- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.961
Günaydın kızlar mutlu ve en önemlisi sağlıklı bi gün olsun ben yine hasta oldum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin.Günaydın kızlar mutlu ve en önemlisi sağlıklı bi gün olsun ben yine hasta oldum da
hoş geldin canım aramıza bol eksiler
hoşbuldum canım inşallah hepbirlikte veririz bütün fazlalıkları
Gunaydin.
Gecmis olsun cizzy.
Ben de yine hasta gibiyim. Bu kez oksuruk geliyor sanki.
Ben dikkat etsem de millet etmiyor. Bir insan hapsirirken , oksururken agzini kapatmaz mi ya.dikkat et kuzum sende vallahi bezdum artık burnum musluk gibi akmaya başladı çok sinir bozucu
zaten ne olursa onlar yüzünden oluyor o kadar dikkat etmeme rağmen 2 hafta da 2. hastalık yaniBen dikkat etsem de millet etmiyor. Bir insan hapsirirken , oksururken agzini kapatmaz mi ya.
Günaydın günaydın sabah sabah seni burada görmek ne güzel :)
Arkadaslar bu son hatirlatmam. Siz gecmis sayfalari okumakla yukumlu oldugunuz halde surekli hatirlatma yapiyorum.
Bugun yazan yazdi yazmayan baska bahara kaldi.
Haftalik hedef : 20 Subat 2019 Hedefi
Yarisma sonu hedefi : 6.5 haftalik hedef .
Eki Görüntüle 2235678
Günaydın sarellam biz iyiyiz sen nasılsın....Günaydın arkadaşlar nasılsınız
Sahalara dönüyorum diyorsun yani :))) senin azmini çok net hatırlıyorum yine başaracaksın bence :)20 subat = 60 kilo olmak
Yarışma sonu = 55
Kuzum geçmiş olsun sana tavsiyem tahlil yaptırmak aile hekimleri bile yapıyor. Geçen yıl bende hiç iyi olamadım aylarca tam bitti derken yine başladı hep. Meğer kab değerlerim vitaminler düşmüş o yüzden iyileşemiyormuşum. Takviyelerle toparladım.Günaydın kızlar mutlu ve en önemlisi sağlıklı bi gün olsun ben yine hasta oldum da
Arkadaslar bu son hatirlatmam. Siz gecmis sayfalari okumakla yukumlu oldugunuz halde surekli hatirlatma yapiyorum.
Bugun yazan yazdi yazmayan baska bahara kaldi.
Haftalik hedef : 20 Subat 2019 Hedefi
Yarisma sonu hedefi : 6.5 haftalik hedef .
Eki Görüntüle 2235678
Dimi ama çok güzel. nedendir bilmem ben çok sevindim Sarellam 'ı görünceGünaydın günaydın sabah sabah seni burada görmek ne güzel :)
Kuzum geçmiş olsun sana tavsiyem tahlil yaptırmak aile hekimleri bile yapıyor. Geçen yıl bende hiç iyi olamadım aylarca tam bitti derken yine başladı hep. Meğer kab değerlerim vitaminler düşmüş o yüzden iyileşemiyormuşum. Takviyelerle toparladım.
Ekler ekler hiç sorun etmez lucy :)canım ben yazmayı unuttum hafta hedefim 62 yarışma sonu hedefim 58 bir de pazar tartısına bende katılmak istiyorum evet baştan beri 2 defa falan atabildim eklemek istemezsen anlarım eklersen de sevinirim biliyorsun zor dönemden geçtim şükür yavaş yavaş kendime dönüyorum