- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.781
Latte latte latte pizzaBen birazdan yazacagim sab. cim Menum fix bugun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Latte latte latte pizzaBen birazdan yazacagim sab. cim Menum fix bugun.
canım leslie grubunda günlük leslie yapacaksam olur ona da katılayımTamam aksama bekliyorum o zaman.
Menunu yazmaya bugunden baslayabilirsin . kokulusabun arkadasimizi etiketliyoruz.
Onun disinda katilmak istedigin meditasyon veya leslie grubu var mi?
İyi geceler kızlar
@Muttapa7555 geçmiş olsun canım Allah kabul etsin tartıni iftar 2 dj kala at bence :)
@cizen_bayan geçmiş olsun sana da kuzum midene ne oldu hayırdır
@otur SIFIR ben varya acayip yemeye başladım ve kem gözlere fiş yakiyorum :) beni halen gören nasıl zayıfladın diyor daha 5 kilo var deyince daha da neler falan :) ama ben kendim hissediyorum 5 daha versem daha iyi olacak aminnnn :)
Bunun için de burda sizlerle beraber basaracagima inanıyorum
Yeterince ara verdim ara koruma dönemi fena geçmedi sayılır ilk 3 rahat veririm zaten sporla destekledik mi süper süper süper
Bilemediniz mihtar hanim patates yerim bugun.Latte olmazsa olmaz.Latte latte latte pizza
Ben birazdan yazacagim sab. cim Menum fix bugun.
Bu hafta her gun 15 dk , haftaya 30 dk sonraki hafta 45 dk .canım leslie grubunda günlük leslie yapacaksam olur ona da katılayım
Fix latte.
Bilemediniz mihtar hanim patates yerim bugun.Latte olmazsa olmaz.
Bu hafta her gun 15 dk , haftaya 30 dk sonraki hafta 45 dk .
21 gun suruyor. Hastaydim yapamadim usendim diye es gecmek yok.
Fix latte.
Benim sayfada bugün sabahtan beri matcha çayı reklamı çıkıyor. Bu bir işaret mi acabaBu hafta her gun 15 dk , haftaya 30 dk sonraki hafta 45 dk .
Fix latte.
Diyorum size tok tutuyor diye anlamiyorlar.latte konusuna bende katılıyorum akşamları işten sonra filtre sütlü kahve alıyorum akşam yemek isteğim gidiyor gün içinde de öyle fırsatım olsa sadece kahveyle yaşayabilirim
Biz de cok istekli degiliz ama yapmak zorundayiz . Yani ben.kuzum aslında bende katılmak istiyorum ama düzenli yapamam o yüzden hiç konuşmalara bile katılmadım işler bu sıra çok yoğun sürekli mesaideyim ondan ama bende salona geri dönmem lazım
Benim sayfada bugün sabahtan beri matcha çayı reklamı çıkıyor. Bu bir işaret mi acaba
Olur 3 mille başlayım yapıyorum zaten ben sorun yok 1 mil az olur benim içinBu hafta her gun 15 dk , haftaya 30 dk sonraki hafta 45 dk .
Fix latte.
Alıp denemek lazım, çıkınca bakarım..Diyorum size tok tutuyor diye anlamiyorlar.
Biz de cok istekli degiliz ama yapmak zorundayiz . Yani ben.
Zerdecalla anlasamadin ama matchadan sana zarar gelmez.
Biz daha emekleme asamasindayiz ama sonra 45 dk olacak.Olur 3 mille başlayım yapıyorum zaten ben sorun yok 1 mil az olur benim için