- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.621
Bir arkadaş spor salonuna gidiyordu. Salonda sırf spor için merdiven vardı, hızlı hızlı inip çıkıyordu, epey faydasını görmüş. Şu an sporu bıraktı apartmadan mı yapsam acaba? diyordu :))evet biliyorum bi dönem yapmıştım onu da hatta 5k olanı falan vardı daha etkili ama onu yaparken çok canım sıkılıyo yaa
mesela cindy workout-2 var muhteşem bişey yarım saat yapsan yetiyo ama ertesi güne bacaklarımı oynatamıyorum
aa evet mantıklı ben de iş yerinde yapayım topuklularla zor olur heralde ama neyse daha çok kalori yaktırır heralde yani sanırsam..Bir arkadaş spor salonuna gidiyordu. Salonda sırf spor için merdiven vardı, hızlı hızlı inip çıkıyordu, epey faydasını görmüş. Şu an sporu bıraktı apartmadan mı yapsam acaba? diyordu :))
Aramizda uc saat olunca boyle oluyor iste.Ooo gece kuşu gelmiş ve gitmiş
Nereye gittin, okulda mısın
Evet sevmiyorum bu farkıAramizda uc saat olunca boyle oluyor iste.Yok degilim gidicem.
Tartı öncesi güzel menüMerhaba hanimlar
Menum
10 da az peynir zeytin 3 ceri domates az turp acik cay
12.30 da 1 bardak sut
15 da 1 bardak yogurt
16 da yesil cay 1 avuc yer fistigi
17.30 da yogurtlu karnibahar brokoli
18 de yesil cay
kokulusabun
Çantana bi spor ayakkabı ataa evet mantıklı ben de iş yerinde yapayım topuklularla zor olur heralde ama neyse daha çok kalori yaktırır heralde yani sanırsam..
Mini stepper oldugun yerde adim yokusu cok iyi buda alicam bendeaa evet mantıklı ben de iş yerinde yapayım topuklularla zor olur heralde ama neyse daha çok kalori yaktırır heralde yani sanırsam..
Ben yanıma alt üst spor kıyafetimi ve spor ayalkabımı taşşıyarak akşamları 10 dk da evde olabileceğim yolu uzatarak 1.5 saat yürüdüm geçtiğimiz yıllarda eski şirketimdeÇantana bi spor ayakkabı at
İyi gidyor kuzuNasıl gidiyor canım??
günaydın arkadaşlar keyifler nasıl?
spor yapıyo musunuz?gerçekten etkili diyebileceğiniz bir egzersiz programı var mı?
yarın tartı günü ama ben veremedim sanki
ben de şu callanetics e bi ısınamadım noltaljik nostaljik kadınlar bi komik gülme geliyoBen dun yeni basladim canim spora. 20 dakika eliptik yapip sonra bolgesel egzersizleri acip yaptim kafama gore. Kol, bacak ve karin. Bugun de play storedan 30 gunde fit miydi adi oyle bi app indirdim. Onu yaptim eliptik sonrasi. 30 gun yaparim insallah. Ben sporda cok yeniyim hic dogru duzgun yapamiyorum hareketleri. Onun icin kolaydan basladim. Ama senin spor gecmisin varsa callanetics filan rahat yaparsindir. Onlar bana uzun ve zor geliyor su an
Yarın tartı günüymüş yavv
Ben bir sonraki güm zamnediyordum
Fazla yorma kendini. Bir süre sivi beslen.selam kızlar nasılsınız işlerden fırsat bulup yazamadım bir türlü keyifleriniz nasıl diyet nasıl gidiyorbenim diyet diye bir şey kalmadı yediğim içtiğim her şeyi geri çıkarıyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Nazar mı değdi sana. Cok iyi gidiyordun. Biz burdayız. Yine gelip yine verirsin kıloları.Kızlar merhaba. Ben dünden beri hastanede yatıyorum. Böbrek yetmezliğim arrmjs durumda. Diyet falan bitti malesef. Zaten hastane yemekleri malum..
Hepinizi seviyorum. Kilo verme yolunda başarılar. Ben çıkınca yazarım bakalım hala burada olacak mısınız? Görüşürüz kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?