• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kaptan beni ateşe attın tamda poğaçaları gömmüşken :))
Telafi için yarım limon suyu kabuğu herşeyiyle 15dal maydanoz 1bardak su Eki Görüntüle 2233302
Sen kirk yilda bir yiyorsun. :spor:

Bugunlerde patates alamadim kendimi eksik hissediyorum. :KK70:
Eveeeetttt birde yesem :confused:

Hannibal da insan eti yiyor. :KK70:

Midem yanıyor da yağları bilemiyorum:KK70:
Acikcasi bugun doydugumu hissetmedim . Derhal onlem almam gerek . :KK8:

Sabah
1dilim ekmek 1yumurta peynir cay

Türk kahvesi Duble

Öğlen
Kıymalı makarna yogurt porsiyon büyüktü işyerinde biri yapıyordu yemekleri cok iyi yapiyo makarnayı son kez yedim valla :)

Akşamda
1bazlamayi 2ye kesip ortadan sucuk kasar sosisle pizza yaptim 1parcanin yarisini yani butun düşünürsek çeyrek bazlama yedim

Soda türk kahvesi kokulusabun kokulusabun

Fazla oldu bugun ama telafi edicem

Sen kirk yilda bir yiyorsun. :spor:

Bugunlerde patates alamadim kendimi eksik hissediyorum. :KK70:

Hannibal da insan eti yiyor. :KK70:

Acikcasi bugun doydugumu hissetmedim . Derhal onlem almam gerek . :KK8:

Mecbur olmasam kimse yetiremezdi onları bana ya bayılacaktım ya yiyecektim:)))

Ya ben de çok açlık hissediyorum. Doymuyorum elim ayağım titriyor açlıktan başım ağrıyor hiç böyle olmazdım ya napsak ki:(

Mecbur olmasam kimse yetiremezdi onları bana ya bayılacaktım ya yiyecektim:)))

Ya ben de çok açlık hissediyorum. Doymuyorum elim ayağım titriyor açlıktan başım ağrıyor hiç böyle olmazdım ya napsak ki:KK43:
Yanlis seyler yiyoruz be fatma. Glisemik indeksi dusuk seyler yesek acikmayiz. Kisin cilveleri de var su aralar. :KK51:

Zerdecalli yogurt sabah yendiginde aciktirmiyor beni. Sanirim sut yerine yogurda devam etmek gerek. :KK19:

Yanlis seyler yiyoruz be fatma. Glisemik indeksi dusuk seyler yesek acikmayiz. Kisin cilveleri de var su aralar. :KK51:

Zerdecalli yogurt sabah yendiginde aciktirmiyor beni. Sanirim sut yerine yogurda devam etmek gerek. :KK19:
Çiğ yer fıstığı aldım kendime. Ekmek niyetine onu yicem yarın

Bu hafta herkes biraz hastaydi. Haftaya daha iyi baslangic yapariz dedim. Aklimda. :KK37:

.... ama kimler katiliyor bilmiyorum. Tarti resmi gibi olacaksa hic yapmayalim. :confused:
Videoyu kısalt 10dk gibi hergün yaparım... uyuya kalmayacağını bilsem uzun da olur da güvenemiyorum kendime :))

Back