- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.721
Kac yasindalar cocuklarin diye yazmistim :) iyi geceler sende seviliyorsumSohbete doyum olmaz ben yatıyorum kızlar kocayı işe yolladim çocukları uyuttum.
Bugün oyuncakları toplama işini sabaha bırakıyorum...
İyi geceler bol eksiler sabah görüşürüz
Seviyorum sizi
Ah ah hadi insallah oyle olur. Yaz bitimi yine tırım tırım gelmeyelim deSon hatirlatmam ; yarindan sonra yaza kadar yeni yarismaci katilimi yok. Yazin da dukkani kapatip gidiyoruz kizlar . ALL_StaR daki herkes 36 Beden olacak cunku ...
Gel gel. Cok sessiz kaldin canim. Uzak olunca olmuyor.Yarından itibaren menülerimle ve tartimla geleceğim.
Yoksa olmuyor bu işler
Yaza kadar -5 kilo vermek hedefim :)
Gecmis olsun canim. O makineden bizde de var. Benim kizim sesinden cok korkuyor. Uc bes dakika anca tutabiliyoruz. Cok gurultulu yapmislarSlm kızlar gelemedim sabahtan beri...
Küçük oğlan hastalandı benim bronşlarında ödem oluşmuş tıkanıklık varmış
Makinayla buharlı ilaç veriyoruz... makina yoktu onu aradık bulduk. Gönlünü edip 20dk maskeyle hava verdim. Şimdi de akşam yemeği yapıyorum.
Dün tika başa yedim ve nohut yediğimde hep aynı şey oluyor eksi geldim bu sabah...
A AklinYolu1 senin patates gibi bana da nohut yemeği yarıyor galiba.
Bugün oruçluydum. Bakalım yarına sonuç ne olacak
Benim kız bile alisti arada bi cikiyo anne bak kac olmuşum diyo
O derece tarti sevgisi aşıladım cocuga
Gece gece kahkaha attim
Ayy benim annemlerdeki konusuyo ya. Kilonuuuuuz diyip bagir cagir soyluyo lüzumsuzNeyse ki bizimkiler konuşmuyor:) ah bir dili olsa şu tartıların
Onu bir arkadas daha onerdi bakalim , kismet.
Aktardan olan.daha iyi sonuc veriyormusOda olur hafif dene bir gün bakalım nasıl olacak.
Pesime upuzuun bi kuyruk taktim da geldim
Ah ah hadi insallah oyle olur. Yaz bitimi yine tırım tırım gelmeyelim de
Gel gel. Cok sessiz kaldin canim. Uzak olunca olmuyor.
Gecmis olsun canim. O makineden bizde de var. Benim kizim sesinden cok korkuyor. Uc bes dakika anca tutabiliyoruz. Cok gurultulu yapmislar
Orucunu allah kabul etsin
benim kiz da uzerine cikip rakamlari yakalamaya calisiyo
Gece gece kahkaha attim
Ayy benim annemlerdeki konusuyo ya. Kilonuuuuuz diyip bagir cagir soyluyo lüzumsuz
Bende milat oncesinden kalma diziler var oneri olarak.
Mesela criminal minds, fringe, lucifer gibi. Bayadir dizi mizi hak getire
Kizlar ben cikayim odevimi yapip 12 de yatayim. Iyi geceler hepinize . Sabah eksilerle gelin. Olmazsa da caniniz sagolsun.
Elinizden geleni yapiyorsunuz goruyorum.
Kolay gelsin iyi gecelerKizlar ben cikayim odevimi yapip 12 de yatayim. Iyi geceler hepinize . Sabah eksilerle gelin. Olmazsa da caniniz sagolsun.
Elinizden geleni yapiyorsunuz goruyorum.
Regl döneminde bitki çayı içmiyorum zatenHalbuki aklin yolu 1 .
Ben de ya sifir ya da 1 bulmusum, illa bir rakam olacak ondan once yediydi.
Herkeşe benden yesil cayyy. Sabaaaa yokkk.
Hormon ilaçlarının büyük bir kısmı kilo aldırır maalesefDogum kontrol hapi kiloda etkisi varmidir kullanan varmi hanimlar
Iyi geceler iste ben frenliyorum kendimi azda yesem demekki kiloya gidiyor yada odem siskinlik birde haftada az kilo veriyorum ben kirst tedavisi goruyorum 6 ay kullan gel dedi bu ay elimdeki kutu bitsin gidecem dr. umarim temiz olur usgBende yatayım artık, hepinize iyi geceler, bol eksiler
Onu bunu bilmem ben izledikten sonra kilo vermeye basladim. Butun diyetseverlere duyurulur.Regl döneminde bitki çayı içmiyorum zaten
Bu arada 2 3 gündür bulantı var bende, hani bu dönemde olmasam hamile miyim acaba? Derdim ama yok.. şu hannibal karıştırdı işleri galibapsikolojik olarak etkilendim mi acep öyle şeylere pek aldırış etmem ama
@otur SIFIR ben varya acayip yemeye başladım ve kem gözlere fiş yakiyorum :) beni halen gören nasıl zayıfladın diyor daha 5 kilo var deyince daha da neler falan :) ama ben kendim hissediyorum 5 daha versem daha iyi olacak aminnnn :)
Bunun için de burda sizlerle beraber basaracagima inanıyorum
Tebrikler kaptan gitmiyo gitmiyo gitti sonundaGunaydin kizlar.
Acliktan kalktim ya.Bir sey yemeden once cekeyim dedim.
54.9 kg .
Gecen Carsamba ve Pazar 56.1 kg.
Giden 1.2 kg.
Gunaydin kizlar.
Acliktan kalktim ya.Bir sey yemeden once cekeyim dedim.
54.9 kg .
Gecen Carsamba ve Pazar 56.1 kg.
Giden 1.2 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?