• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ay bu arada sormayın başıma geleni... kedimizi kısırlaştırdık. Boğumluk takıldı yarayı yalamaması için. Taşma bike sevmeyen yavrucak delirdi. 2 kez boğulma tehlikesi atlattı. Veteriner takacağız başka yolu yok diyor. Yakalık alt çenesini kesti. Bi ara dedim ölüyor hırıltılar gelmeye başladı. can havliyle ellerimi parçaladı. Neyseki kurtardık nasıl sarılıyor bana anlatamam zor sakinleştirdik. Yakalık da çıkarıp attık. 2 gün kedi nöbetim var hiç uyumadan yalamasın diye bekleyeceğim. Şimdiden 2 kere yaladı bile of ya :KK43:

Tabi su da karistiriyor mideyi iyice. Gecer insallah bi iki haftaya canim. Annem kardesime hamileyken su kokmus yazik hic icemezdim der hep:KK48:
Aynen yaa resmen suyun bile tadi kokusu farkli geliyor icemiyorum:olamaz: Hamileligini normal geciren insanlara cok imreniyorum yaa. Yine ilk hamileligimde bir nebze daha iyiydim yiyemesem de suyla problemim yoktu bari:KK1:

Selamlar misafirlerim yeni gitti yedim yani iyi yedim ne zamandır hem bu kadar çok hemde gec yemiyodum yarin tartidan cok korkuyorum :silah:

Yarin cok hafif takilicam ve kazasız atlaticam bu hafta hedefimi tutturucam insallah 66.9 yine yeniden hedefim A AklinYolu1
Herkesleri tebrik ediyorum ikinci sezon hayırlı olsun

Iyi geceler bugun menu yazmaya unuttum :( cunki kizlar yine hasta salya sumuk oksuruk kusmuk onlar hasta olmasin ben olayim :(

11 de Sabah 5 zeytin 1 salkim domates 1 dilim ekmek sutlu yesil cay

13 de detox corba

15 de sutlu yesil cay

18 de detox corba

21 de sutlu yesil cay

23 de limonlu zencefil cayi

kokulusabun kokulusabun

Selamlar misafirlerim yeni gitti yedim yani iyi yedim ne zamandır hem bu kadar çok hemde gec yemiyodum yarin tartidan cok korkuyorum :silah:

Yarin cok hafif takilicam ve kazasız atlaticam bu hafta hedefimi tutturucam insallah 66.9 yine yeniden hedefim A AklinYolu1
Sen bu hafta kac geldin gormedim dikkat etmedim sanirim

Sagol canim insallah. Su ilk aylari bir atlatsak azalacak umarim.

Gecen gun kontrol icin gittigimde orada da tartildim 2 kilo vermis gorunuyordum. Bulantilar azalmadi mi dedi, yok dedim. Bulanti onleyici yazalim dedi ama onu gecen ay yazdirmistim kullandim onun da faydasi olmadi dedim. O zaman yapacak birsey yok ilk uc ay normaldir bulanti cok olunca kilo vermen dedi:KK43:
Doktoru degistiremiyor musun irmak. 2 . bir gorus alsana. Kilon az gibi geldi bana . Bilemiyorum. :KK51:
Çok sagolun kızlar aslında size verimli olamamak beni üzdü o zaman biraz daha deniyelim insallah daha iyi olur bu sefer keske spor yapabilsem ama avm de çalışıyorum saatleri çok ters malesef :KK43:

Herkesin verimli oldugu zamanlar vardir . Dene tabi ki ama daha cok paylasim lutfen. Ben takimdaki herkesi taniyorum.

Okuldan bile girip ceeee deyip kaciyorum.

