- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Agir sporlar icin katiliyorum bu sinirlamaya. Ancak normal aktivitelerde zarari olacagini düsünmüyorum. Ben yapi olarak da cok hareketli bir insanim. Her yere yillardir yürüyerek giderim, sporumu yapar ardindan cikar bahce bicerim, evimin her isini kendim yaparim. Gün icinde saatlerce hareket halindeyim. Simdiye kadar bir zarari olmadi bana, belki tek zarari zor kilo veriyorum cünkü zaten harekete aliskinim onun üzerine cikmam gerekiyor hep.
belki daha yorucu ve ağır sporlar için günde 1 saat kısıtlaması gelebilir, ama bizim gibi ufak ufak leslie veya yürüyüş, koşu tarzı sporlar için günde 1 saat az bile aslında.
kızlar hızlı 3 mil baya yodu beni ya.....bi yandanda hala bacak agrım gecmedi cok mu yükleniyorum acaba kendime...........
acayip terletiyo beni hemen duşa kosuyorum...hergün dusta su kuşu oldum cıktımgünde 2 defa yapan arkadaslar siz 2 defa dusa mı giriyosunuz? yorulmuyo musunuz yavvv:26:
Bu arada 62 ye inöişim. :) 4 gündür diyetteyim ve ağırda değil... Zor kilo veren biri olarak şaşırdım.
Selam kizlar!!! Nasil gidiyor calismalar? Ben bugün ani bir kararla jillian michaels 30 day shred e basladim. Sonunu getirebilecek miyim bilmiyorum ama deneyecegim. Sonuclari paylasirim. Bu arada leslie ile ilgili sorularinizi yanitlamak ve motivasyon vermeye devam etmek icin tabii ki de basliga ugrayacagim.
Selam kizlar!!! Nasil gidiyor calismalar? Ben bugün ani bir kararla jillian michaels 30 day shred e basladim. Sonunu getirebilecek miyim bilmiyorum ama deneyecegim. Sonuclari paylasirim. Bu arada leslie ile ilgili sorularinizi yanitlamak ve motivasyon vermeye devam etmek icin tabii ki de basliga ugrayacagim.
kaç kiloyla başlamıştın?
Dün hızlı 5 mil i yaptım ve tık yok. Ağır geleceğini düşünmüştüm.Yalnız yine terledim, terledim ve terledim. Vücudumda resmen yağmur yağdı. :)
Yalnız bu sabah ağır bi yorgunluk ve mide bulantısıyla uyandım. Sanırım buna bağlamalıyım. :44:
Valla sen çok iyisin, ben hızlı 5 mili yapamam herhalde sonuna kadar. hızlı 3 milde bile biraz tıkanıyorum aralarda. Tebrikleeer
Mide bulantısını bilemicem, ama yorgunluk nedeni muhtemelen bundandırbence hızlı 3 mil olarak devam et. veya benim gibi günde bir kaç kereye böl.
Teşekkürler. :) Açıkçası şaşırdım çünkü son 2 yıldır oldukça hareketsizim bu kadar harekete alışık olmadığımdan tıkanırım yapamam diye düşünüyordum ama sonunu getirebildim. :) Yalnız sabahki durumum kötüydü umarım yarın yine aynı durumu yaşamam. Devam ederse mecburen 3 e geçeceğim.
benim de aralarda başım dönüyor, herhalde vücudumun 'beni besle' deme şekli de, pek oralı olmamaya çalışıyorum
sigara içiyor musun? ben sigara kullanıyorum, ondan tıkanıyorumdur belki :44:
Yok kullanmıyorum. Benden uzak olsun...
Bu arada sen bahsettiğin diyete devam ediyorsun değil mi?
Söylemeden geçemicem, gözümü Leslie'nin basenlerinden alamıyorum cidden.. Bazı videolarda hele çok çok belirginler. Bu egzersizler basenlere pek faydalı değil herhalde, kadının üst ve bacak bölgesi ince olmasına rağmen, resmen sevimsiz bir çıkıntı var basenlerde.
Söylemeden geçemicem, gözümü Leslie'nin basenlerinden alamıyorum cidden.. Bazı videolarda hele çok çok belirginler. Bu egzersizler basenlere pek faydalı değil herhalde, kadının üst ve bacak bölgesi ince olmasına rağmen, resmen sevimsiz bir çıkıntı var basenlerde.
Jillian iyidir güzeldir de çok yorucudur yahu... Abartmadan söylüyorum bi kaç dakika yapıp ara vermeden devam etseydim kalp krizi geçirebilirdim.Sen Leslie ile hazırlıklı olduğundan başaracaksındır tabi...
63 kilo ile...
Bu arada leslie ile 3. günüm olacak. Bi haftadan uzun bir süredir yediklerime dikkat ediyorum. Bir de tibet yogası yapıyorum. O ne kadar etkilli olmuştur tartışılır tabi...
Kızlar bir şey soracağım, aklıma çok takıldı. Dün gece biraz sporla ilgili başlıklara, ve kilo verme deneyimlerine göz attım. Bir kaç farklı kişiden şöyle bir şey okudum : "kilo verilmek isteniyorsa, sporla diyet aynı anda yapılmazmış. çünkü o zaman yağlar kasa dönüşürmüş, ama kilo verme olmazmış. önce diyetle fazla kiloların büyük bölümünü vermek lazımmış, üstüne sporlar sıkılaştırmak lazımmış."
şimdi bu benim çok kafamı karıştırdı ve biraz da moralimi bozdu.. doğruluğu var mı bu söylenenin?
benim normal şartlarda 10 kilo vermem lazım aslında, o nedenle diyete başladım ve hem kilo vermememi hızlandırsın, hem de kilo verirken sıkılaştırsın düşüncesiyle de spor yapıyorum. ama kas yapmalıyım, düşüncem henüz yok. zaten lömbür lömbür her yerim. kilo vermek önceliğim benim.
yukarıda belirttiğim düşünceye göre yanlış yapıyor oluyorum, o fikir doğru mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?