• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Tamam aksama bekliyorum o zaman. :KK51:

Menunu yazmaya bugunden baslayabilirsin . kokulusabun kokulusabun arkadasimizi etiketliyoruz. :KK19:

Onun disinda katilmak istedigin meditasyon veya leslie grubu var mi?
canım leslie grubunda günlük leslie yapacaksam olur ona da katılayım

İyi geceler kızlar
@Muttapa7555 geçmiş olsun canım Allah kabul etsin tartıni iftar 2 dj kala at bence :) :deli:
@cizen_bayan geçmiş olsun sana da kuzum midene ne oldu hayırdır
@otur SIFIR ben varya acayip yemeye başladım ve kem gözlere fiş yakiyorum :) beni halen gören nasıl zayıfladın diyor daha 5 kilo var deyince daha da neler falan :) ama ben kendim hissediyorum 5 daha versem daha iyi olacak aminnnn :)
Bunun için de burda sizlerle beraber basaracagima inanıyorum
Yeterince ara verdim ara koruma dönemi fena geçmedi sayılır ilk 3 rahat veririm zaten sporla destekledik mi süper süper süper :nazar:

stresten galiba kuzum

Eklentiler

• 20190213_075348.jpg
    20190213_075348.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 21
Bu hafta her gun 15 dk , haftaya 30 dk sonraki hafta 45 dk . :dondurma:

21 gun suruyor. Hastaydim yapamadim usendim diye es gecmek yok. :KK12:

Fix latte. :KK70:

kuzum aslında bende katılmak istiyorum ama düzenli yapamam o yüzden hiç konuşmalara bile katılmadım işler bu sıra çok yoğun sürekli mesaideyim ondan ama bende salona geri dönmem lazım

Bu hafta her gun 15 dk , haftaya 30 dk sonraki hafta 45 dk . :dondurma:

21 gun suruyor. Hastaydim yapamadim usendim diye es gecmek yok. :KK12:

Fix latte. :KK70:
Benim sayfada bugün sabahtan beri matcha çayı reklamı çıkıyor. Bu bir işaret mi acaba :confused:

latte konusuna bende katılıyorum akşamları işten sonra filtre sütlü kahve alıyorum akşam yemek isteğim gidiyor gün içinde de öyle fırsatım olsa sadece kahveyle yaşayabilirim
Diyorum size tok tutuyor diye anlamiyorlar. :KK70:

kuzum aslında bende katılmak istiyorum ama düzenli yapamam o yüzden hiç konuşmalara bile katılmadım işler bu sıra çok yoğun sürekli mesaideyim ondan ama bende salona geri dönmem lazım
Biz de cok istekli degiliz ama yapmak zorundayiz . Yani ben.:confused:

Benim sayfada bugün sabahtan beri matcha çayı reklamı çıkıyor. Bu bir işaret mi acaba :confused:

Zerdecalla anlasamadin ama matchadan sana zarar gelmez. :confused:

Back