- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.901
Ben yazdim reglim yakin diye 63.90 hedef baskulle paylastimArkadaslar haftalik hedefleri bulamadim. 20 Subat hedeflerinizi tekrar yaziniz lutfen.
Muttapa7555
ve
@renklisemsiye haric.
Iste mesaj arasinda kacabiliyor. Bugun ozellikle.Ben yazdim reglim yakin diye 63.90 hedef baskulle paylastim
Sorun degil tekrar yazdim tatlim :)Iste mesaj arasinda kacabiliyor. Bugun ozellikle.
Bizimkiler meditasyon ve leslie yapiyor. Son dakikaya birakanlar.Sorun degil tekrar yazdim tatlim :)
Pazar tartisi sana yariyor mu yaramiyor mu?Pazar gunu eksi olsaydim bu carsamba 63 + gorurdum galiba
Baska konu actinmi burayami yazacaklar :)Bizimkiler meditasyon ve leslie yapiyor. Son dakikaya birakanlar.
Ben de gidip bir matcha latte yapayim.
Aslinda olumlu pazar gunleri kacamak yapiyoruz yapmamak icin bence olumlu pazar tartisi yani hafta sonu kacamaklardan kacinmis oluruzPazar tartisi sana yariyor mu yaramiyor mu?
Yuklemeyen 5-6 kisi oluyor.Aslinda olumlu pazar gunleri kacamak yapiyoruz yapmamak icin bence olumlu pazar tartisi yani hafta sonu kacamaklardan kacinmis oluruz
Buraya yazarlar ama yarin.Baska konu actinmi burayami yazacaklar :)
63.2 63.5 gibi olurdum diye dusunuyordum gecti bolunun pazari sur esegini nigdeye :)Pazar gunu eksi olsaydim bu carsamba 63 + gorurdum galiba
Niye kendine guvenin yok. Haftada bir kilo verecek kapasiten var.63.2 63.5 gibi olurdum diye dusunuyordum gecti bolunun pazari sur esegini nigdeye :)
Ooo iyi bende takip edicem ne guzelYuklemeyen 5-6 kisi oluyor.
1-2 fire versek neyse.
Ben iki tablo taraftariyim. Pazar gunu icin ya da Carsamba icin.
Buraya yazarlar ama yarin.
Dedigim gibi hafta sonu geziyoruz esimde israrci yagmurlu olunca cikmiyoruz bu hafta sonu yagmur var seviniyorum :)Niye kendine guvenin yok. Haftada bir kilo verecek kapasiten var.
Ya bakiyorum 500 yada 600 gidiyorNiye kendine guvenin yok. Haftada bir kilo verecek kapasiten var.
Fatma yapti geliyor.Iyi geceler hanimlar iyi egzersizler bir ben mezun olamicam
Hosgeldin. Ben de cift tablo yapiyorum . Nasil fikirGeldim geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?