- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.441
Bugun pek kendimde degildim. Odev yapacaktim yapamadim.A AklinYolu1 bugun nerdesin kuzu
Geçmiş olsun naz aman dikkat tedaviyi ihmal etme sakinKızlar ben çok fena şifayı kapmış durumdayım dün gece öksürükten uyuyamadım ciğerlere inmiş enfeksiyon A AklinYolu1 bana 4-5gün izin istiyorum
Geçmiş olsun canım ya bu nedir sırayla dökülüyor topikBugun pek kendimde degildim. Odev yapacaktim yapamadim.
Dunden bir kirginlik kaldi bende.
Millet hapsiriyor , oksuruyor agzini kapatmiyor filan haliyle...
Gecmis olsun naz. Sana iyilesene kadar izin.Kızlar ben çok fena şifayı kapmış durumdayım dün gece öksürükten uyuyamadım ciğerlere inmiş enfeksiyon A AklinYolu1 bana 4-5gün izin istiyorum
Sagol canim. Bana millettten bulasiyor . Cok bir meraklilar millete bulastirmaya.Geçmiş olsun canım ya bu nedir sırayla dökülüyor topikinsanın suratına suratına öksürüp hapşırıyorlar boğasım geliyor içimden... özellikle de çocuk olunca ben çıldırıyorum ağzına mendil tıkayasım geliyor öksürenlerin
Yaa umarim kirginliginla son bulur ilerlemez odevin acilmi yoksa belirlimi gunu canimBugun pek kendimde degildim. Odev yapacaktim yapamadim.
Dunden bir kirginlik kaldi bende.
Millet hapsiriyor , oksuruyor agzini kapatmiyor filan haliyle...
Umarim. Carsamba gunune kadar. Sali gunu araya sıkıstırırım.Yaa umarim kirginliginla son bulur ilerlemez odevin acilmi yoksa belirlimi gunu canim
Yarın fırın yapacağım bende minicik patateslerim zaten 2 ceviz büyüklüğündeler 1 tane yicem sabah :)Gecmis olsun naz. Sana iyilesene kadar izin.
Sagol canim. Bana millettten bulasiyor . Cok bir meraklilar millete bulastirmaya.
Patatesimi ozlemisim ya hemen iyilestim.
Ohh iyi dinlenme firsati odevinide dedigin gibi yaptinmi oh misUmarim. Carsamba gunune kadar. Sali gunu araya sıkıstırırım.
Aslinda ben dun uyusaydim boyle olmazdi belki ama cok pisim iste.
Iyi geceler bugun ben de erken yatarim.Iyi geceler sabah 6.20 buyuk oglani 7de kucuk oglani okula yolluyorum boluk boluk uyuyorum tekrar yatiyorum uykum acildigi icin don don 1 saati geciyor oyle uyuyorum kizlar 9.30 yada 10 da uyaniyorlar
Benim iki gun ne yapicam derdim yok ayranli detox yapicam :)Yarın fırın yapacağım bende minicik patateslerim zaten 2 ceviz büyüklüğündeler 1 tane yicem sabah :)
Iyi yaparsin bol bol dinlen bak yarin eksidesin :)Iyi geceler bugun ben de erken yatarim.
Sağol canımGecmis olsun naz. Sana iyilesene kadar izin.
Sagol canim. Bana millettten bulasiyor . Cok bir meraklilar millete bulastirmaya.
Patatesimi ozlemisim ya hemen iyilestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?