- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.101
3 marka onerdi. 2 sini deneyecegim. Ne kaybederim ki.Yani bana cok sevimli gelmiyo ama olabilir gibi
Bende eğer vermem durursa 2gunluk sıvı detoks almayı planlıyorum
Zaten kahvalti yapmayi sevmiyorum. Eger aciktirmazsa , ise yarayabilir.Yaparak ve yaşayarak öğreniyoruz
Dene bakalım nasıl bir sonuç verecek lucky..
Diyorum patates candir diye inanmiyorsunuz.
Bana sanki tadı güzel değildir gibi geliyo onun icin bilmiyorum hic denemedim sen bi dene bakalim nasılmış3 marka onerdi. 2 sini deneyecegim. Ne kaybederim ki.
Zaten kahvalti yapmayi sevmiyorum. Eger aciktirmazsa , ise yarayabilir.
Her seyi denerim. Hosuma gideni yaparim.Bana sanki tadı güzel değildir gibi geliyo onun icin bilmiyorum hic denemedim sen bi dene bakalim nasılmış
Diyorum patates candir diye inanmiyorsunuz.
Bu hafta patatese gecis. Ders : 34343
Bende acım ama yemem bu saatte iyice ters tepmesin yarinda bakalim salatalik flaan takilcam
Canım etiketleyin fazla geçmişi okuyamıyorum canımYe tatliyi dogur hakkiyinasilsiniz canim kac haftalik minnos
Bende erken yedim ya bugün, çok acıktım bir demlik çay içtim herhalde
3 zeytin bir sey yapmaz. Benzini olmayan araba calismaz.Bende acım ama yemem bu saatte iyice ters tepmesin yarinda bakalim salatalik flaan takilcam
Bilemiyorum tırsıyorum yimek istemiyorum3 zeytin bir sey yapmaz. Benzini olmayan araba calismaz.
Ben sivi limitimi doldurdum.Bende erken yedim ya bugün, çok acıktım bir demlik çay içtim herhaldehaala da içiyorum
Zeytin benim istahimi acmiyor mihtar.Bilemiyorum tırsıyorum yimek istemiyorum
Yatcam zaten ac yatmak en sevdiğim çünkü kilo verdigimi hissettiriyorBen sivi limitimi doldurdum.
Patatessiz doyamiyorum zaten. Yarin patatiz alacagim Pazar gunu baslayacagim.
Zeytin benim istahimi acmiyor mihtar.
Benim daha gelmedi yatma zamanim.Yatcam zaten ac yatmak en sevdiğim çünkü kilo verdigimi hissettiriyor
Bende alayim yarin bari minnaklardan
Aldim ondan hic etkisini gormedim cnmKizlar aslinda ben boyle seylere karsiyim ama bir diyetisyenin onerdigi su ogun yerine gecen shakelerden duydum. Zaten ogun atliyorum . Bir ogunumu onlarla denesem bu hafta nasil olur bilemiyorum.
Hangi markayi aldin. Benimki o cok bilinen herbalife degil.Aldim ondan hic etkisini gormedim cnm
Bezelyeden yapiliyormus cnmHer seyi denerim. Hosuma gideni yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?