- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.761
Niye takilasin ml. Boyle negatif enerjiler yollamayin gercek olur.
500 gram gitmis tebrikler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye takilasin ml. Boyle negatif enerjiler yollamayin gercek olur.
Hoşbuldum bugünden katılıyım dedim bildirimlere o zaman 20 şubat hedefim 60.9Sen artik menuleri yazmaya da basla istersen. Aramiza hosgeldin.
Menunu gunluk , sabah ogle aksam seklinde yazip her gun menu isleri bakanimiz kokulusabun u etiketliyorsun.
20 Subat hedefini belirtirken beni etiketliyorsun.
Meditasyon ve leslie icin de bugunden yapip yarin MIhtar i etiketliyorsun .
Ahaha seninki de birşey mi, benim tartıyı görmedin herhalde
Böyle durumlarda mide şaşırtmak işe yarıyor 1 2 gün yemegi abartmadan ara ver sonra bol sıvıyla sıkı 2 3 gün geçir fayda göreceğine inanıyorum
Inanmak basarmanin yarisidir.Ahaha seninki de birşey mi, benim tartıyı görmedin herhalde
Takılma moon pozitif düşün, ben o tartıyı eksilteceğime inanıyorum (nasıl olacaksa )
Sende inan, yapabilirsin, yapabiliriz hep birlikte
Emziriyor ve sutu azaliyor . O yuzden cok kati bir diyet yapamiyor.Böyle durumlarda mide şaşırtmak işe yarıyor 1 2 gün yemegi abartmadan ara ver sonra bol sıvıyla sıkı 2 3 gün geçir fayda göreceğine inanıyorum
Pardon herkesi karıştırıyorum şuan inş tanicamInanmak basarmanin yarisidir.
Emziriyor ve sutu azaliyor . O yuzden cok kati bir diyet yapamiyor.
GunaydinMerhaba aranıza katılmam mümkün mu
onu okuyorum canım pek anlamadım ama anlayacağım inşaalahGunaydin
Ilk sayfada kurallarimiz var. Uyarim dersen neden olmasin.
Sana kisa yoldan anlatayim.onu okuyorum canım pek anlamadım ama anlayacağım inşaalah
Tatlım anladım yaparım sorun yok ama şu anda işteyim tartılıp fotoğraf çekip yollamak gibi olanağım yok akşama ancakSana kisa yoldan anlatayim.
Simdi tarti resmini yuklemen gerekli .
Oteki sartlari sonra soylerim.
Tamam aksama bekliyorum o zaman.Tatlım anladım yaparım sorun yok ama şu anda işteyim tartılıp fotoğraf çekip yollamak gibi olanağım yok akşama ancak
Ben birazdan yazacagim sab. cim Menum fix bugun.Forever07
A AklinYolu1
C cizen_bayan
Muttapa7555
N naz5403
Moon Light
Sarellam
Ikra meyra
MIhtar
sekersizcikolata
pretty_rose
renklisemsiye
zinnia
Sena616
Nyx1
Arkadaşlar menüleri sabah-öğle-akşam şeklinde ve tek seferde yazarak gününde paylaşırsanız, ayrıca yazarken beni etiketlerseniz ( yoksa menüleri takip etmek zorlaşıyor ve gözümden kaçabiliyor) ben çok mutlu olurum, siz de bir kupa sahibi olursunuz