Farkediyor . farkettiriyor sarellam. :dondurma:

Ay bu arada sormayın başıma geleni... kedimizi kısırlaştırdık. Boğumluk takıldı yarayı yalamaması için. Taşma bike sevmeyen yavrucak delirdi. 2 kez boğulma tehlikesi atlattı. Veteriner takacağız başka yolu yok diyor. Yakalık alt çenesini kesti. Bi ara dedim ölüyor hırıltılar gelmeye başladı. can havliyle ellerimi parçaladı. Neyseki kurtardık nasıl sarılıyor bana anlatamam zor sakinleştirdik. Yakalık da çıkarıp attık. 2 gün kedi nöbetim var hiç uyumadan yalamasın diye bekleyeceğim. Şimdiden 2 kere yaladı bile of ya :KK43:
Gecmis olsun canim. Iki gun bekle basinda. Zaten uyumuyorsun. Ben de buradayim. :KK53:

Latte diye dalga geciyordunuz ne oldu. :KK70:

Veee ilk sezonnn sonuclarii...:duduk:

Ortalama yuzdemiz : 3.24 :sampiyon::nazar:

Bazi arkadaslar 9 Ocakta baslamadi lakin toplu gorunsun istedim . :KK50:

upload_2019-2-13_20-0-30.png

upload_2019-2-13_19-59-13.png

Eklentiler

• upload_2019-2-13_20-0-1.png
    upload_2019-2-13_20-0-1.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 15
Doktoru degistiremiyor musun irmak. 2 . bir gorus alsana. Kilon az gibi geldi bana . Bilemiyorum. :KK51:

Herkesin verimli oldugu zamanlar vardir . Dene tabi ki ama daha cok paylasim lutfen. Ben takimdaki herkesi taniyorum.

Okuldan bile girip ceeee deyip kaciyorum.

Farkediyor . farkettiriyor sarellam. :dondurma:
Zaten bebegin durumundan dolayi bir kac farkli doktorla gorustum biri perinatolog. Her birine kendi sorunumu da anlattim ama malesef onerdikleri farkli bir sey yok. Bulanti icin ilac oneriyorlar ilk olarak. Onu da ilk gittigim aile hekimi yazmisti zaten kullandim bir sure ama hic faydasini gormedim. İlk uc ay normaldir kilo kaybetmen, bulantilar gecince almaya baslarsin diyorlar:( Bir de farkli ilaclar da kullaniyorum folik asit ve coraspin bunlar da bulantimi artiriyor benim.

Zaten bebegin durumundan dolayi bir kac farkli doktorla gorustum biri perinatolog. Her birine kendi sorunumu da anlattim ama malesef onerdikleri farkli bir sey yok. Bulanti icin ilac oneriyorlar ilk olarak. Onu da ilk gittigim aile hekimi yazmisti zaten kullandim bir sure ama hic faydasini gormedim. İlk uc ay normaldir kilo kaybetmen, bulantilar gecince almaya baslarsin diyorlar:KK43: Bir de farkli ilaclar da kullaniyorum folik asit ve coraspin bunlar da bulantimi artiriyor benim.
Bulanti icin bitkisel cozumler de var amaaaa iste....

Bulanti icin bitkisel cozumler de var amaaaa iste....
Limon falan yiyorum bir nebze hafifletiyor. İlk hamilelegimde mandalina cok iyi geliyordu gunde bir kac kilo mandalinayi tek basima tuketiyordum. Simdi mamdalina portakal da icimi kaldiriyor. Zencefil ve bal karisimi iyi geliyor diye onerdi bir tanidigim da bir daha ki kontrolde onu soracagim doktora kullanabilir miyim, ne kadar kullanabilirim diye.

Limon falan yiyorum bir nebze hafifletiyor. İlk hamilelegimde mandalina cok iyi geliyordu gunde bir kac kilo mandalinayi tek basima tuketiyordum. Simdi mamdalina portakal da icimi kaldiriyor. Zencefil ve bal karisimi iyi geliyor diye onerdi bir tanidigim da bir daha ki kontrolde onu soracagim doktora kullanabilir miyim, ne kadar kullanabilirim diye.
Greyfurtu denedin mi. Ikisinin ortasi . :dondurma:

Zencefil agir gelebilir . :KK12:

Ben bir bakarim sonra Ingilizce kaynaklardan...

Benim bulantim icin tuzlu cubuk kraker yerdim iyi gelirdi canim sabah uyaninca ilk krakere kosardim bastiriyor birde metpamid tablette iyi

Back