Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ben bugün 3 mil leslie ve 40 dk pilates yaptim. 2 saat de disardaki islerimi yürüyerek hallettim. Basenlerinden sikayetci olanlara 5 day slim down daki bacak bölümünü tavsiye ederim.

Ben bugün 3 mil leslie ve 40 dk pilates yaptim. 2 saat de disardaki islerimi yürüyerek hallettim. Basenlerinden sikayetci olanlara 5 day slim down daki bacak bölümünü tavsiye ederim.

merhaba canım dediğine hemen bakacağım malum basenlerimde şikayetçiyim çok değil ama sivri duruyor :KK43: onun dısında heryerim normal totomu seviyorum.. teşekkür ederim bakalım nasıl birşey.. bende biraz önce tekrar 3 mile yaptım..

kayıp dizisini izliyorum aslı enver ne kadar zayıflamış öyle içimden acaba leslie mi yaptı diye geçirdim :KK53::KK53:
kocaman totosu vardı ya nasıl eritmiş acaba :KK14:

canım sende link varsa gönderir misin ya da nereden indirdin ? elindeyse tabi.

Tüm linkleri eklemistim tekrar dün onlarin icinde tüm hizli miller var.

sağol canım gözden kacırmısım demek ki buldum şimdi göz gezdirdim genelde hepsi aynı değil mi :26:
mesela bunun basen calıstırdıgını nerden anlayabilirim oraya yönelik hareketler mi içeriyor ben göz gezdirdim komple izlemedim canım.
yanlış anlama sakın canım soruyorum diye :KK19:

sağol canım gözden kacırmısım demek ki buldum şimdi göz gezdirdim genelde hepsi aynı değil mi :26:
mesela bunun basen calıstırdıgını nerden anlayabilirim oraya yönelik hareketler mi içeriyor ben göz gezdirdim komple izlemedim canım.
yanlış anlama sakın canım soruyorum diye :KK19:

Bu linklerin icindeki 5 day slim down olan her milde ayri bir bölümü calistiriyor agirlikli olarak. Kisa bir isinma bölümü var, sonra normal bir mil, sonra kollar icin olan, sonra bacaklar, karin ve en son da hizli bir mil var. 75 dk sürdügü icin ben vaktim oldugu kadar yapiyorum.
Diger hizli videolar bildigimiz genel leslie videolari onlar da bütün vücut icin . Bir kac kez yaparsan alisirsin videolarin gidisatina. Yanlis anlamam baska sorun olursa yine sor canim.

Bu linklerin icindeki 5 day slim down olan her milde ayri bir bölümü calistiriyor agirlikli olarak. Kisa bir isinma bölümü var, sonra normal bir mil, sonra kollar icin olan, sonra bacaklar, karin ve en son da hizli bir mil var. 75 dk sürdügü icin ben vaktim oldugu kadar yapiyorum.
Diger hizli videolar bildigimiz genel leslie videolari onlar da bütün vücut icin . Bir kac kez yaparsan alisirsin videolarin gidisatina. Yanlis anlamam baska sorun olursa yine sor canim.

çok sağol canım yeter ki basen erisin ya :KK14:

Herkese iyi Pazarlar!!! Bu hafta karnim 2 cm incelmis!!! 80 cm hedefime ulastim böylece ama hedefim bir 10 cm daha inceltmek. Bu hafta birkac gün leslie, ve her gün yarim saat pilates yaptim. Bu hizli gelismeyi pilatese bagliyorum.

Herkese iyi Pazarlar!!! Bu hafta karnim 2 cm incelmis!!! 80 cm hedefime ulastim böylece ama hedefim bir 10 cm daha inceltmek. Bu hafta birkac gün leslie, ve her gün yarim saat pilates yaptim. Bu hizli gelismeyi pilatese bagliyorum.

çok güzel tebrik ederim ne kadar zamandır leslie ile yürüyorsun ve toplamda ne kadar inceldin kaç kilo verdin?

Bir zamanlar hayatimda hep 60 kg olan ben (okul zamanlari haric o zamanlar 65tim) depresif bir döneme girdim ve tam 70 kgyi tartida gördüm 44 lü bedenleri almak agir geliyordu üstelik genetik ama güzel bir vucut yapim var amaa kilo yakismiyor..
leslie sayesinde 58 oldugum zamanlarda olmustu ve hemen aklima geldi bu teyzemiz basladim 3 millik videolara hergün yapiyordum sanirsam 1 ay devam ettim .Beslenme konusundada bilincli olsaydim kilo verirdim ama cok ise yaramisti 70li kilolardan cok kolay kurtuldum ve 65lere geldim , ama 60a inememistim bi türlü dershaneyede gittigimden stres dolu bir kpss dönemi gecirdim ve ebru sallinin pilatesine basladim 20 21 gün falan yapmama ragmen( selülit savar degildi normal programdan videolardi) 60a kendiliginden düstüm hicte farketmedim bile
Bu bakimdan leslie benim icin önemlidir su andada 65 kiloyum 5 kiloyu kesinlikle leslie bana verdiricek eminim tipki eski günlerde oldugu gibi.Devamlilik ve istikrar sart.
Hamilelik atlatmis bayanlara özellikle tavsiye ederim bence faydasini göreceklerdir.

