- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün 3 mil leslie ve 40 dk pilates yaptim. 2 saat de disardaki islerimi yürüyerek hallettim. Basenlerinden sikayetci olanlara 5 day slim down daki bacak bölümünü tavsiye ederim.
canım sende link varsa gönderir misin ya da nereden indirdin ? elindeyse tabi.
Tüm linkleri eklemistim tekrar dün onlarin icinde tüm hizli miller var.
sağol canım gözden kacırmısım demek ki buldum şimdi göz gezdirdim genelde hepsi aynı değil mi :26:
mesela bunun basen calıstırdıgını nerden anlayabilirim oraya yönelik hareketler mi içeriyor ben göz gezdirdim komple izlemedim canım.
yanlış anlama sakın canım soruyorum diye
Bu linklerin icindeki 5 day slim down olan her milde ayri bir bölümü calistiriyor agirlikli olarak. Kisa bir isinma bölümü var, sonra normal bir mil, sonra kollar icin olan, sonra bacaklar, karin ve en son da hizli bir mil var. 75 dk sürdügü icin ben vaktim oldugu kadar yapiyorum.
Diger hizli videolar bildigimiz genel leslie videolari onlar da bütün vücut icin . Bir kac kez yaparsan alisirsin videolarin gidisatina. Yanlis anlamam baska sorun olursa yine sor canim.
Herkese iyi Pazarlar!!! Bu hafta karnim 2 cm incelmis!!! 80 cm hedefime ulastim böylece ama hedefim bir 10 cm daha inceltmek. Bu hafta birkac gün leslie, ve her gün yarim saat pilates yaptim. Bu hizli gelismeyi pilatese bagliyorum.
çok güzel tebrik ederim ne kadar zamandır leslie ile yürüyorsun ve toplamda ne kadar inceldin kaç kilo verdin?
Ben gecen Aralik ta leslie ye basladim ve yaz basina kadar 7 kg verdim ama aralarda brazill butt liftten ve xhit daily den kisa bölgesel videolar da yaptim. karnimdan ve belimden 10ar cm gitti. Su anda agirlikli olarak leslie ve pilates yapiyorum.
Plates hangisini yapıyorsun canım Mari Winsor mu yoksa Ebru Şallı mı ? Hangisinden daha cok fayda görüyorsun diie soruyorumm :)
Hicbirini yapmiyorum. Ebru yu hic begenmiyorum, onun yaptirdigi pilates bana normal aerobik dersi gibi geliyor. Ben happy and fit pilates diye bir alman sitesinden yapiyorum you tube da. Düzenli yaptigimda faydasini görüyorum.
Sen bu işte bayağı uzman olmussun canım birçok şeyden haberdarsın :) Ne güzel:)
Ben de yürüyüs, kondisyon bisikleti ve yüzmeye aliskindim leslie ye basladigimda fakat leslie bilincli olarak belli kas gruplarini calistirdigi icin cok faydali. Ben ilk hafta faydasini görmeye baslamistim. Ne icin yapildigina bagli. Haftada 3 kez kilosundan sikayetci bir insani fit tutmaya yarar, haftada 5 kez kilo vermeye yardimci olur. Günün geri kalaninda ne kadar hareket edildigi de önemli tabii. Günde bir kez leslie yapip tüm günü koltukta yan gelip yatarak gecirmek pek yardimci olmaz. Baslarda kilo vermek icin 5 gün yeterli olacaktir.
Ben gecen Aralik ta leslie ye basladim ve yaz basina kadar 7 kg verdim ama aralarda brazill butt liftten ve xhit daily den kisa bölgesel videolar da yaptim. karnimdan ve belimden 10ar cm gitti. Su anda agirlikli olarak leslie ve pilates yapiyorum.
derya ablacım merhaba.....nasılsın......bişey sormak istiyorum bu xhit daily bölgesel videolarından basen için en iyi hangisi olur ? hangi kısa videosunu önerirsin?