• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Yüzden sıfır yahu çok da kafana takma.

Sarellam seninle eskiden tanışıyoruz. Muttapa7555 Muttapa7555 o zamanlar daha çok paylasimin vardı. Simdi o yarışma ruhunu yakalayamadin.

Bir hafta duşun. Sonra kararını verirsin.

Sarellam Sarellam Canım biraz daha düşün bence bırakırsan kilo alma ihtimalin var. Bizzat kendim 60la bırakıp 2 ayda tekrar 70e çıktım.
Çalıştığın için zor ve yoğun senin için ama vazgeçmesen daha iyi olur gibi

Çok sagolun kızlar aslında size verimli olamamak beni üzdü o zaman biraz daha deniyelim insallah daha iyi olur bu sefer keske spor yapabilsem ama avm de çalışıyorum saatleri çok ters malesef :(

iyi haberler insallah bizede haber ver
İnsallah canim yaa. Olumlu haber aliriz insallah. Biraz da onun uzuntusuyle heralde hastalanip kilo vermem, cok taktim kafama bu aralar.
rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah kuzum çok çok dikkat et kendine sonuçta bizde teyzeleri sayılırız :KK200:
İnsallah kuzum. Olumlu bir haber alinca ilk paylasacagim kisiler once ailem, sonra burasi olacak sanirim:KK200:

Kizlar geldim hemen tartiyi atayim
20190213_182315.jpg

Kızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 38 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, kızım ve oğlum var kamu kurumunda memurum ilk hedefim 65 sonrasini 60 inşallah
Aramıza hoşgeldin canım. Dilediğin kiloya tez vakitte inersin inşaallah..
Burada paylaşımın bol olursa olumlu sonuç alacağına inanıyorum..

İnsallah kuzum. Yemek olayini gectim doya doya su icmeyi ozledim yaa:mad: Dudaklarim kuruyup catliyor susuzluktan suyu ictigim an cikariyorum. Doktora soyledim bir anda icme yudum yudum ic. Susadiginda bir yudum, iki yudum ic diyor. Oyle yapiyorum yine bulaniyor:KK43: Artik gun sayiyorum resmen ilk aylar bitecek bulanti kesilecek, kana kana suyumu icecegim canimin istedigini yiyecegim diye:KK23:

Tabi su da karistiriyor mideyi iyice. Gecer insallah bi iki haftaya canim. Annem kardesime hamileyken su kokmus yazik hic icemezdim der hep:KK48:

Haftalik son siralama;

Kupa esitlik durumunda yuzdelere bakildi.

Arkadaslar yarismanin ilk bolumu 5 hafta surdu. Cok ugrasanlar oldu , ac kalanlar oldu.:KK70: Bence cok guzel gecti. Umarim herkes hedefine bir adim daha fazla yaklamistir. Sizi ictenlikle tebrik ediyorum. :KK73::nazar:

Simdi sira 2 . sezonda. :KK53::halay:

1: A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: birincilik + menu
2: renklisemsiye renklisemsiye :sampiyon::sampiyon:ikincilik
3: Muttapa7555 Muttapa7555 :sampiyon::sampiyon:menu +hedef
4: C cizen_bayan :sampiyon: ucunculuk
5: Moon Light Moon Light :sampiyon:menu
6: Ikra meyra Ikra meyra :sampiyon: menu
7: zinnia zinnia :sampiyon: menu

renklisemsiye renklisemsiye

Sana en cok ne sut yapiyor canim? Senden bi oneri aliyim:KK48::KK48:

İncir ve hurma çok yiyorum ben aralarda süt içiyorum Ve bol su

Dereotu ve çörek otu yağı da artırmıştı. Benim minik 8 aylık iki üç öğün ek gıda yiyor.

Sabah yumurta akşam çorba yemeklerden falan veriyorum ve emiyor .

Büyüğe blw başlamıştım , iştahsız oldu o yüzden küçüğü anam babam usulu besliycem.

Back