• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Aynen, bana da fenalık geldi :KK43: gitsin ve bir daha geri dönmesin istiyorum..
Bende bu sabah 72.8 çıkmıştım, telefon diğer odada kalmış, bi yarım saat sonra tekrar tartılınca 73 çıktı :confused:

Su falan mi ictin acaba? Biz degisik tartilar bizden degisik valla:KK47::KK48:

Aynen oyle rakibem. Birlikte kurtulalim su 70ten. Darlandim artik surekli ayni sayiyi gorup durmaktan:işsiz:

Su falan mi ictin acaba? Biz degisik tartilar bizden degisik valla:KK47::KK48:

Aynen oyle rakibem. Birlikte kurtulalim su 70ten. Darlandim artik surekli ayni sayiyi gorup durmaktan:işsiz:
Yok su içmedim. Anlayamıyorum bu tartıyı yaa, elimde tartı manyak gibi durmadan tartıldım bu sabah :))
Hallederiz şekerim, sen bozma moralini, streste kilo vermeye engel, unutma. 72 ye az kalmış, şurda 70 i görmemize ne kaldı ki, 2 kilocuk ;)

Yarın da sabah 11 de yola çıkacağız. Ankaraya bebek görmeye gideceğiz.1 saatlik yol gerçi yakın. Offf psikolojik yeme bozukluğu yaşıyorum galiba.Aklıma hep yiyecek geliyor ,nasıl az yemeye vücudunuz alıştı önerilerinize açığım.
Benimde psikolojim hazır değildi başladığımda ama en güzeli düzen otutturmak biyerlere gidip gelince düzen olmuyo yarınıda atlat tam düzen oturtursun psikolojini hazırlamak için zayıflayanların fotolarına bak netten bende çok etkisi oluyor canım ;)

70.7 kg.
+100 gr ile geldim,topiğin yüz karasıyım dün akşam 8 de yemek yedim onun da etkisi olabilir.Kahvaltıyı yaptım akşama kadar sıvı ile geçireceğim
Akşam yemek saati çok etkiliyor. O yüzden bozma moralini, yemek saatini biraz daha erkene çekebilirsin..

Haftaya hedef 64.500 @OturSifir
20190206_150110-1.jpg

Günaydın kızlar
Akşam tartılıp fotoyu az önce attım
Sabah 6 olmadan çıkmak zorunda idim
A AklinYolu1
Canım tavuk ve patatesi zyağı ile pişirdim
Yanıma getirdiğim miktar Büyük boy payatesin yarısı ve 1 avuç kadar göğüs parçası
ZYağı ile soteleyip çok az su ile pişirdim

Öğle arası yemem nasıl olur sence
Muttapa7555 Muttapa7555 A AklinYolu1
Akşam yoğurt ye bence hatta mide sıkıntı olmazsa pul biber koy onun dışında sorun yok bence kaptan ne der bilmem :)

Ben uykusuz olunca çok pis acıkıyorum. Saat daha 12.30 bütün limiti doldurdum.

6 şubat 2019 menüsü kokulusabun kokulusabun

Sabah. 1/3 latte +yarim kase musli +10 badem

Kahvaltı :bir kase brokoli çorbası +beyaz peynir +salata

Ara : soya latte

Oglen :karidesli sandwich + cips - 171 kalori +portakal suyu 62 kalori

Aksam : latte ayran domates suyu disinda bi sey içmem ve yemem. Bir de Zerdecalli yogurt.

Back