• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hangi markayi aldin. Benimki o cok bilinen herbalife degil. :KK12:
Evet herbilaf cnm yaninda cayi var 160 tl verdim 15 ay once cayi odem attirdi 3 kilo gitti baskada yok sabah aksam shake 3 defa cayi tek ogun yiyorsun saat 2 gibi kahvalti yada istedigin yemek

Biz zati yapıyoruz onu ama azaltmak degil çoğaltmak bizimki 5gun sınırda 2gun çıldırmaca :KK45:
Topu topu bir gun cildirdik yahu ama 5:2 diyetiyle haftada bir kilo veriliyormus.

Eger uyarsa en mantiklisi o.
iyi geceler diliyorum hepicimize yarin gorusuruk
Iyi geceler. :KK66:

Al al patates candır :KK66:
Yarin yemem ama Pazar gunu yerim. :KK70:
Evet herbilaf cnm yaninda cayi var 160 tl verdim 15 ay once cayi odem attirdi 3 kilo gitti baskada yok sabah aksam shake 3 defa cayi tek ogun yiyorsun saat 2 gibi kahvalti yada istedigin yemek
O marka degil iste. Hepsinde deneyim farkli olabilir . Bakiciiigizz. Zaten fazla almiycam bir kutu yeter. :KK70:

Teşekkürler şekerim :KK66:
Ayy bilemedim ki ne ceza versem, hiç düşünmemiştim...:)
Acı bana:KK17::KK17:
Sütü artırmak için öncelikle bol su içmelisin canım. Kilona göre günlük su ihtiyacından 1- 1,5 litre kadar daha fazla su içmen gerekir. Ayrıca yulaf, havuç, baklagiller ve susam da bildiğim kadarıyla süt arttırıyor. Yulaf süt kanallarını da genişletiyor. Baklagiller gaz yaptığı için kontrollü tüketmelisin. Şekersiz komposto suları da içebilirsin. Ama en önemlisi su canım, ne kadar su o kadar süt :KK66:
İste ben cok su da tuketmiyorum malesef. :KK43: cok tesekkur ederim canim bilgiler icin. Suya agirlik vermem lazim benim demek ki daha cok. Bi de yulafa bi gecis yapiyim bakalim.
Moon Light Moon Light halk arasında hep bulgur pilavı, kuru soğan gibi şeyler ayrıca şekerli yiyecek ve içecekler süt yapar diye bir inanış vardır. Bunların hiçbiri tek başına süt yapmıyor, hepsinin amacı yiyen kişiyi susatmak :)) (doğum yaptığımda üstümdeki baskıdan dolayı çok yemişliğim ve susamışlığım vardır:))
Yani asıl süt yapan şey; su..
Ayrıca yeşil yapraklı sebzeler de süt arttırır.
Yarin alisverise cikip ne kadar sebze varsa hepsinden alicam artik:KK48::KK48:
Ben 6. ayinda butun bakliyatlari tukettim cunki bakliyat bol sut yapiyor canim bulgur daha cok yapiyor sut asurelik bugday bol sut yapar yani bakliyat sut icin bire birdir 4 cocugumu 2 yasa kadar emzirdim
Tamam canim denerim ben de o zaman. Tesekkur ederim tekrar:KK200:
Ogrenme aski var bende. :KK70:

Dedikleri gibi agri hissetmedim ama yarayip yaramadigini ilerleyen gunlerde gorecegiz. :KK66:

Yok be bir ay cabuk gecer. :KK70:

Ver cezasini sab. Soyle cok yiyorum ve kilo aliyorum yazsin profiline. :confused:

Acimayin ben semsiyeye bu hafta neler yapacagim. :KK70:
Ayy deme oyle deme. :KK48::KK48:

İse yarar insallah da kurtulursun agridan baskan
iyi geceler diliyorum hepicimize yarin gorusuruk

İyi geceler canim:KK54:

2. sezon cok heyecanli . 3 . sezon oyle degil. :KK12:

Ayrica ben uykusuzum kaliyorsam hepiniz uykusuz kalin. :KK70:
Oturdukça acıkıyor insan
Acıktıkça uyku kaçıyor tabii
Böyle bir saçma kısır döngüye girdim şu an :KK70:

Back