• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Persembe gunu en yogun oldugum gunlerden biri. Aksam 10 da ancak evde olurum. Sizin saatle gece 1 :) Menumu yazip kacacagim. Sevgililer gununuz kutlu olsun. :21::KK37:

14 Subat 2019 menusu kokulusabun kokulusabun

Bu arada sab cim menuler icin emegine saglik.:KK19: Dunku sezon kapanisinda unuttum. :KK12:

Sabah

Bir matcha latte

Kahvalti

Soya sutlu yulaf ezmesi + 5 badem
Soya latte

Oglen :

Sebze corbasi
Matcha latte
Chai latte

Aksam

Brokoli corbasi
Bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin

Geceye dogru
Zerdecalli yogurt
Bitki cayi

Arkadaslar bu son hatirlatmam. Siz gecmis sayfalari okumakla yukumlu oldugunuz halde surekli hatirlatma yapiyorum.

Bugun yazan yazdi yazmayan baska bahara kaldi. :KK12:

Haftalik hedef : 20 Subat 2019 Hedefi
Yarisma sonu hedefi : 6.5 haftalik hedef .

upload_2019-2-14_8-10-4.png

Arkadaslar bu son hatirlatmam. Siz gecmis sayfalari okumakla yukumlu oldugunuz halde surekli hatirlatma yapiyorum.

Eki Görüntüle 2235678

20 subat = 60 kilo olmak
Yarışma sonu = 55

Günaydın kızlar mutlu ve en önemlisi sağlıklı bi gün olsun ben yine hasta oldum da :hasta::cry:
Kuzum geçmiş olsun sana tavsiyem tahlil yaptırmak aile hekimleri bile yapıyor. Geçen yıl bende hiç iyi olamadım aylarca tam bitti derken yine başladı hep. Meğer kab değerlerim vitaminler düşmüş o yüzden iyileşemiyormuşum. Takviyelerle toparladım.

Eki Görüntüle 2235678

canım ben yazmayı unuttum hafta hedefim 62 yarışma sonu hedefim 58 bir de pazar tartısına bende katılmak istiyorum evet baştan beri 2 defa falan atabildim eklemek istemezsen anlarım eklersen de sevinirim :KK39: biliyorsun zor dönemden geçtim şükür yavaş yavaş kendime dönüyorum :KK71:

Kuzum geçmiş olsun sana tavsiyem tahlil yaptırmak aile hekimleri bile yapıyor. Geçen yıl bende hiç iyi olamadım aylarca tam bitti derken yine başladı hep. Meğer kab değerlerim vitaminler düşmüş o yüzden iyileşemiyormuşum. Takviyelerle toparladım.

sağol kuzum aslında bende bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum ama işten fırsat bulup yaptıramadım :KK43: işe gelip giderken çok soğuk alıyorum birde sürekli toplu taşımadayım ondan oluyor diye düşünüyorum

canım ben yazmayı unuttum hafta hedefim 62 yarışma sonu hedefim 58 bir de pazar tartısına bende katılmak istiyorum evet baştan beri 2 defa falan atabildim eklemek istemezsen anlarım eklersen de sevinirim :KK39: biliyorsun zor dönemden geçtim şükür yavaş yavaş kendime dönüyorum :KK71:
Ekler ekler hiç sorun etmez lucy :)

Back