ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bir arkadaş spor salonuna gidiyordu. Salonda sırf spor için merdiven vardı, hızlı hızlı inip çıkıyordu, epey faydasını görmüş. Şu an sporu bıraktı apartmadan mı yapsam acaba? diyordu :))

Bir arkadaş spor salonuna gidiyordu. Salonda sırf spor için merdiven vardı, hızlı hızlı inip çıkıyordu, epey faydasını görmüş. Şu an sporu bıraktı apartmadan mı yapsam acaba? diyordu :))
aa evet mantıklı ben de iş yerinde yapayım topuklularla zor olur heralde ama neyse daha çok kalori yaktırır heralde yani sanırsam..

aa evet mantıklı ben de iş yerinde yapayım topuklularla zor olur heralde ama neyse daha çok kalori yaktırır heralde yani sanırsam..
Mini stepper oldugun yerde adim yokusu cok iyi buda alicam bende

Çantana bi spor ayakkabı at
Ben yanıma alt üst spor kıyafetimi ve spor ayalkabımı taşşıyarak akşamları 10 dk da evde olabileceğim yolu uzatarak 1.5 saat yürüdüm geçtiğimiz yıllarda eski şirketimde
Kar kış demeden bir ara

Mart olaun sanırım yeni işyerimden bir rekor denemesi yapacağım
Son 17.7 km idi yürüyüşüm

günaydın arkadaşlar keyifler nasıl?

spor yapıyo musunuz? gerçekten etkili diyebileceğiniz bir egzersiz programı var mı?

yarın tartı günü ama ben veremedim sanki

Ben dun yeni basladim canim spora. 20 dakika eliptik yapip sonra bolgesel egzersizleri acip yaptim kafama gore. Kol, bacak ve karin. Bugun de play storedan 30 gunde fit miydi adi oyle bi app indirdim. Onu yaptim eliptik sonrasi. 30 gun yaparim insallah. Ben sporda cok yeniyim hic dogru duzgun yapamiyorum hareketleri. Onun icin kolaydan basladim. Ama senin spor gecmisin varsa callanetics filan rahat yaparsindir. Onlar bana uzun ve zor geliyor su an

ben de şu callanetics e bi ısınamadım noltaljik nostaljik kadınlar bi komik gülme geliyo

Kızlar merhaba. Ben dünden beri hastanede yatıyorum. Böbrek yetmezliğim arrmjs durumda. Diyet falan bitti malesef. Zaten hastane yemekleri malum..

Hepinizi seviyorum. Kilo verme yolunda başarılar. Ben çıkınca yazarım bakalım hala burada olacak mısınız? Görüşürüz kendinize iyi bakin

Fazla yorma kendini. Bir süre sivi beslen.
Nazar mı değdi sana. Cok iyi gidiyordun. Biz burdayız. Yine gelip yine verirsin kıloları.
Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…