- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.881
Midem yanıyor da yağları bilemiyorum
Onlarda yanar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem yanıyor da yağları bilemiyorum
Kaptan beni ateşe attın tamda poğaçaları gömmüşken :))
Telafi için yarım limon suyu kabuğu herşeyiyle 15dal maydanoz 1bardak su Eki Görüntüle 2233302
Eveeeetttt birde yesem
Acikcasi bugun doydugumu hissetmedim . Derhal onlem almam gerek .Midem yanıyor da yağları bilemiyorum
bakalim kismet:)Anaaaam benim rakip çok dişli napcam. Spor da yapacak yandım:)))
Bende yedim bugun korkma bakalim sabah kac cikcam madem soyledim ne yedim onu da yazayimKaptan beni ateşe attın tamda poğaçaları gömmüşken :))
Telafi için yarım limon suyu kabuğu herşeyiyle 15dal maydanoz 1bardak su Eki Görüntüle 2233302
Cıktı cıktıTakim yuzdemiz de yuksekti kizlar bugun 0.93 . Halime'nin gozu ciksin.
Amannn bizim takim bugun parti vermis.bakalim kismet:)
Bende yedim bugun korkma bakalim sabah kac cikcam madem soyledim ne yedim onu da yazayim
Ortak payda PIZZAAmannn bizim takim bugun parti vermis.
Bari acim ye gitsin dedim.Ortak payda PIZZA
Latteye kuvvetBari acim ye gitsin dedim.
Dananin kuyrugu yarin kopacak, ne kadar gec yersem o kadar iyi yarin.
Mecbur olmasam kimse yetiremezdi onları bana ya bayılacaktım ya yiyecektim:)))Sen kirk yilda bir yiyorsun.
Bugunlerde patates alamadim kendimi eksik hissediyorum.
Hannibal da insan eti yiyor.
Acikcasi bugun doydugumu hissetmedim . Derhal onlem almam gerek .
Bu hafta herkes biraz hastaydi. Haftaya daha iyi baslangic yapariz dedim. Aklimda.Latteye kuvvet
Noldu biz biseyler yapcaktik bugun
Meditasyonmu du neydi
Yanlis seyler yiyoruz be fatma. Glisemik indeksi dusuk seyler yesek acikmayiz. Kisin cilveleri de var su aralar.Mecbur olmasam kimse yetiremezdi onları bana ya bayılacaktım ya yiyecektim:)))
Ya ben de çok açlık hissediyorum. Doymuyorum elim ayağım titriyor açlıktan başım ağrıyor hiç böyle olmazdım ya napsak ki
Havada karada yersin sen beni :)) maşallah yarın telafi edeyim bari :)) afiyet olsun sana da arkadaşım :)bakalim kismet:)
Bende yedim bugun korkma bakalim sabah kac cikcam madem soyledim ne yedim onu da yazayim
Denizde carpisin.Havada karada yersin sen beni :)) maşallah yarın telafi edeyim bari :)) afiyet olsun sana da arkadaşım :)
Çiğ yer fıstığı aldım kendime. Ekmek niyetine onu yicem yarınYanlis seyler yiyoruz be fatma. Glisemik indeksi dusuk seyler yesek acikmayiz. Kisin cilveleri de var su aralar.
Zerdecalli yogurt sabah yendiginde aciktirmiyor beni. Sanirim sut yerine yogurda devam etmek gerek.
Deniz hava soğuk girmeyelim şimdiDenizde carpisin.
Videoyu kısalt 10dk gibi hergün yaparım... uyuya kalmayacağını bilsem uzun da olur da güvenemiyorum kendime :))Bu hafta herkes biraz hastaydi. Haftaya daha iyi baslangic yapariz dedim. Aklimda.
.... ama kimler katiliyor bilmiyorum. Tarti resmi gibi olacaksa hic yapmayalim.