• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sen artik menuleri yazmaya da basla istersen. :KK51:Aramiza hosgeldin. :KK50:

Menunu gunluk , sabah ogle aksam seklinde yazip her gun menu isleri bakanimiz kokulusabun kokulusabun u etiketliyorsun. :süslü:

20 Subat hedefini belirtirken beni etiketliyorsun. :cool:

Meditasyon ve leslie icin de bugunden yapip yarin MIhtar MIhtar i etiketliyorsun . :KK19:
Hoşbuldum bugünden katılıyım dedim bildirimlere o zaman 20 şubat hedefim 60.9 Hoppa

Eki Görüntüle 2235263

İki gundur boyle ccikiyorum. Nolur bi de bu sayida takilmayim ya:KK14:
Ahaha seninki de birşey mi, benim tartıyı görmedin herhalde :sus:
Takılma moon pozitif düşün, ben o tartıyı eksilteceğime inanıyorum (nasıl olacaksa :KK70:)
Sende inan, yapabilirsin, yapabiliriz hep birlikte ;)

Emziren anneler için örnek bir diyet listesi

Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 tane haşlanmış ya da çok az tereyağında pişmiş yumurta veya 1 su bardağı ıspanakla 1 yumurta ile yapılan omlet, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim orta yağlı peynir, 5 tane zeytin.

Ara öğün: 1 tane yeşil elma ya da içinde 1’er tane kuru kayısı kuru incir olan, orman meyveleri olan 1 kase yoğurt

Öğle: 1 porsiyon etli kuru baklagiller ya da sebze yemeği, etli türlü olabilir, 1 büyük kase dolusu ceviz ve badem de eklenmiş yeşil salata, ara öğünde tüketilmediyse 1 kase yoğurt

Ara öğün: 1 büyük bardak muzlu, avokadolu smoothie ya da yoğurtlu kereviz salatası

Akşam: 1 kase besleyici çorba (bulgur, karabuğdayla yapılmış bol tavuklu tavuk suyu çorba olabilir), fırında ya da ızgarada pişmiş bir porsiyon kırımızı et, tavuk, 3 tane köfte veya balık, bir büyük kase dolusu yeşil salata

Gece: 1 bardak süt ya da 1 kase meyveli yoğurt (meyveler evde yeni doğranmış olmalı), veya yarım elma, armut, muz, yenebilir.

salata.jpg

Diyet listesiyle ilgili alternatifler

• Laktaz sorunu olanlar sabahları süt içmek yerine taze sıkılmış ve posası ile birlikte tüketmek kaydıyla meyve suyu içebilirler.
  • Öğünlerde ekmek ya hiç tüketilmemeli ya da 1 dilim tam tahıllı ekmek yeterli olmalı.
  • Salatalar konusunda tamamen özgürsünüz. Ancak 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım limonun suyunu eklemeyi unutmayın. Salatanıza çok az kaya tuzu veya pembe Himalaya tuzu katabilirsiniz.
  • Öğünlerinizde pirinçten uzak durun onun yerine karabuğday, kinoa ya da bulgur tercih edin.
  • Meyveler ve sebzeler bakımından özgür olmanızda bir sakınca yok.
  • Yağlı, kızarmış, şekerli, şerbetli besinlerden uzak durun. Şeker ihtiyacınızı meyvelerden karşılayın.
  • Ara öğünlerde beslenme programınızdan daha çok keyif almak için değişik smoothie ve sağlıklı atıştırmalıklarımızdan deneyin.
Önemli not: Emzirme döneminde anne adayı her hangi bir diyet programı uygulamadan da bir miktar kilo verecektir. Fakat sağlıklı ve dengeli beslenme kuralları çerçevesinde beslendiğinde daha hızlı bir şekilde kilo verebilir. Anne sütü çok önemli olduğundan bu dönem içinde kesinlikle çok sıkı, katı diyet programları uygulanmamalı, sağlıklı beslenmeye odaklanılmalıdır.

Kaynak : https://www.aysetolga.com/emziren-anneler-icin-diyet-listesi

Ahaha seninki de birşey mi, benim tartıyı görmedin herhalde :sus:
Takılma moon pozitif düşün, ben o tartıyı eksilteceğime inanıyorum (nasıl olacaksa :KK70:)
Sende inan, yapabilirsin, yapabiliriz hep birlikte :KK66:
Inanmak basarmanin yarisidir. :21:

Böyle durumlarda mide şaşırtmak işe yarıyor 1 2 gün yemegi abartmadan ara ver sonra bol sıvıyla sıkı 2 3 gün geçir fayda göreceğine inanıyorum :super:
Emziriyor ve sutu azaliyor . O yuzden cok kati bir diyet yapamiyor.

Tatlım anladım yaparım sorun yok ama şu anda işteyim tartılıp fotoğraf çekip yollamak gibi olanağım yok akşama ancak
Tamam aksama bekliyorum o zaman. :KK51:

Menunu yazmaya bugunden baslayabilirsin . kokulusabun kokulusabun arkadasimizi etiketliyoruz. :KK19:

Onun disinda katilmak istedigin meditasyon veya leslie grubu var mi?

Forever07 Forever07
A AklinYolu1
C cizen_bayan
Muttapa7555 Muttapa7555
N naz5403
Moon Light Moon Light
Sarellam Sarellam
Ikra meyra Ikra meyra
MIhtar MIhtar
sekersizcikolata sekersizcikolata
pretty_rose pretty_rose
renklisemsiye renklisemsiye
zinnia zinnia
Sena616 Sena616
Nyx1 Nyx1

Arkadaşlar menüleri sabah-öğle-akşam şeklinde ve tek seferde yazarak gününde paylaşırsanız, ayrıca yazarken beni etiketlerseniz ( yoksa menüleri takip etmek zorlaşıyor ve gözümden kaçabiliyor) ben çok mutlu olurum, siz de bir kupa sahibi olursunuz :KK66:
Ben birazdan yazacagim sab. cim Menum fix bugun.:KK50::cool:

Back