ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Duello sonuclari.

A AklinYolu1 vs. renklisemsiye Kazanan A AklinYolu1

Sarellam vs. Ikra meyra Kazanan Ikra meyra

C cizen_bayan vs . yarisa devam etmeyen uye Kazanan C cizen_bayan

MIhtar vs. Muttapa7555 Kazanan Muttapa7555

Moon Light vs. N naz5403 Kazanan Moon Light

zinnia vs. kokulusabun Kazanan zinnia

Forever07 vs. Sena616 Kazanan Forever07

Ornek ; kazanan kisi sizin profilinizde size istedigi yaziyi yazdirma hakkina sahiptir. Yazilan mesajin altina istege bagli, "ALL_StaR was here " dusulebilir. Tamamen duello esinizin inisiyatifine bagli.

Son düzenleme:
canım valla yeni gördüm yazılanları işteyim dünde aç gibiydim birşey yiyemedim vakitsizlikten ama haftaya çarşamba aç tartılırım canım

bende pazar tartısı olsun dicekyim olmus
Haftalık hedef 66.9 hedef 60 A AklinYolu1

Ya sen hep beni dizili rakiplerle eşliyorsun.... ama olmazki canım böyle :)))
Sıralamayı göz onunde bulundurdum:)

canım valla yeni gördüm yazılanları işteyim dünde aç gibiydim birşey yiyemedim vakitsizlikten ama haftaya çarşamba aç tartılırım canım
Kendimi 2 kilo eksik yazmıştım:) Arkadaşları 1 kilo. Beni bırak onlara haksızlık olur. Umarım anlayisla karsilarsin.

Yalniz hatırlatmayı geç yapmak benim hatam seni düz 73 yazalım.

Arti resmi olmayan pazar günü saat tartimiz var. Tamamen isteğe bağlı. Yalniz kararını bildirmen gerekiyor.

Kızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 38 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, kızım ve oğlum var kamu kurumunda memurum ilk hedefim 65 sonrasini 60 inşallah

hoş geldin canım aramıza bol eksiler

oouuuvvvv rakiplerim çok dişli bu arada ellerine emeğine sağlık kuzum tabloları beğenmeyene kapıyı göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…