ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Pretty rose ,

Baslarda bocalamak normal , o yuzden burdayiz zaten ama paylasimlarin yeterli degil o yuzdendir ki kilo aldin.

Carsambaya kadar bir dusun. Gelmedigin taktirde ayrilmak istedigini dusunurum, gelirsen de devam etmek istedigini...

Karar senin.

11 Subat 2019 menusu kokulusabun

Sabah :
7 gibi 1/3 latte

Kahvalti

10 gibi :
bir kase soya sutlu yulaf ezmesi
+5 badem

Oglen
1 gibi
1/3 latte

Aksam
5 gibi
Makarna (aldigim diyet tarzi vitaminli ilk deneyisim olacak)
+
2 bardak ayran

6 gibi
1 matcha latte

9 gibi sutlu cay ya da latte

10 gibi zerdecalli yogurt

12 gibi bitki cayi

Gunaydin kizlar,

Miss gibi 7 saat uyudum. Simdi 1/3 lattemi iciyorum.
Slm canım, iyi yapmışsın
Bende bugün erken uyuma, spora başlama, suyu arttırma (bu aralar cok içemiyorum) gibi kararlar aldım. Hepsini uymak zorundayım artık. Yoksa yiyeceklerden kısıp uykusuz ve susuz kalınca, spor da yapmayınca yerimde sayıyorum ve kendime eziyet ediyorum..

Selamlar
Bende sabah kizi okula goturdum
Git gel 5bin adım ac karnına eve geldim kahvalti yaptim yattim uyudum
Tam okul temposuna alışmıştım tatil oldu Şimdi bidaha alış aksam erken yatmaya çalışıyorum ama hergun olmuyo gitcem kızı alcam okuldan birazdan

12 den once yattin yattin, sonra yatamiyorsun sab.

Bu bir. Onun disinda yatmadan once papatya cayi , melissa cayi icebilirsin. Bir cay daha var, biraz daha etkili. Onu da sonra soylerim :)

Lesliye basliyoruz yalniz aksam raporu vermek zorunda degiliz. Menuden degisiklik olarak , sabah ya da oglen veriyoruz o raporu .

Carsamba gunu icin - Persembe sabah rapor veriyoruz gibi.

Mihtarla konusacagim. Yardimcilik isi icin hala gonullu ise yardimcim o olacak. MIhtar

Yani gece burada kimseyi gormeyeyim. Herkes zamaninda yatsin.

Slm kizlar

Menum

11 de kahvalti 2 kofte 1 salkim domates 2 dilim ekmek

14 de detox ayran corba

17 de detox ayran corba

19 da yesil cay

21 de yesil cay

kokulusabun
Yorum yapabilir miyim sekerim.
Bence bir yesil cayla , corbanin yerini degistir.

Menum

14 de detox ayran corba

17 de yesil cay

19 da detox ayran corba

21 de yesil cay

Topiğe saat sınırı koyalım
Sendeki saat farkından dolayı ve gece kuşları ben ve Muttapa7555 Fatma'dan dolayı bu kısım biraz zor görünüyor ama kararlıyım bu gece erken yatıciiiim

Sendeki saat farkından dolayı ve gece kuşları ben ve Muttapa7555 Fatma'dan dolayı bu kısım biraz zor görünüyor ama kararlıyım bu gece erken yatıciiiim
Ayyy ben nasıl erken yatayım koca 12 de işe gidiyor onu bekliyorum. Sonra çocukları çok terliyor üstünü değiştir küçüğü tuvalete götür sonra onu yeniden uyut. Mutfağı topla ohooooo uykular haram bize 12 de yatayım bende bugün hadi inşallah

Yorum yapabilir miyim sekerim.
Bence bir yesil cayla , corbanin yerini degistir.

Menum

14 de detox ayran corba

17 de yesil cay

19 da detox ayran corba

21 de yesil cay
Gec olur dedim ondan oyle liste yaptim tabiki ok tatlim oyle olsun senimi kircam

31 Martta ikiye inecek o ara. Keske bir saat olsaydi. Ulkemi degistiricem sizin icin.
Gec olur dedim ondan oyle liste yaptim tabiki ok tatlim oyle olsun senimi kircam

7-8 gec degil 9 gec. Ustelik tam agir bir ogun degil o .

Geçmiş olsun düzen oturursun burayı okumak için ama bağımlılık yapıyor çıkamıyor insan, söylemiştim diye hatırlıyorum ama yazmamış da olabilirim leslie grubunda da olmak istiyorum rahat yapıyorum hatta üzerine ebru sallıdan yapıyorum
Haftalık hedefim 60.9 baya yoğundum birde yeni katıldım düzene oturacak mesajlarım kusura bakmayın takipte zorlandım

Iki gruba da katilmak istiyorsun yani.

Gec katildigin icin haftalik hedefi sana sormadim en gec Cuma, Cumartesi gunu belirliyoruz cunku. Haftaya haftalik hedef icin hatirlatma yapacagim.

Onun disinda gunluk menuleri yazip menu isleri bakanimiz kokulusabun u etiketliyorsun. Yine Carsambadan baslayabilirsin ya da bugunden baslayabilirsin.

Son düzenleme:
Yogurt kuru

Saat 21 da 1 tatli k. Zerdacal 1 t.k. aci pulbiber 1 t.k. sumak 1 t.k. kurunane 1 cay kasik karabiber yarim limon suyu yarim kase yogurt :)

Nasil biryer kilo vermek isteyenler burada nasil veriyorsunuz bende 1 hafta oluyor ekmegi birakali baska neler yapiliyor yeniyim banada yardimci olurmusunuz
Su mesaji aradim aradim bulamadim.

Gizem belli bir formulumuz yok resmen surunuyoruz.

Katilmak istersen adresini , 2vesikalik fotografini yolluyorsun.

Carsamba gunu katilim icin son gun katilmaya niyetin varsa bugunden gel basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…