- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.841
Bu pazartesi cvs yaptirdim canim. Sonuclari bekliyoruz artik, biraz gec cikiyormus.Az kaldı dayan 1-2 haftaya toparlamaya başlarsın bi test mi bisey yapılacaktı yazdinmi hatırlayamadım noldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu pazartesi cvs yaptirdim canim. Sonuclari bekliyoruz artik, biraz gec cikiyormus.Az kaldı dayan 1-2 haftaya toparlamaya başlarsın bi test mi bisey yapılacaktı yazdinmi hatırlayamadım noldu
Yüzden sıfır yahu çok da kafana takma.
Sarellam seninle eskiden tanışıyoruz. Muttapa7555 o zamanlar daha çok paylasimin vardı. Simdi o yarışma ruhunu yakalayamadin.
Bir hafta duşun. Sonra kararını verirsin.
Sarellam Canım biraz daha düşün bence bırakırsan kilo alma ihtimalin var. Bizzat kendim 60la bırakıp 2 ayda tekrar 70e çıktım.
Çalıştığın için zor ve yoğun senin için ama vazgeçmesen daha iyi olur gibi
iyi haberler insallah bizede haber verBu pazartesi cvs yaptirdim canim. Sonuclari bekliyoruz artik, biraz gec cikiyormus.
rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah kuzum çok çok dikkat et kendine sonuçta bizde teyzeleri sayılırızBu pazartesi cvs yaptirdim canim. Sonuclari bekliyoruz artik, biraz gec cikiyormus.
Hoşbuldum canım inşallah bol eksili gunlerimiz oluripek zeynep
Hosgeldin aramiza
Etiketlerken @ isareti ve etiketleyecegin kisinin kullanici adini yaziyorsun. Asagidan cikiyor zaten hemen yazarken. Ona da basabilirsin
İnsallah canim yaa. Olumlu haber aliriz insallah. Biraz da onun uzuntusuyle heralde hastalanip kilo vermem, cok taktim kafama bu aralar.iyi haberler insallah bizede haber ver
İnsallah kuzum. Olumlu bir haber alinca ilk paylasacagim kisiler once ailem, sonra burasi olacak sanirimrabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah kuzum çok çok dikkat et kendine sonuçta bizde teyzeleri sayılırız
Aramıza hoşgeldin canım. Dilediğin kiloya tez vakitte inersin inşaallah..Kızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 38 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, kızım ve oğlum var kamu kurumunda memurum ilk hedefim 65 sonrasini 60 inşallah
İnsallah kuzum. Yemek olayini gectim doya doya su icmeyi ozledim yaa Dudaklarim kuruyup catliyor susuzluktan suyu ictigim an cikariyorum. Doktora soyledim bir anda icme yudum yudum ic. Susadiginda bir yudum, iki yudum ic diyor. Oyle yapiyorum yine bulaniyor Artik gun sayiyorum resmen ilk aylar bitecek bulanti kesilecek, kana kana suyumu icecegim canimin istedigini yiyecegim diye
Hadi bakalım ensendeyimhaftaya görüşelim
Teşekkür ederim çok şükür görebildim geriye kaçmazsa :)İşte koşuşturmalarım sürüyor ,cezalar verildi mi bakalım okul açılınca düzenim bozulmasa bari ,bu arada tebrik ederim 68 görmüşsün
Gazan mübarek eksilerin daim olsunKızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 38 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, kızım ve oğlum var kamu kurumunda memurum ilk hedefim 65 sonrasini 60 inşallah