• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sohbete doyum olmaz ben yatıyorum kızlar kocayı işe yolladim çocukları uyuttum.
Bugün oyuncakları toplama işini sabaha bırakıyorum...

İyi geceler bol eksiler sabah görüşürüz
Seviyorum sizi
Kac yasindalar cocuklarin diye yazmistim :) iyi geceler sende seviliyorsum

Pesime upuzuun bi kuyruk taktim da geldim:KK70::KK70:
Son hatirlatmam ; yarindan sonra yaza kadar yeni yarismaci katilimi yok. Yazin da dukkani kapatip gidiyoruz kizlar . ALL_StaR daki herkes 36 Beden olacak cunku ...:KK66:
Ah ah hadi insallah oyle olur. Yaz bitimi yine tırım tırım gelmeyelim de:KK45:
Yarından itibaren menülerimle ve tartimla geleceğim.
Yoksa olmuyor bu işler
Yaza kadar -5 kilo vermek hedefim :)
Gel gel. Cok sessiz kaldin canim. Uzak olunca olmuyor.
Slm kızlar gelemedim sabahtan beri...
Küçük oğlan hastalandı benim bronşlarında ödem oluşmuş tıkanıklık varmış :KK43:

Makinayla buharlı ilaç veriyoruz... makina yoktu onu aradık bulduk. Gönlünü edip 20dk maskeyle hava verdim. Şimdi de akşam yemeği yapıyorum.

Dün tika başa yedim ve nohut yediğimde hep aynı şey oluyor eksi geldim bu sabah...

A AklinYolu1 senin patates gibi bana da nohut yemeği yarıyor galiba.

Bugün oruçluydum. Bakalım yarına sonuç ne olacak
Gecmis olsun canim. O makineden bizde de var. Benim kizim sesinden cok korkuyor. Uc bes dakika anca tutabiliyoruz. Cok gurultulu yapmislar:KK12:
Orucunu allah kabul etsin:KK36:
Benim kız bile alisti arada bi cikiyo anne bak kac olmuşum diyo
O derece tarti sevgisi aşıladım cocuga :KK53:
:KK53::KK53: benim kiz da uzerine cikip rakamlari yakalamaya calisiyo:KK48:
-hmajU99Nb-SF1snOOc9kHmTy8tV_doGkSuhOkraIFAggoxBznHk6T3_F30kWoTro_LQ423Dfn9N2DPyRt-88uLElCOcbb452GbY1qs1d-YuP4PWBjmAPcr6a0-itCyvK3ZUpzv-p7Mtj-CM6JU=w1200-h630-p-k-no-nu
Gece gece kahkaha attim :KK70::KK70:
Neyse ki bizimkiler konuşmuyor:) ah bir dili olsa şu tartıların :confused::KK70:
Ayy benim annemlerdeki konusuyo ya. Kilonuuuuuz diyip bagir cagir soyluyo lüzumsuz:KK70:
Onu bir arkadas daha onerdi bakalim , kismet. :KK70:

Bende milat oncesinden kalma diziler var oneri olarak.
Mesela criminal minds, fringe, lucifer gibi. Bayadir dizi mizi hak getire:KK51:

Pesime upuzuun bi kuyruk taktim da geldim:KK70::KK70:
Ah ah hadi insallah oyle olur. Yaz bitimi yine tırım tırım gelmeyelim de:KK45:

Gel gel. Cok sessiz kaldin canim. Uzak olunca olmuyor.

Gecmis olsun canim. O makineden bizde de var. Benim kizim sesinden cok korkuyor. Uc bes dakika anca tutabiliyoruz. Cok gurultulu yapmislar:KK12:
Orucunu allah kabul etsin:KK36:

:KK53::KK53: benim kiz da uzerine cikip rakamlari yakalamaya calisiyo:KK48:

Gece gece kahkaha attim :KK70::KK70:

Ayy benim annemlerdeki konusuyo ya. Kilonuuuuuz diyip bagir cagir soyluyo lüzumsuz:KK70:

Bende milat oncesinden kalma diziler var oneri olarak.
Mesela criminal minds, fringe, lucifer gibi. Bayadir dizi mizi hak getire:KK51:

Ben sesini duyacagim tarti almam. Katil eder adami. :KK70:

