Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ben de veremedim gitti. Hatta geçen kış 63 kerde gezerken yaz aylarında kilo alarak 66 ya ulaştım. 2 hafta hiç tartılmayacapım. Sadece aynadaki görüntüye odaklanacağım.
Ne kadar güzel yıllar önceki elbisene girmişsin.inlalkah kilo da verebilirsin.

Boyun kaç canım. Aramızda 8 kilo var. Ben nasıl senden daha ince görünüyorum canım ya . Boyum 1.65 benim.
Videoları inceledim. Deniz kenarında ki videıdaki kadının yan simit hareketleri var . Onları da yapmıştım ben .

Benim boyum 1.56 canim belki sen daha uzun oldugun icin daha ince duruyosun.

Kızkar benim profilimde fotolarım var. Arkadaş olarak ekleyin îserseniz. Ağustos sonundan beri leslie ve başka sporlar yapıyorum. Değişim var mı sizce . Fotoların altında tarihler yazıyor. Yorumlarsanız çok sevinirim. Amerikadan ekledim seni.

ben bu siteyi yeni kullanıyorum nasıl eklenr blmyrm beni arkadaş olrk eklermsn

dün 4 mil yaptım
ama nasıl sıkıldım anlatamam size
devam edemeyeceğm buna üzülerek söylüyorum :KK50:

ekledim seni. profiline girersen orada var. arkadaş istekleri kabul ediceksin...

bende fotolarına bakmak istiyorum 3 gün oldu başlayalı leslie ye 165 boyum ve 68 kilom 50 li kilolara dönmek istiyorum. beni de kabul eder msin? istek gönderdim.

dün 4 mil yaptım
ama nasıl sıkıldım anlatamam size
devam edemeyeceğm buna üzülerek söylüyorum :KK50:

ay bende skliyorum ama cozumler bulabilirsin arkadasim, ben tv den dizimi aciyorm mesela pc den de leslie, yada hareketli muzik aciyorm leslininde sesini kisiyorm o sekilde daha eglenceli oluyo vakit daha cabuk geciyor, bide bole dene derim

ay bende skliyorum ama cozumler bulabilirsin arkadasim, ben tv den dizimi aciyorm mesela pc den de leslie, yada hareketli muzik aciyorm leslininde sesini kisiyorm o sekilde daha eglenceli oluyo vakit daha cabuk geciyor, bide bole dene derim

Ben de leslieyi cogu zaman sesini kapatp tv izlerken yapiyorum. Hem zamanin nasil gectigini de anlamiyorum. O yüzden cok seviyorum zaten özel bir konsantrasyon gerektirmiyo. Her yerde her zaman yapilabiliyo.

merhaba kızlar:
dün 500 adım yaparak ısındım önce. sonra da deryacım senin gönderdiğin videolardan yaptım. deniz kenarındaki hareketleri ve şortlu bir kızın yaptıkları varya. yerde yapılan karın hareketleri. benimn gibi mekik çekmede zorlanan biri için çok güzel hareketler. teşekkür ederim yeniden.
fotolarıma bakan yok mu kızlar...

merhaba kızlar:
dün 500 adım yaparak ısındım önce. sonra da deryacım senin gönderdiğin videolardan yaptım. deniz kenarındaki hareketleri ve şortlu bir kızın yaptıkları varya. yerde yapılan karın hareketleri. benimn gibi mekik çekmede zorlanan biri için çok güzel hareketler. teşekkür ederim yeniden.

canım bu arada ben senin fotolarına bakmak için eklemiştim ve gördüm ki ağustostan bu yana baya fark var özellikle göbek mide bölgesinde. Kalça zaten zor gidiyor...

Ben de leslieyi cogu zaman sesini kapatp tv izlerken yapiyorum. Hem zamanin nasil gectigini de anlamiyorum. O yüzden cok seviyorum zaten özel bir konsantrasyon gerektirmiyo. Her yerde her zaman yapilabiliyo.

bende hiç sıkılmıyorum iş başlayıncaya kadar vakit nasıl geçiyor anlamıyorum

canım bu arada ben senin fotolarına bakmak için eklemiştim ve gördüm ki ağustostan bu yana baya fark var özellikle göbek mide bölgesinde. Kalça zaten zor gidiyor...

teşekkür ederim canım. gözle görünen bu fark beni gaza getiriyor. öteki türlü mümkün değil spor faln yapamam. akşama kadar işteyim. ama akşam oğlanı uyutunca hemen spora koşuyorum. dün akşam yapmadım. bu akşam 3 mil leslie yapıp yanına karın videosu eklicem.

teşekkür ederim canım. gözle görünen bu fark beni gaza getiriyor. öteki türlü mümkün değil spor faln yapamam. akşama kadar işteyim. ama akşam oğlanı uyutunca hemen spora koşuyorum. dün akşam yapmadım. bu akşam 3 mil leslie yapıp yanına karın videosu eklicem.

müthişsin böyle azimli bayanları görünce ben de gaza geliyorum...

Merhaba arkadaşlar, bense yapmayı özledim. Ameliyatım dr.umun yurt dışı gezisi yüzünden ertelendi. :KK43: Üstelik çok dikkatli beslenerek kilo da veriyorum. Sıkılaşmak ve daha zinde hissetmek, hormon değerlerimin düzgün çalışması açısından çok işe yarıyordu. Ben de yaparken, hareketli dans müzikleri açmayı tercih ediyordum.:KK24: Müzik Ritmi ile yapılan sporun çok daha kolay ve zevkli olduğu kanıtlanmış bir gerçek zaten. :KK34: :KK8:

merhaba kızlar:

Merhaba, canım o karın hareketlerinin linkini tekrar yazar mısın lütfen?

X