kızlar elimdeki videoların hepsi silinmişş uzun zaman önce indirmiştim bendee
sizz nereden indirdinizz 3 mil ve 4 mil yapıyordum ben
dediğiniz şekilde yazdım ama bende dowland olmuyor size özelden mail adresimi yazsam bana mil i gönderebilir misiniz lütfen
http://rapidshare.com/files/3331046..._Mile_Fat_Burning_Walk__68_min___Fitness_.avi
5 milin adresi bu, indiremezsen göndermeye çalışırım, farketmemişim mesajını kusura bakma epey olmuş
hepsini indir 1 milden başla kolay geldikçe seviyeni artırırsın. bir anda 5 mili yapman çok zor zaten eğer spor geçmişin yoksa. ben her gün sabah akşam 1er saat tempolu yürüyen insanken ilk başladığımda ilk seviyeler bile zorladı, inanılmaz kasıldı bacaklarım falan, sonra 5 mil bile hafif geliyor ama sürekli aynı videoyu yapınca sıkılıyor insan ben arada değiştiriyorum o yüzden.ben de indirmek istiyorum ama bir sürü videosu varmış hangisini indirsem karar veremedim :26:
dün akşam ilk olarak 3 mil lik olanı indirdim. daha sonra diğerlerini de indiricem dönüşümlü olarak yapmak için.
bu videoda laslikle yapılan hareketler var. ama ben lastiksiz yaptım videodaki arkada duran yaşlı amca gibi ehehe :90:
yalnız bu kadar terleticeğini yorucağını düşünmemiştim bakınca basit gibi de herhalde uzun yapınca baya etkili oluyor.
hatun da baya bi neşeli. kısacası sevdim. evde yapılabilecek güzel bi spor. düzenli olarak yapıcam inşallah.
nereden indirdiniz acaba bendee incdiricemm
torrent programıyla indirdim ben. google a leslie sansone walk at home torrent yazıp ilk siteden indirdim.
kızlar bu leslie gerçekten faydalı mıdır. bir ara yaptım ama istikrar sağlayamadığımdan kaldı hep. benim bacaklarım çok kötü durumda. bacaklarımı toparlar mı sizce...peki göbeğe falan faydası oluyor mu...bana yardım edermisiniz. leslieye ilaveten yaptığınız başka birşey var mı bacak ve göbek için.