Fringe efsaneydi zaten. :cool:

Ben konulu dizileri seviyorum. Hani bir bolumu izle oteki bolum ondan ayri degil de , icinde gizem olmasi sart. Yoksa konsantre olamiyorum. :KK12:

Normalde ben cok hizli kilo veriyordum . Kizlardan sonra dogum kontrol hapi kullandim kirst tedavisi goruyorum cok az yiyorum oysaki 1 ayda 6-7kilo verdigimi bilirim :KK43: ilk oglumda diyet yaptim 2007 nin nisan ayinin ilk haftasinda baslayip agustosun ilk haftasinda bitirdim diyeti .80 kusurden 56 kiloya dusmustum birde 2018 yilin mart ayinda basladim diyete 72 den 64.9 1 yilda zor gordum gerci aralarda korudum biktim veremeyince tekrar diyet yine yavas gitti 65 gordum cok surmedi 66.5 sonra 67 kasimda gordum ve 64.9 :KK43:

Son düzenleme:
Halbuki aklin yolu 1 .

Ben de ya sifir ya da 1 bulmusum, illa bir rakam olacak ondan once yediydi. :KK70:

Herkeşe benden yesil cayyy. Sabaaaa yokkk. :KK70:
Regl döneminde bitki çayı içmiyorum zaten :KK12:
Bu arada 2 3 gündür bulantı var bende, hani bu dönemde olmasam hamile miyim acaba? Derdim ama yok.. şu hannibal karıştırdı işleri galiba :KK70: psikolojik olarak etkilendim mi acep:KK70: öyle şeylere pek aldırış etmem ama :KK64:

Dogum kontrol hapi kiloda etkisi varmidir kullanan varmi hanimlar
Hormon ilaçlarının büyük bir kısmı kilo aldırır maalesef :KK43:
Ben o yüzden kullanmıyorum. Ama kullandığım dönemlerde kilo almışlığım var. İştah açmanın yanısıra ödem, şişlik vs... durumları da oluyor..

Bende yatayım artık, hepinize iyi geceler, bol eksiler :KK66:
Iyi geceler iste ben frenliyorum kendimi azda yesem demekki kiloya gidiyor yada odem siskinlik birde haftada az kilo veriyorum ben kirst tedavisi goruyorum 6 ay kullan gel dedi bu ay elimdeki kutu bitsin gidecem dr. umarim temiz olur usg :KK43:

İyi geceler kızlar
@Muttapa7555 geçmiş olsun canım Allah kabul etsin tartıni iftar 2 dj kala at bence :) :deli:
@cizen_bayan geçmiş olsun sana da kuzum midene ne oldu hayırdır
@otur SIFIR ben varya acayip yemeye başladım ve kem gözlere fiş yakiyorum :) beni halen gören nasıl zayıfladın diyor daha 5 kilo var deyince daha da neler falan :) ama ben kendim hissediyorum 5 daha versem daha iyi olacak aminnnn :)
Bunun için de burda sizlerle beraber basaracagima inanıyorum
Yeterince ara verdim ara koruma dönemi fena geçmedi sayılır ilk 3 rahat veririm zaten sporla destekledik mi süper süper süper :nazar:

Regl döneminde bitki çayı içmiyorum zaten :KK12:
Bu arada 2 3 gündür bulantı var bende, hani bu dönemde olmasam hamile miyim acaba? Derdim ama yok.. şu hannibal karıştırdı işleri galiba :KK70: psikolojik olarak etkilendim mi acep:KK70: öyle şeylere pek aldırış etmem ama :KK64:
Onu bunu bilmem ben izledikten sonra kilo vermeye basladim. Butun diyetseverlere duyurulur. :KK70:
@otur SIFIR ben varya acayip yemeye başladım ve kem gözlere fiş yakiyorum :) beni halen gören nasıl zayıfladın diyor daha 5 kilo var deyince daha da neler falan :) ama ben kendim hissediyorum 5 daha versem daha iyi olacak aminnnn :)
Bunun için de burda sizlerle beraber basaracagima inanıyorum

Bir kadinin hep bir 5 kilo fazlasi olmali. :KK70:

Yeni bir gun , yarismanin yeni bolumu neden olmasin. :KK8:

Ne diyorduk ;
ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)
:halay:

Son düzenleme:
Back