ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

çok geçmiş olsun canım

ÇOK geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Renklihatun gel kız hannibal i cekistirelim rahat rahat. 1 sezon bugün biter. Cidden değişik karaktermis:)

Normalde boyle dizileri sevmem ama izletiyor.
.
aaaa burda mi çekiştirelim diyet grubunda gerçi hannibalin menuleri malum fazla goze hitap ediyor insan eti olmayaydi iyiydi amma cidden kendini izlettiren bir dizi 2. sezonda askiyon rekabet articak cok beğenerek bitireceksin emin ol yine de dr lecter in enerjisine fazla kapilmamaya dikkat et adamin sesi tavri alip götürüyor insani

Orasi belli olmaz. Bosuna ban yemeyelim.

Yemekten sogudum ne iyi oldu diyet yaparken soyledin.

Sonunu merakla bekliyorum.

Orasi belli olmaz. Bosuna ban yemeyelim.

Yemekten sogudum ne iyi oldu diyet yaparken soyledin.

Sonunu merakla bekliyorum.
finali yap yine gel bana o halde keşke bende diyete girsem az biraz su azminden bana da versen ne olur sanki kac kilo verdin soylede bari hirs yapiyim azicik

finali yap yine gel bana o halde keşke bende diyete girsem az biraz su azminden bana da versen ne olur sanki kac kilo verdin soylede bari hirs yapiyim azicik
Bu hafta biter . Okul olmasaydi daha cabuk biterdi de neyse. Kritik yapalim sonra.

Kilo vermek istiyorsan ilk sayfayi oku. Gel yarin, sana kiyak yapariz.

75.3 den 56 lara dustum. + Uc ara verdim 14 kilo da o aralarda aldim. Toplamda bir sene gibi bir surede 18+14 = 32 kilo gitti.

ayyyy yaaaa su.an catlayabilirim hasedimden masallah sana nasil guzel vermisin o kadar kiloyu fistik gibin olmusundur simdi benimde cok ihtiyacım var hic bu kadar kilo almamistim istanbulda yaşıyorsan gel benim agzima kürekle vur belki kendime gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…