Son düzenleme:
çok güzel tebrik ederim ne kadar zamandır leslie ile yürüyorsun ve toplamda ne kadar inceldin kaç kilo verdin?

Ben gecen Aralik ta leslie ye basladim ve yaz basina kadar 7 kg verdim ama aralarda brazill butt liftten ve xhit daily den kisa bölgesel videolar da yaptim. karnimdan ve belimden 10ar cm gitti. Su anda agirlikli olarak leslie ve pilates yapiyorum.

Ben gecen Aralik ta leslie ye basladim ve yaz basina kadar 7 kg verdim ama aralarda brazill butt liftten ve xhit daily den kisa bölgesel videolar da yaptim. karnimdan ve belimden 10ar cm gitti. Su anda agirlikli olarak leslie ve pilates yapiyorum.

Plates hangisini yapıyorsun canım Mari Winsor mu yoksa Ebru Şallı mı ? Hangisinden daha cok fayda görüyorsun diie soruyorumm :)

Plates hangisini yapıyorsun canım Mari Winsor mu yoksa Ebru Şallı mı ? Hangisinden daha cok fayda görüyorsun diie soruyorumm :)

Hicbirini yapmiyorum. Ebru yu hic begenmiyorum, onun yaptirdigi pilates bana normal aerobik dersi gibi geliyor. Ben happy and fit pilates diye bir alman sitesinden yapiyorum you tube da. Düzenli yaptigimda faydasini görüyorum.

Hicbirini yapmiyorum. Ebru yu hic begenmiyorum, onun yaptirdigi pilates bana normal aerobik dersi gibi geliyor. Ben happy and fit pilates diye bir alman sitesinden yapiyorum you tube da. Düzenli yaptigimda faydasini görüyorum.

Sen bu işte bayağı uzman olmussun canım birçok şeyden haberdarsın :) Ne güzel:)

Sen bu işte bayağı uzman olmussun canım birçok şeyden haberdarsın :) Ne güzel:)

Ben de yillardir yürüyüs yaptigim icin cok bir spor yapiyorum zannediyordum. Bu islere girdigimde aslinda bu konuda ne kadar az sey bildigimi ve yanlismarim oldugunu gördüm. En önemlisi su program bu program diye düsünmeden bir an önce bilincli olarak hareket etmeye baslamak. Biz kadinlar icin spor cok daha önemli menopoz olayindan dolayi.

Ben de yürüyüs, kondisyon bisikleti ve yüzmeye aliskindim leslie ye basladigimda fakat leslie bilincli olarak belli kas gruplarini calistirdigi icin cok faydali. Ben ilk hafta faydasini görmeye baslamistim. Ne icin yapildigina bagli. Haftada 3 kez kilosundan sikayetci bir insani fit tutmaya yarar, haftada 5 kez kilo vermeye yardimci olur. Günün geri kalaninda ne kadar hareket edildigi de önemli tabii. Günde bir kez leslie yapip tüm günü koltukta yan gelip yatarak gecirmek pek yardimci olmaz. Baslarda kilo vermek icin 5 gün yeterli olacaktir.

Bir kere heveslenip yapınca faydası olmuyor ne yazık ki =(, bilgisayar mühendisiyim ben. Tüm gün masa başı çalışıyoruz haliyle. Bu ara işlerde fazlasıyla yoğun akşam eve gelince ne ara yedim yemeği ne ara uyudum bilemiyorum.

Siz normalde 5 mile olanını mı yapmıştınız ?

derya ablacım merhaba.....nasılsın......bişey sormak istiyorum bu xhit daily bölgesel videolarından basen için en iyi hangisi olur ? hangi kısa videosunu önerirsin?

derya ablacım merhaba.....nasılsın......bişey sormak istiyorum bu xhit daily bölgesel videolarından basen için en iyi hangisi olur ? hangi kısa videosunu önerirsin?

:) tam benlik soru malessef bende basenlerden muzdaribim çok iyilerdi kaçıırdım dikkat etmeyi ihmal ettim 2 3 cm genişledi onlarla ugrasıyorummm

X