• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

:KK9::KK9: tebrik ederim kaptan

Gittikce azaliyor :KK48:

Bu aralar acikcasi birakmayi bile dusunuyorum canim. :KK43:
Kilo vermek istiyorum ama yemedikce sutum olmuyor benim. Eski duzenime gore bu yediklerim hicbir sey. Kizim da aksi gibi meme aşığı:KK43::KK43: ne yapacagimi sasirdim kaldim.

Sizin emzirme gibi bi durumunuz yok. İstediginizde kafaniza koydugunuzda yapabilirsiniz hepinizde o azim var bence. :KK15:

Keske yapabilsem canim. Kaptan @otur SIFIR aciklamis sag olsun. Sut olayim var benim. Cocuk 1 yasina girecek, artik sutun besleyiciligi kalmadi onun icin ama seviyor. Sut gelmeyince cok ugrasiyor, uyumuyor vs vs. :KK51:
Hosgeldin aramiza. :KK200:

Ben boyle beslenirsem kilo alirim:KK53:

Aksam yulaf lapasi yapiyim kendime en iyisi. Birer birer deniyorum onerileri. Dere otu her gun bi öğün tuketiyorum son iki uc gundur. Henuz bi faydasini goremedim :KK43:

Cok tesekkur ederim canim. İnceliyorum hemen:KK15:
O menuyu kendine uyarla yeterli beslenmen gerekiyor ml ne eksik ne fazla.

160090B1-8898-4793-8FC8-E27B6B2B6339.jpeg

@naz5403 Biliyorum hastasin ama okuyorsan bugun tarti resmini bekliyorum. Yeni tablo olusturacagim cunku... Menu bildirimin sart degil , kilo almis olman da. :KK51:
Nerde benim arkadaşım

Bu biraz almis halim. Haftasonu cok kotuydu bulantilar asiri artmisti 58.4 e dusmustum. 2-3 gundur toparladim biraz:olamaz:
İnsallah bi an once atlatirsin canim su bulanti donemlerini de keyifli keyifli yer icersin.
Canim benim yaptigim ayranli detox ta sut yapar cunki bakliyat var yogurt var dene derim evet artik kizin 1 yasinda artik ek besinde aliyor ne gelirse onu emer onun keyif kahvesi :)
Sirayla deniyorum bakalim canim. :KK49:
Rahmetli anneannem de oyle derdi. Cocugun keyif sutlu kahvesi o diye:KK48:
Moon Light Moon Light bırakmayı düşünme sakın.
Başlangıç kilona baktım, üstüne kilo almış değilsin, bebiş olduğu için yavaş yavaş veriyorsun. Bende o da yok :))
Az az vermek kilo almaktan iyidir. Buradan ayrılırsan fazlasıyla alırsın, demedi deme:KK66:
Ben biraz kış mevsimine bağlıyorum durumu, şubattan sonra daha düzenli kilo verebiliriz bence..

Evet zeten burdan gidersem kesin kilo alirim.:KK43:

Sizin desteginizle yardiminizla verdim valla verdigim kiloyu.

Kediyi veterinere götürdüm sabah oğlanın ilaç faslı derken bu saat oldu.

Moon Light Moon Light sakin bırakma senin az yemen gerekmiyor yeterli yemen gerekiyor çünkü emzirme döneminde 500kalori fazladan harcıyorsun. Sen yeterli beşini almayınca vücut kendini korumaya alır çünkü önceliği şuan süt üretimi. Ekmek türevi şeyler ünlü yağlı kızartmalar bunlardan uzak dur tatlılar gereksiz süt için.
Ama günlük yoğurdunu yumurtanı sütünü sebzeni meyveni tüketmem gerek. Açlık malesef kilo verdirmez.

Tıkabasa değil tabi ama doymam gerekiyor ve 3 öğün olmalı emzirmeden dolayı.
1 yaş daha erken sütten uzaklaşmak için.
Yumurta yogurt duzenli tuketiyorum canim. Eti pek sevmem orda bi sıkıntı var. Aksam baklagil salata tuketeyim. Sut de ekleyim aralara. Bi de oglen meyvemi yerim. Toparlar insallah:KK51:

Ay iyi ki varsiniz kizlar ya desteginiz icin hepinize tek tek tesekkur ederim:KK200::KK200:

O menuyu kendine uyarla yeterli beslenmen gerekiyor ml ne eksik ne fazla.

