- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.881
2. sezon tablosu hazirlaniyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok severim greyfurtu da hamilelikte o da burnumdan geldi. İki kilo kadar aldim evde benden baska yiyen yok, iki gune bir tane yiyorum yer yemez cikartiyorum. Midede bir dursa vitamini gececek cocuga da iste. Bir tek yesil eksi elma ve kuru kayisi iyi geliyor, bir de limon dilimleyip azcik tuzlayip yiyorum. Bunlar sorun cikartmiyor. Onun harici yedigim seyler kalmiyor midemde. Ne yemek yapilmissa zorlayip kendimi yiyorum ama bosuna.Greyfurtu denedin mi. Ikisinin ortasi .
Zencefil agir gelebilir .
Ben bir bakarim sonra Ingilizce kaynaklardan...
Metpamit mideme dokunuyor benim onceleri uzun yolculukta kullanirdim. Simdi dramine verdi. Faydasini gormedim. Aslinda emedur yazdirip bir de onu deneyebilirim belkiBenim bulantim icin tuzlu cubuk kraker yerdim iyi gelirdi canim sabah uyaninca ilk krakere kosardim bastiriyor birde metpamid tablette iyi
Cok gecmis olsun zeyna. Allah sifa versin.çok yorgunum kızlar
Annem rahatsız
13.02.2019 menüm
Karışık sebze yemeği öğle arası
Akşam kaşarlı tost hastanede
Kuruyemiş aralarda
Eve yeni girdim
Şu bir hafta çok yorgun ve üzüntülüyüm
Haftaya toparlayacağım
Öpüyorum sizleri
Çok sağol kuzumCok gecmis olsun zeyna. Allah sifa versin.
Istiyorsan biraz ara ver sen, yapabiliyorsan sadece tarti gunlerinde gel.
Ellerine saglik kaptaniiim. Tesekkur ederiz.Hedef ve menu kupasindan once haftalik siralamayi yukluyorum.
Haftalik yuzdemiz : 0.83
Dereceye giren , kilo veren ve kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.
Eki Görüntüle 2235482
Benim kiz da bir yasina girecek. Cani sıkıldıkca, gece boyu emmek istiyor. Hele bu aralar hic uyumaz oldu gece. Dereotupek fayda etmedi sanki bana. Sirayla deniyorum herkesin onerisiniİncir ve hurma çok yiyorum ben aralarda süt içiyorum Ve bol su
Dereotu ve çörek otu yağı da artırmıştı. Benim minik 8 aylık iki üç öğün ek gıda yiyor.
Sabah yumurta akşam çorba yemeklerden falan veriyorum ve emiyor .
Büyüğe blw başlamıştım , iştahsız oldu o yüzden küçüğü anam babam usulu besliycem.
Yaa canim benim kiyamam ona. Gecmis olsun canim. Kazasiz belasiz atlatin insallahAy bu arada sormayın başıma geleni... kedimizi kısırlaştırdık. Boğumluk takıldı yarayı yalamaması için. Taşma bike sevmeyen yavrucak delirdi. 2 kez boğulma tehlikesi atlattı. Veteriner takacağız başka yolu yok diyor. Yakalık alt çenesini kesti. Bi ara dedim ölüyor hırıltılar gelmeye başladı. can havliyle ellerimi parçaladı. Neyseki kurtardık nasıl sarılıyor bana anlatamam zor sakinleştirdik. Yakalık da çıkarıp attık. 2 gün kedi nöbetim var hiç uyumadan yalamasın diye bekleyeceğim. Şimdiden 2 kere yaladı bile of ya
Evet aynen ben de hamileligi guzel gecen gezen tozan yiyen icen insanlara hep imrenmistimAynen yaa resmen suyun bile tadi kokusu farkli geliyor icemiyorum Hamileligini normal geciren insanlara cok imreniyorum yaa. Yine ilk hamileligimde bir nebze daha iyiydim yiyemesem de suyla problemim yoktu bari
Gecmis olsun canim kizlarin hemen iyilesir insallah.Iyi geceler bugun menu yazmaya unuttum cunki kizlar yine hasta salya sumuk oksuruk kusmuk onlar hasta olmasin ben olayim
11 de Sabah 5 zeytin 1 salkim domates 1 dilim ekmek sutlu yesil cay
13 de detox corba
15 de sutlu yesil cay
18 de detox corba
21 de sutlu yesil cay
23 de limonlu zencefil cayi
kokulusabun
Limon falan yiyorum bir nebze hafifletiyor. İlk hamilelegimde mandalina cok iyi geliyordu gunde bir kac kilo mandalinayi tek basima tuketiyordum. Simdi mamdalina portakal da icimi kaldiriyor. Zencefil ve bal karisimi iyi geliyor diye onerdi bir tanidigim da bir daha ki kontrolde onu soracagim doktora kullanabilir miyim, ne kadar kullanabilirim diye.
Tuzlu cubuk krakeri tavsiye ederim canimMetpamit mideme dokunuyor benim onceleri uzun yolculukta kullanirdim. Simdi dramine verdi. Faydasini gormedim. Aslinda emedur yazdirip bir de onu deneyebilirim belki
Sagol canim diyetinde 2.20 grm vermisin vermisin almamisin gayet guzel canim bende 67 den 64.30 bende cok vermedim dun dogum.kontrol hapini arastirdim odem siskinlik kilo her sey varEllerine saglik kaptaniiim. Tesekkur ederiz.
Kizlar herkesi tebrik ediyorum.
Benim kiz da bir yasina girecek. Cani sıkıldıkca, gece boyu emmek istiyor. Hele bu aralar hic uyumaz oldu gece. Dereotupek fayda etmedi sanki bana. Sirayla deniyorum herkesin onerisini
Yaa canim benim kiyamam ona. Gecmis olsun canim. Kazasiz belasiz atlatin insallah
Evet aynen ben de hamileligi guzel gecen gezen tozan yiyen icen insanlara hep imrenmistim
Gecmis olsun canim kizlarin hemen iyilesir insallah.
Zencefil ilk aylarda pek onerilmiyor diye biliyorum ben ama sen yine de doktoruna bi sor canim
Sagol canim olsun canim normal okul vs
Cok gecmis olsun canimçok yorgunum kızlar
Annem rahatsız
13.02.2019 menüm
Karışık sebze yemeği öğle arası
Akşam kaşarlı tost hastanede
Kuruyemiş aralarda
Eve yeni girdim
Şu bir hafta çok yorgun ve üzüntülüyüm
Haftaya toparlayacağım
Öpüyorum sizleri
Hadi insallah eksilerle yaziliriz listeye :)
5. siradan ilk uce yukselmeye bak.Hadi insallah eksilerle yaziliriz listeye :)
Benim duello esim kimdi unuttum o beni kazandimi :) insallah canim 3 olamam bu gidisle5. siradan ilk uce yukselmeye bak.