• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Duello sonuclari. :halay:

A AklinYolu1 vs. renklisemsiye renklisemsiye Kazanan A AklinYolu1

Sarellam Sarellam vs. Ikra meyra Ikra meyra Kazanan Ikra meyra Ikra meyra

C cizen_bayan vs . yarisa devam etmeyen uye Kazanan C cizen_bayan

MIhtar MIhtar vs. Muttapa7555 Muttapa7555 Kazanan Muttapa7555 Muttapa7555

Moon Light Moon Light vs. N naz5403 Kazanan Moon Light Moon Light

zinnia zinnia vs. kokulusabun kokulusabun Kazanan zinnia zinnia

Forever07 Forever07 vs. Sena616 Sena616 Kazanan Forever07 Forever07

Ornek ; kazanan kisi sizin profilinizde size istedigi yaziyi yazdirma hakkina sahiptir. Yazilan mesajin altina istege bagli, "ALL_StaR was here " dusulebilir. :deli:Tamamen duello esinizin inisiyatifine bagli. :KK53:

Son düzenleme:
ipek zeynep ipek zeynep sabah aç karnina tartilabilir misin?

Tok ve aksam olduğunu göz önünde bulundurarak ya - 1 yazilacaksin ya da ortalamayı alacağız. Bugun cok yoğun bir gün olduğu için tamamen aklımdan çıktı.

Resim yükleyebilirsen de iyi olur.
canım valla yeni gördüm yazılanları işteyim dünde aç gibiydim birşey yiyemedim vakitsizlikten ama haftaya çarşamba aç tartılırım canım

Arkadaslar Pazar gunu tartisini ne yapalim. Yuklemeyen hatri sayilir sayida arkadas var. :KK12:

Soyle yapabilirim.

Iki tablo olur biri sadece Pazari icerir. Yuklemeyen arkadaslar oradan silinir. :KK14:

Soru su : Kilo vermenize yardimci oluyor mu olmuyor mu? Ozellikle yukleyen arkadaslardan yorum bekliyorum.
bende pazar tartısı olsun dicekyim olmus
Haftalık hedef 66.9 hedef 60 A AklinYolu1

Ya sen hep beni dizili rakiplerle eşliyorsun.... ama olmazki canım böyle :)))
Sıralamayı göz onunde bulundurdum:)

canım valla yeni gördüm yazılanları işteyim dünde aç gibiydim birşey yiyemedim vakitsizlikten ama haftaya çarşamba aç tartılırım canım
Kendimi 2 kilo eksik yazmıştım:) Arkadaşları 1 kilo. Beni bırak onlara haksızlık olur. Umarım anlayisla karsilarsin.

Yalniz hatırlatmayı geç yapmak benim hatam seni düz 73 yazalım.

Arti resmi olmayan pazar günü saat tartimiz var. Tamamen isteğe bağlı. Yalniz kararını bildirmen gerekiyor.

Kızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 38 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, kızım ve oğlum var kamu kurumunda memurum ilk hedefim 65 sonrasini 60 inşallah

hoş geldin canım aramıza bol eksiler :KK200:

Yeni duello esleri : Sayimiz 15 oldugundan 3 erli gruplara ayrildik. :dondurma:

Kolay gelsin. Iyi olan kazansin. :rapci:

A AklinYolu1 vs. renklisemsiye renklisemsiye vs. C cizen_bayan

Forever07 Forever07 vs. Sena616 Sena616 vs. Moon Light Moon Light

Muttapa7555 Muttapa7555 vs. Ikra meyra Ikra meyra vs. zinnia zinnia

@Nyx16vs. MIhtar MIhtar vs. ipek zeynep ipek zeynep

N naz5403 vs. kokulusabun kokulusabun vs. Sarellam Sarellam

oouuuvvvv rakiplerim çok dişli :KK17: bu arada ellerine emeğine sağlık kuzum tabloları beğenmeyene kapıyı göster :halay:

Back