ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Iyi geceler iste ben frenliyorum kendimi azda yesem demekki kiloya gidiyor yada odem siskinlik birde haftada az kilo veriyorum ben kirst tedavisi goruyorum 6 ay kullan gel dedi bu ay elimdeki kutu bitsin gidecem dr. umarim temiz olur usg
Önce sağlık tabiki, kontrolü elinde tutarsan birşey olmaz. İyi sonuçlar alırsın inşaallah..

1. Sezon bitti ama 2. Sezona geçemiyoruumm

Tebrikler kaptan gitmiyo gitmiyo gitti sonunda
Ben de anlamadim. Hannibal etkisi.

Bu hafta hic gitmeyebilir henuz bilmiyorum.

Good morning giirllzzz

Ilık limonlu suyumu hazırladım.

ÇOK şükür kaçamaklara rağmen o kadar da almamışım

Ablama söylesem üşenmez 8 saatlik mesafeden vurur beni
Ben o kekleri yeyip 56 cikacagim. Resmen ac yattim.

Tebrikler .

1. Sezon bitti ama 2. Sezona geçemiyoruumm
Asil zayiflatan o.

Son düzenleme:
13 şubat menüsü A AklinYolu1

Sabah; 1 yumurta, peynir, zeytin, domates çay ve kuruyemiş

Akşam; ıspanak yemeği, salata, yoğurt
Yatmadan; pulbiberli yoğurt..
Moralini bozma. Bugun 2. bolume basliyoruz. Ayni filmin 2. Sezonu gibi dusun. Hatta 2. sezon diyelim.

Daha iyi olacaksin da sen zerdecali pek sevmiyorsun be sab.

Moralini bozma. Bugun 2. bolume basliyoruz. Ayni filmin 2. Sezonu gibi dusun. Hatta 2. sezon diyelim.

Daha iyi olacaksin da sen zerdecali pek sevmiyorsun be sab.
Ahh sana söylemeyi unuttum
Zerdeçallı yoğurdu 3 gün yedim, fakat yedikten kısa bir süre sonra nefesim daralıyor alerji öksürüğüm başlıyordu spreyle geçiştirdim.
Daha önce de senin tavsiyelerinle kullanmıştım ama düzenli değil.
Bu kez düzene oturtmaya çalıştım ama olmadı. Sanırım bana cok iyi gelmiyor zerdeçal..

Günaydın herkese bende bugun diyete spora meditasyona başladım hayatımda büyük bi değişiklik yapıyorum dolapta kaçamaklık tatlım ve boza vardı keyif yapıp akşam sporla başlicaktm ama burayı okudum ve gaza geliyorum yemicem de yemicem diğer gaza getiren şey de görümcem o çok zayıf ve gizli yarış halinde bende 53ken bi anda saldım 62 oldm şimdi sahalara dönme zamanı
A AklinYolu1 haftalık hedef kiloları pazar mı veriyoruz

Tamam zerdecal kullanma ama extra bir seyler kullanman lazim artik sab. Yesil cay, matcha bunlari dene bir de.

Sen artik menuleri yazmaya da basla istersen. Aramiza hosgeldin.

Menunu gunluk , sabah ogle aksam seklinde yazip her gun menu isleri bakanimiz kokulusabun u etiketliyorsun.

20 Subat hedefini belirtirken beni etiketliyorsun.

Meditasyon ve leslie icin de bugunden yapip yarin MIhtar i etiketliyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…