ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok sagolun kızlar aslında size verimli olamamak beni üzdü o zaman biraz daha deniyelim insallah daha iyi olur bu sefer keske spor yapabilsem ama avm de çalışıyorum saatleri çok ters malesef

iyi haberler insallah bizede haber ver
İnsallah canim yaa. Olumlu haber aliriz insallah. Biraz da onun uzuntusuyle heralde hastalanip kilo vermem, cok taktim kafama bu aralar.
rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah kuzum çok çok dikkat et kendine sonuçta bizde teyzeleri sayılırız
İnsallah kuzum. Olumlu bir haber alinca ilk paylasacagim kisiler once ailem, sonra burasi olacak sanirim

Kızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 38 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, kızım ve oğlum var kamu kurumunda memurum ilk hedefim 65 sonrasini 60 inşallah
Aramıza hoşgeldin canım. Dilediğin kiloya tez vakitte inersin inşaallah..
Burada paylaşımın bol olursa olumlu sonuç alacağına inanıyorum..

Tabi su da karistiriyor mideyi iyice. Gecer insallah bi iki haftaya canim. Annem kardesime hamileyken su kokmus yazik hic icemezdim der hep

Haftalik son siralama;

Kupa esitlik durumunda yuzdelere bakildi.

Arkadaslar yarismanin ilk bolumu 5 hafta surdu. Cok ugrasanlar oldu , ac kalanlar oldu. Bence cok guzel gecti. Umarim herkes hedefine bir adim daha fazla yaklamistir. Sizi ictenlikle tebrik ediyorum.

Simdi sira 2 . sezonda.

1: A AklinYolu1 birincilik + menu
2: renklisemsiye ikincilik
3: Muttapa7555 menu +hedef
4: C cizen_bayan ucunculuk
5: Moon Light menu
6: Ikra meyra menu
7: zinnia menu

renklisemsiye

Sana en cok ne sut yapiyor canim? Senden bi oneri aliyim

İncir ve hurma çok yiyorum ben aralarda süt içiyorum Ve bol su

Dereotu ve çörek otu yağı da artırmıştı. Benim minik 8 aylık iki üç öğün ek gıda yiyor.

Sabah yumurta akşam çorba yemeklerden falan veriyorum ve emiyor .

Büyüğe blw başlamıştım , iştahsız oldu o yüzden küçüğü anam babam usulu besliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…