim vakitsizlikten ama haftaya çarşamba aç tartılırım canımipek zeynep sabah aç karnina tartilabilir misin?
Tok ve aksam olduğunu göz önünde bulundurarak ya - 1 yazilacaksin ya da ortalamayı alacağız. Bugun cok yoğun bir gün olduğu için tamamen aklımdan çıktı.
Resim yükleyebilirsen de iyi olur.
bende pazar tartısı olsun dicekyim olmusArkadaslar Pazar gunu tartisini ne yapalim. Yuklemeyen hatri sayilir sayida arkadas var.
Soyle yapabilirim.
Iki tablo olur biri sadece Pazari icerir. Yuklemeyen arkadaslar oradan silinir.
Soru su : Kilo vermenize yardimci oluyor mu olmuyor mu? Ozellikle yukleyen arkadaslardan yorum bekliyorum.
Sıralamayı göz onunde bulundurdum:)Ya sen hep beni dizili rakiplerle eşliyorsun.... ama olmazki canım böyle :)))
Kendimi 2 kilo eksik yazmıştım:) Arkadaşları 1 kilo. Beni bırak onlara haksızlık olur. Umarım anlayisla karsilarsin.canım valla yeni gördüm yazılanları işteyim dünde aç gibiydim birşey yiyemedim vakitsizlikten ama haftaya çarşamba aç tartılırım canım
Günaydın günaydın sabah sabah seni burada görmek ne güzel :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız
Kızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 38 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, kızım ve oğlum var kamu kurumunda memurum ilk hedefim 65 sonrasini 60 inşallah
Yeni duello esleri : Sayimiz 15 oldugundan 3 erli gruplara ayrildik.
Kolay gelsin. Iyi olan kazansin.
A AklinYolu1 vs. renklisemsiye vs. C cizen_bayan
Forever07 vs. Sena616 vs. Moon Light
Muttapa7555 vs. Ikra meyra vs. zinnia
@Nyx16vs. MIhtar vs. ipek zeynep
N naz5403 vs. kokulusabun vs. Sarellam