- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.081
Teşekkürler şekerimBi de bu ceza olayi unutuldu mu yahu? Kimse kimseye ceza vermiyor?
kokulusabun cum rakibecim tebrik ederim yarismada beni gectin
Cezam nedir soyle yapayim
anladın canım cezalar nasıl olabiliyor her şey olabilir miii
Tamam kuzum tesekkur ederim. Bi deneyim bakalim.olabilir kuzum ama normalde yaptıklarından farklı şeyler yapmayı dene işe yarıyor
Evet ya galiba 73te uzun sure kaldim ben. Bi 73 bi 68 kiloda uzun kalmistim diye hatirliyorum.Ben de yine bi kilo verme sürecinde 61.2 ye takılıp kalmıştım, detoksla aştım bu süreci sonra birazını geri aldım detoksu tavsiye etmem ama o kiloyu da böylelikle aşmış oldum..
Şey diyorlar kilo alırken uzun süre aynı kiloda takılıp kalmışsan verirken de yine o kiloda takılıyosun öyle bişe de olabilir sende ki tatlım bence yoğurt kürünü bi uygulayıp aşabilirsin
Tesekkur ederim canim. Nohutla mercimek gaz yapmasin bebede?Slm cnm ayran detox su yap canim haftada 2 gun zaten hem degisiklik olur kahvaltini yapiyorsun diger 5 ogun ayran detox tan iciyorsun hem sutte yapar
Ayran detox
1 cay bardagi asurelik bugday
1 cay bardagi yesil mercimek
1 cay bardagi nohut
Bunlari ayri ayri hasla
2 litre yogun kivamli ayran
Kuru nane
Hasladiklarini suz buyuk kaba al ayrani kat karistir 2 gun iceceksin 2.5 saat yada 3 saate bir tuket canim istersen 1 limon suyu da ilave edebilirsin bende pazartesi baslicam 2.5 litre su
Sabah kahvalti yaptiktan 3 saat sonra ayran detox tuketecegiz :)
Emzirme durumumum elimi kolumu bagliyor canimMoon Light ay ben emzirdiğini bilmiyordum yoğurt kürü olmaz o zaman..
Bebeği etkileniyor mu bilmiyorum ama normalde yeşil mercimek ve nohut gaz yapar tatlım. Bence başka bir şey denemelisinMoon Light
Sütü artırmak için öncelikle bol su içmelisin canım. Kilona göre günlük su ihtiyacından 1- 1,5 litre kadar daha fazla su içmen gerekir. Ayrıca yulaf, havuç, baklagiller ve susam da bildiğim kadarıyla süt arttırıyor. Yulaf süt kanallarını da genişletiyor. Baklagiller gaz yaptığı için kontrollü tüketmelisin. Şekersiz komposto suları da içebilirsin. Ama en önemlisi su canım, ne kadar su o kadar sütOrayi tam bilmiyorum canim. Profile yazi yazma gibi seyler olacakmis
Tamam kuzum tesekkur ederim. Bi deneyim bakalim.
Sen nasil oldun?
Evet ya galiba 73te uzun sure kaldim ben. Bi 73 bi 68 kiloda uzun kalmistim diye hatirliyorum.
Tesekkur ederim canim. Nohutla mercimek gaz yapmasin bebede?
Emzirme durumumum elimi kolumu bagliyor canim
Ben bi yulafi arastirayim bakalim. Sut yapiyordu diye kalmis aklimda ama emin olamadim
1 yasinda kizi sanmam ben 6 ayi gecince fasulye nohut mercimek barbunya hep tukettim bunlar bol sut yapiyor cunkiBebeği etkileniyor mu bilmiyorum ama normalde yeşil mercimek ve nohut gaz yapar tatlım. Bence başka bir şey denemelisinMoon Light
Ben 6. ayinda butun bakliyatlari tukettim cunki bakliyat bol sut yapiyor canim bulgur daha cok yapiyor sut asurelik bugday bol sut yapar yani bakliyat sut icin bire birdir 4 cocugumu 2 yasa kadar emzirdimOrayi tam bilmiyorum canim. Profile yazi yazma gibi seyler olacakmis
Tamam kuzum tesekkur ederim. Bi deneyim bakalim.
Sen nasil oldun?
Evet ya galiba 73te uzun sure kaldim ben. Bi 73 bi 68 kiloda uzun kalmistim diye hatirliyorum.
Tesekkur ederim canim. Nohutla mercimek gaz yapmasin bebede?
Emzirme durumumum elimi kolumu bagliyor canim
Ben bi yulafi arastirayim bakalim. Sut yapiyordu diye kalmis aklimda ama emin olamadim
Ogrenme aski var bende.okumaya doyamayanlardan
Dedikleri gibi agri hissetmedim ama yarayip yaramadigini ilerleyen gunlerde gorecegiz.Sagol kaptancim tesekkur ederim
Nasil oldu kolun?
Yok be bir ay cabuk gecer.Of cok uzun sureymis ya ozleriz ama
Ver cezasini sab. Soyle cok yiyorum ve kilo aliyorum yazsin profiline.Bi de bu ceza olayi unutuldu mu yahu? Kimse kimseye ceza vermiyor?
kokulusabun cum rakibecim tebrik ederim yarismada beni gectin
Cezam nedir soyle yapayim
anladın canım cezalar nasıl olabiliyor her şey olabilir miii
Ye tatliyi dogur hakkiyinasilsiniz canim kac haftalik minnos
Burada hep latte diye geciyor ama.Bana gore baharatlı süt kaptana gore latte
Yani bana cok sevimli gelmiyo ama olabilir gibiKizlar aslinda ben boyle seylere karsiyim ama bir diyetisyenin onerdigi su ogun yerine gecen shakelerden duydum. Zaten ogun atliyorum . Bir ogunumu onlarla denesem bu hafta nasil olur bilemiyorum.
Yaparak ve yaşayarak öğreniyoruzKizlar aslinda ben boyle seylere karsiyim ama bir diyetisyenin onerdigi su ogun yerine gecen shakelerden duydum. Zaten ogun atliyorum . Bir ogunumu onlarla denesem bu hafta nasil olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?