Tamamdir kaptanim:KK49::KK200:

İnsallah bi an once atlatirsin canim su bulanti donemlerini de keyifli keyifli yer icersin.

Sirayla deniyorum bakalim canim. :KK49:
Rahmetli anneannem de oyle derdi. Cocugun keyif sutlu kahvesi o diye:KK48:

Evet zeten burdan gidersem kesin kilo alirim.:KK43:

Sizin desteginizle yardiminizla verdim valla verdigim kiloyu.

Yumurta yogurt duzenli tuketiyorum canim. Eti pek sevmem orda bi sıkıntı var. Aksam baklagil salata tuketeyim. Sut de ekleyim aralara. Bi de oglen meyvemi yerim. Toparlar insallah:KK51:

Ay iyi ki varsiniz kizlar ya desteginiz icin hepinize tek tek tesekkur ederim:KK200::KK200:

Tamamdir kaptanim:KK49::KK200:
Ne demek canım burada toplanmamızın amacı da tam olarak bu birbirimize destek olmak...:KK68:

Kızlar kilom 69.8 kg . Sizleri ihmal ettim yazamadım k.bakmayın geçen hafta akraba ziyaretine gittik il dışına. Bu hafta da okulum pazartesi açılıyor ufaktan hazırlıklarım başladı.Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum.
Tamda sena nerelerde diye yazacaktım. Kız ceza vereceğim diye kaçtın mi:) kaldığın yerden devam et :)

Mönüm

Sabah
Ilık limonlu su
Bir yumurta beyazı
Biraz yeşillik

Öğlen
Üç kaşık pırasa yemeği
2 kase yoğurt
1 kase etli çorba

İkindi
Bir parça poğaça ve bir bardak süt

Akşam üç yemek kaşığı ıspanak ve yogurt

Bol su tabi

Ben Emzirdiğim için yemek lazım yoksa katı kurallar uygulardım kendime ama

I IRMAKK70 Canım Allah yar ve yardımcın olsun... bulantıların biran önce geçer inşallah
Sagol canim insallah. Su ilk aylari bir atlatsak azalacak umarim.

Irmak cim geçmiş olsun. Her ay alman gereken belli bir kilo olması lazım. Doktora danissana su isi.
Gecen gun kontrol icin gittigimde orada da tartildim 2 kilo vermis gorunuyordum. Bulantilar azalmadi mi dedi, yok dedim. Bulanti onleyici yazalim dedi ama onu gecen ay yazdirmistim kullandim onun da faydasi olmadi dedim. O zaman yapacak birsey yok ilk uc ay normaldir bulanti cok olunca kilo vermen dedi:(

İnsallah kuzum. Yemek olayini gectim doya doya su icmeyi ozledim yaa:mad: Dudaklarim kuruyup catliyor susuzluktan suyu ictigim an cikariyorum. Doktora soyledim bir anda icme yudum yudum ic. Susadiginda bir yudum, iki yudum ic diyor. Oyle yapiyorum yine bulaniyor:( Artik gun sayiyorum resmen ilk aylar bitecek bulanti kesilecek, kana kana suyumu icecegim canimin istedigini yiyecegim diye:KK23:

İnsallah kuzum. Yemek olayini gectim doya doya su icmeyi ozledim yaa:mad: Dudaklarim kuruyup catliyor susuzluktan suyu ictigim an cikariyorum. Doktora soyledim bir anda icme yudum yudum ic. Susadiginda bir yudum, iki yudum ic diyor. Oyle yapiyorum yine bulaniyor:KK43: Artik gun sayiyorum resmen ilk aylar bitecek bulanti kesilecek, kana kana suyumu icecegim canimin istedigini yiyecegim diye:KK23:
Az kaldı dayan 1-2 haftaya toparlamaya başlarsın bi test mi bisey yapılacaktı yazdinmi hatırlayamadım noldu

Back