- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
o kadar cok konusuyor ki hepsini tercüme etmek icin kitap yazmak gerekir. Genel olarak hareketlerin neremize iyi gelecegini anlatiyor mesela karin icin tekme, bacagi öne yana kaldirma hareketleri , kollar icin olanlari v.s. Tabii hareketin ne kadar önemli oldugunu anlatiyor. 60 yaslarinda olduguna kim inanir degil mi?
kızlar leslie nin bazı videolarını indirmek istiyorum nasıl olacak bu bilen var mı?
bu kadın cok tatlı yaa...bide türkce versiyonu olsaydış ne dediğini anlasaydım :) tercüme edebilecek var mı hanımlar?
merhaba
ben leslie başlayalı 2 hafta olcak
ilk hafta 1 mile yaptım
şu an 2 mile deyım
yarın 2. haftamın sonu 3 mile geçecegım
4. hafta 3 mile hızlı yapmayı dusunuyorum
5. hafta 4 mile
6. hafta 5 mile
gibi dusunuyorum
ama dıkkat ettıgım sey 2 mile yaptıgım ılk gun ve 6. gun farkına bakıyorum
artık rahat yapıyorum ve agrılarım azaldı
ama 3 mile de aynı olmaya bılır belkı 2 haftada gecerım
deneyımlı arkadaslar ne dersınız?
ayrıca callanetics yapıyorum
evde trambolınım var 10 dak onda zıplıyorum
bırde tıbet yapıyorum pzt gunu 9. tekrara gececegım
Ya kızlar, bugün akşam yemeğini atladım. daha doğrusu sabah kahvaltıyı epey geç yaptım 1 civarı.. arkasından spor, yeşil çay ve bol bol su derken midem epey dolu gibiydi. sonra da bir baktım saat 8 olmuş, bu saatten sonra bir şey yenilmez dedim, yemedim.
Şu anda açlıktan ölecek gibiyim :) kendimi kahveye verdim midemi bastırsın diye. bastırmasına bastırıyor aslında ama..
Bu geceyi atlatırsam, daha da diyetimi bozmam.
Bi de, gün içinde çok güzel spor yaptım ve epey hareketliydim. şimdi bu saatten sonra bir şey yersem, direk yazık olur bütün gün yorulmama.
off çok dertlendim bu akşam
kızlar merhaba nasılsınız?
kac gün oldu tartıya cıkıyorum gram erimemişim neden acaba ya....5 kılo vermek gerek üffff
Yediklerinle harcadigini karsilastiriyor musun sevgili meltemba? Belki yaptigin hareket yedigin yemegi eritmeye yetmiyordur. Kilo vermek icin yediginin en azindan 500 kalori üzerinde günlük harcama yapmalisin. Kalori sayimini daha önce de yazmistim. Bir kac gün yediklerini hesaplayinca insan aslinda hafif sandigi yemeklerin ne kadar cok kalorisi oldugunu görünce sasiriyor. 3 mil leslie yapiyorsan yaklasik 250-300 kalori harciyorsundur, buna günlük harcamani da ilave edeceksin gün icinde neler yaptigina ne kadar hareketli olduguna bagli tabii. Bu toplam harcamanin en azindan 500 kalori azini yemen lazim ki bu her zaman o kadar da kolay olmayabiliyor.
merhaba haklısın soylediiklerinde ama cok yediğimi sanmıyorum.....
nette arastırdım bugun yedıklerimin kalorısını hesaplayayım dıye ama bulamadım bir site siz biliyo musunuz?
mesela yazayım bugun ne yediğimi..... sabah 1sb süt ve 5 yk mısır gevreği, öğlen :bir kase kır.mercimek corbası ve salata.... aksam :2tane etli biber dolması ve yogurt......ikindi 1 sb yesıl cay....
işte bu kadar cok mu kızlar
Ben Almanca bir siteden bakiyorum Türkce siteleri bilmiyorum. Google dan arastirirsan vardir bir sürü. Daha spora da yeni basladin biraz sabirli olup istikrarini bozma herhangi baska bir saglik problemin yoksa sonuc alirsin mutlaka. Hayatina genelde hareketlilik getirmeye calis. Disarda yürümek icin firsatlar yarat, merdiven inip cik bildigimiz seyler iste...
merhaba haklısın soylediiklerinde ama cok yediğimi sanmıyorum.....
nette arastırdım bugun yedıklerimin kalorısını hesaplayayım dıye ama bulamadım bir site siz biliyo musunuz?
mesela yazayım bugun ne yediğimi..... sabah 1sb süt ve 5 yk mısır gevreği, öğlen :bir kase kır.mercimek corbası ve salata.... aksam :2tane etli biber dolması ve yogurt......ikindi 1 sb yesıl cay....
işte bu kadar cok mu kızlar
3 mile uzunca bir süre devam edebilirsin canim, hizli bir calisma oldugu icin her yapista terletiyor. Arada bir de vücudunu sasirt mesela disarda yürüyüs yap yada bisikletin varsa bin v.s mutlaka yarari olacaktir.ikinci kez 3 mile yaptım ... Bu sefer daha iyiydi :) vücut alışacak , çalışmaya başlayınca da zorlanmam umarım ... Her gün yaptıkça buraya yazacağım . İnsan o kadar motive oluyor kiibacaklarımın sütun gibi olmasını istiyorum, etek giydiğimde , şort giydiğimde güzel olmak istiyoruuuummmm
merhaba arkadaşlar ben de evde leslie yapmak istiyorum ama nasıl bir program uygulamalıyım bilmiyorum 2miles 3miles 5miles... gibi videolar var bunlar ne kadar kalori yaktırıyor bilen var mı
Kilo vermek icin haftanin 5 günü en az 3 mil yapmalisin. 50-60 kilolarinda bir kadin bir milde yaklasik 80-100 kalori harciyor.
teşekkür ederim cabım ben 70 kiloyum doğru orantı yaparak bulabilir miyim yakacağım kaloriyi acaba:44: