ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bi de bu ceza olayi unutuldu mu yahu? Kimse kimseye ceza vermiyor?

kokulusabun cum rakibecim tebrik ederim yarismada beni gectin

Cezam nedir soyle yapayim
Teşekkürler şekerim
Ayy bilemedim ki ne ceza versem, hiç düşünmemiştim...:)

anladın canım cezalar nasıl olabiliyor her şey olabilir miii

Orayi tam bilmiyorum canim. Profile yazi yazma gibi seyler olacakmis

olabilir kuzum ama normalde yaptıklarından farklı şeyler yapmayı dene işe yarıyor
Tamam kuzum tesekkur ederim. Bi deneyim bakalim.
Sen nasil oldun?
Evet ya galiba 73te uzun sure kaldim ben. Bi 73 bi 68 kiloda uzun kalmistim diye hatirliyorum.
Tesekkur ederim canim. Nohutla mercimek gaz yapmasin bebede?
Moon Light ay ben emzirdiğini bilmiyordum yoğurt kürü olmaz o zaman..
Emzirme durumumum elimi kolumu bagliyor canim

Bebeği etkileniyor mu bilmiyorum ama normalde yeşil mercimek ve nohut gaz yapar tatlım. Bence başka bir şey denemelisin Moon Light

Ben bi yulafi arastirayim bakalim. Sut yapiyordu diye kalmis aklimda ama emin olamadim

Sütü artırmak için öncelikle bol su içmelisin canım. Kilona göre günlük su ihtiyacından 1- 1,5 litre kadar daha fazla su içmen gerekir. Ayrıca yulaf, havuç, baklagiller ve susam da bildiğim kadarıyla süt arttırıyor. Yulaf süt kanallarını da genişletiyor. Baklagiller gaz yaptığı için kontrollü tüketmelisin. Şekersiz komposto suları da içebilirsin. Ama en önemlisi su canım, ne kadar su o kadar süt

Moon Light halk arasında hep bulgur pilavı, kuru soğan gibi şeyler ayrıca şekerli yiyecek ve içecekler süt yapar diye bir inanış vardır. Bunların hiçbiri tek başına süt yapmıyor, hepsinin amacı yiyen kişiyi susatmak :)) (doğum yaptığımda üstümdeki baskıdan dolayı çok yemişliğim ve susamışlığım vardır:))
Yani asıl süt yapan şey; su..
Ayrıca yeşil yapraklı sebzeler de süt arttırır.

Kizlar menumu yazayim yarim saat sonra gelecegim.

Eve simdi geldim tartildim 56.5 ciktim riske atmayayim dedim. O yuzden aksami hafif atlatiyorum. Lattelerin cok olmasinin nedeni; okuldan cikip hastaneye gitmem. Yarini salata ile gecistirecegim.

8 Subat 2019 menusu kokulusabun

Sabah:

1/3 latte +5 badem
1 matcha latte
1 latte
2 biskuvi yanimda kalmisti kurtuldum. (98 kalori)

Oglen
1 mocha
1 latte

Aksam
Bir kase brokoli corbasi
1/3 latte

Geceye dogru

Bir bardak domates suyu
Bitki cayi

Son düzenleme:
Bebeği etkileniyor mu bilmiyorum ama normalde yeşil mercimek ve nohut gaz yapar tatlım. Bence başka bir şey denemelisin Moon Light
1 yasinda kizi sanmam ben 6 ayi gecince fasulye nohut mercimek barbunya hep tukettim bunlar bol sut yapiyor cunki

Ben 6. ayinda butun bakliyatlari tukettim cunki bakliyat bol sut yapiyor canim bulgur daha cok yapiyor sut asurelik bugday bol sut yapar yani bakliyat sut icin bire birdir 4 cocugumu 2 yasa kadar emzirdim

Bende chai latte mi oluyo tea siz yaptim ben bugun 16700 adim yapmışım tartıda istediğim rakam yok birden çok hareket olunca ödem mi oldu ne

Sabah
2dilim ekmek çeyrek omlet peynir zeytin

Duble türk kahvesi

Soda

Akşamda
2yk kabak kavurması
4yk kaşığı besamelli karnibahar
Yogurt

Türk kahvesi

Bana gore baharatlı süt kaptana gore latte
kokulusabun

Sabah

Limonlu ılık su
Yulaf muz ve hurmalı tatlıdan üç dolu yemek kaşığı

Öğlen
Bi tabak etli nohut
Üç yemek kaşığı pirinç pilavı
Bi tabak cacık

İkindi
Yaptığım ikramlardan bi kurabiye biraz kek biraz Kıbrıs tatlısı tadımlık baktım ama

Akşam
Mantar sote 5 yemek kaşığı

Bugün çok su içemedim

Diyete de cok sadık değildim

Hele yarın ayvayı yedim gb

kokulusabun

okumaya doyamayanlardan
Ogrenme aski var bende.

Sagol kaptancim tesekkur ederim
Nasil oldu kolun?
Dedikleri gibi agri hissetmedim ama yarayip yaramadigini ilerleyen gunlerde gorecegiz.
Of cok uzun sureymis ya ozleriz ama
Yok be bir ay cabuk gecer.
Bi de bu ceza olayi unutuldu mu yahu? Kimse kimseye ceza vermiyor?

kokulusabun cum rakibecim tebrik ederim yarismada beni gectin

Cezam nedir soyle yapayim
Ver cezasini sab. Soyle cok yiyorum ve kilo aliyorum yazsin profiline.
anladın canım cezalar nasıl olabiliyor her şey olabilir miii

Acimayin ben semsiyeye bu hafta neler yapacagim.

Kizlar aslinda ben boyle seylere karsiyim ama bir diyetisyenin onerdigi su ogun yerine gecen shakelerden duydum. Zaten ogun atliyorum . Bir ogunumu onlarla denesem bu hafta nasil olur bilemiyorum.
Yani bana cok sevimli gelmiyo ama olabilir gibi
Bende eğer vermem durursa 2gunluk sıvı detoks almayı planlıyorum

Kizlar aslinda ben boyle seylere karsiyim ama bir diyetisyenin onerdigi su ogun yerine gecen shakelerden duydum. Zaten ogun atliyorum . Bir ogunumu onlarla denesem bu hafta nasil olur bilemiyorum.
Yaparak ve yaşayarak öğreniyoruz
Dene bakalım nasıl bir sonuç verecek lucky..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…