ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Arkadaslar Pazar gunu tartisini ne yapalim. Yuklemeyen hatri sayilir sayida arkadas var.

Soyle yapabilirim.

Iki tablo olur biri sadece Pazari icerir. Yuklemeyen arkadaslar oradan silinir.

Soru su : Kilo vermenize yardimci oluyor mu olmuyor mu? Ozellikle yukleyen arkadaslardan yorum bekliyorum.

Greyfurtu denedin mi. Ikisinin ortasi .

Zencefil agir gelebilir .

Ben bir bakarim sonra Ingilizce kaynaklardan...
Cok severim greyfurtu da hamilelikte o da burnumdan geldi. İki kilo kadar aldim evde benden baska yiyen yok, iki gune bir tane yiyorum yer yemez cikartiyorum. Midede bir dursa vitamini gececek cocuga da iste. Bir tek yesil eksi elma ve kuru kayisi iyi geliyor, bir de limon dilimleyip azcik tuzlayip yiyorum. Bunlar sorun cikartmiyor. Onun harici yedigim seyler kalmiyor midemde. Ne yemek yapilmissa zorlayip kendimi yiyorum ama bosuna.

Benim bulantim icin tuzlu cubuk kraker yerdim iyi gelirdi canim sabah uyaninca ilk krakere kosardim bastiriyor birde metpamid tablette iyi
Metpamit mideme dokunuyor benim onceleri uzun yolculukta kullanirdim. Simdi dramine verdi. Faydasini gormedim. Aslinda emedur yazdirip bir de onu deneyebilirim belki

çok yorgunum kızlar
Annem rahatsız
13.02.2019 menüm
Karışık sebze yemeği öğle arası
Akşam kaşarlı tost hastanede
Kuruyemiş aralarda

Eve yeni girdim

Şu bir hafta çok yorgun ve üzüntülüyüm

Haftaya toparlayacağım
Öpüyorum sizleri

Cok gecmis olsun zeyna. Allah sifa versin.

Istiyorsan biraz ara ver sen, yapabiliyorsan sadece tarti gunlerinde gel.

Hedef ve menu kupasindan once haftalik siralamayi yukluyorum.

Haftalik yuzdemiz : 0.83

Dereceye giren , kilo veren ve kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.

Eki Görüntüle 2235482
Ellerine saglik kaptaniiim. Tesekkur ederiz.

Kizlar herkesi tebrik ediyorum.
Benim kiz da bir yasina girecek. Cani sıkıldıkca, gece boyu emmek istiyor. Hele bu aralar hic uyumaz oldu gece. Dereotupek fayda etmedi sanki bana. Sirayla deniyorum herkesin onerisini
Yaa canim benim kiyamam ona. Gecmis olsun canim. Kazasiz belasiz atlatin insallah
Aynen yaa resmen suyun bile tadi kokusu farkli geliyor icemiyorum Hamileligini normal geciren insanlara cok imreniyorum yaa. Yine ilk hamileligimde bir nebze daha iyiydim yiyemesem de suyla problemim yoktu bari
Evet aynen ben de hamileligi guzel gecen gezen tozan yiyen icen insanlara hep imrenmistim
Gecmis olsun canim kizlarin hemen iyilesir insallah.

Zencefil ilk aylarda pek onerilmiyor diye biliyorum ben ama sen yine de doktoruna bi sor canim

Metpamit mideme dokunuyor benim onceleri uzun yolculukta kullanirdim. Simdi dramine verdi. Faydasini gormedim. Aslinda emedur yazdirip bir de onu deneyebilirim belki
Tuzlu cubuk krakeri tavsiye ederim canim

Sagol canim diyetinde 2.20 grm vermisin vermisin almamisin gayet guzel canim bende 67 den 64.30 bende cok vermedim dun dogum.kontrol hapini arastirdim odem siskinlik kilo her sey var

Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…