• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çiğ yer fıstığı aldım kendime. Ekmek niyetine onu yicem yarın
Ben de kabak cekirdegi alayim ama yarin cok doluyum ancak cumaya. :rapci:
Deniz hava soğuk girmeyelim şimdi :KK70:
Bir grup var Istanbul'da. Atiyorlar kendilerini denizlere. :halay:
Videoyu kısalt 10dk gibi hergün yaparım... uyuya kalmayacağını bilsem uzun da olur da güvenemiyorum kendime :))
Dinlerken , uyuyakalmak muhim degil de. Kim yapti kim yapmadi , yapmadiysa neden yapmadi diye pesinize dusmeyeyim. Olay daha cok stres olmam degil, takimca guzel enerjiler toplamak. Istiktar sart. :KK14:

Mecbur olmasam kimse yetiremezdi onları bana ya bayılacaktım ya yiyecektim:)))

Ya ben de çok açlık hissediyorum. Doymuyorum elim ayağım titriyor açlıktan başım ağrıyor hiç böyle olmazdım ya napsak ki:KK43:
cok fazla hamur işi özellikle dışardan alınan poğaçalar doyurucu olmadığı gibi daha çok aciktiriyo bende bunu anladigim icin tercih etmiyorum artik ha istisnai durumlar farkli ama yapabiliyosaniz ekmeğinizi evde yapın yapamiyosanizda gerçek iyi ekmekler tercih edin benim annem yapiyo evde iste ekşi mayada yaptı kendine 1dilim yetiyo sabah beni yumurtada cok iyi tok tutuyo ekmek yersem 1 ekmek yetmezsem 2yumurta bazen yulaflı falan yiyorum tatli istegine yulaf lapası cok iyi çözüm

Kaptanın dediği gibi vücudu tanımak önemli olan ve iyi gelmeyen şeylerden oldukça uzak durmak

Ben de kabak cekirdegi alayim ama yarin cok doluyum ancak cumaya. :rapci:

Bir grup var Istanbul'da. Atiyorlar kendilerini denizlere. :halay:

Dinlerken , uyuyakalmak muhim degil de. Kim yapti kim yapmadi , yapmadiysa neden yapmadi diye pesinize dusmeyeyim. Olay daha cok stres olmam degil, takimca guzel enerjiler toplamak. Istiktar sart. :KK14:
O atlayanlar deli...

Uyuyakalmak dert değilse ben yaparım sabah da yazarım kızlar ne der bilemem :)

cok fazla hamur işi özellikle dışardan alınan poğaçalar doyurucu olmadığı gibi daha çok aciktiriyo bende bunu anladigim icin tercih etmiyorum artik ha istisnai durumlar farkli ama yapabiliyosaniz ekmeğinizi evde yapın yapamiyosanizda gerçek iyi ekmekler tercih edin benim annem yapiyo evde iste ekşi mayada yaptı kendine 1dilim yetiyo sabah beni yumurtada cok iyi tok tutuyo ekmek yersem 1 ekmek yetmezsem 2yumurta bazen yulaflı falan yiyorum tatli istegine yulaf lapası cok iyi çözüm

Kaptanın dediği gibi vücudu tanımak önemli olan ve iyi gelmeyen şeylerden oldukça uzak durmak
Ben ekmeği hiç bi şekilde yemiyorum artık. Bugün dediğin gibi mecburiyet oldu biraz da... Ama bu açlık durumu bu pazardan beri arttı nazar değdi bize :)

Uykuda olsan da bilincaltin dinliyor fatma. Yeter ki acik olsun. :spor:

Dizi seklinde olani mi. Cok sey kacirmisim diyorum baska bir sey demiyorum. :KK53:
Evet dizi olan ama hepsini izlemedim...

Kız ben bakarım kulağa bitene kadar açık olur... bilinç altım halletsin işi :))

Ooo pizzalar havada uçuşmuş :KK70:
Bakıyorum da bugün tartı günü olunca, tartılıp foto çekip pizzaya koşmuşsunuz anlaşılan :KK70:
Yarın daha düzenli menülerle bekliyorum sizi, hadi bakiiim :KK8:

Valla denk geldi :KK48::KK48:

Yemek yedikce istahim aciliyor, halsiz dusuyorum. Ne yedigimin pek onemi yok.

Bizim gibiler icin en guzeli , IF onu da aradaki lattelerden dolayi tam uygulayamiyorum. :KK12:

Etmis bir de soyluyor. :confused:

Yerime de yeyin demissin. Ben seni dinledim ortmenim. :KK70:

Yok ben bugun civittim ama yarin devam... :KK73:

Ama latteyi azalttin sanki. Hic degilse miktarı üçe boluyorsun.

Ben iste size sorunumu soyluyorum isterseniz sut iceyim sabah ya da yumurta , sekersiz balsiz musli olsun .

Ne yersem yiyeyim yemek icin ogleni bekleyemiyorum. Sekil bugunku gibi, brokoli corbasi ictim salata yedim yolda latte aldim , kantine zor kavustum . :KK12:

Ne yapayim ki bu durumda.

Ben son dortteyim. :KK70:
Sakiz mi atsan acaba agzina kahvalti sonrasi? Bi de kendin soylemissin sabahlari zerdecalli yogurt tok tutuyor diye. Kahvaltidan sonra yogurt ye:KK8:
Bu hafta herkes biraz hastaydi. Haftaya daha iyi baslangic yapariz dedim. Aklimda. :KK37:

.... ama kimler katiliyor bilmiyorum. Tarti resmi gibi olacaksa hic yapmayalim. :confused:

Ben katilamam muhtemelen. Cunku benim bebe malum memede uyuyor. Ben de onunla uyuyup kaliyorum cogu zaman. Elimde telefon vs bi sey gorunce oynamak istiyor. Onun icin bos bos yatmam lazim yaninda ki uyusun :işsiz:
Sonun o olcak hayır bisey değil sende bizi kesmeye kalkma dicem allahtan uzaktasın :KK53:

:KK70::KK70: gelin buraya siskolar siz kilo veremiyonuz ben sizi bi kesiyim de zayiflayin sayemde diye duser pesimize artik

Back