Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
kızlar elimdeki videoların hepsi silinmişş uzun zaman önce indirmiştim bendee
sizz nereden indirdinizz 3 mil ve 4 mil yapıyordum ben

vermem gereken 3-4 kilo var birkaç gündür evde dans edip üzerine 5-10 dk mekik ve basen hareketleri yapıyordum ama düzenli spor açısından sanırım leslie daha çok işime yarayacak... spor geçmişim olduğu için 5 mil den başlayacağım... bi süredir yediklerime de dikkat ediyorum, umarım en kısa zamanda gider kilolar... :44:

kızlar elimdeki videoların hepsi silinmişş uzun zaman önce indirmiştim bendee
sizz nereden indirdinizz 3 mil ve 4 mil yapıyordum ben

arama motoruna ''Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler'' yaz, ilk çıkana tıkla... orada her leslie programı için ayrı link vermişler onlardan istediğini kopyala adres çubuğuna indir ,umarım yardımcı olmuştur :)

3 mili 1 haftada 4 kez yapmama rağmen gerçek şu ki çevrem bile farketti sen biraz incelmiş misin ne :) diye tepkiler alıyorum
inanılır gibi değil

facebook leslie grubunu inceledim
yapanların öncesi sonrası resimlerini görünce gerçekten çevreme hak verdim kısa sürede etkisini gösteriyor

ben de indirmek istiyorum ama bir sürü videosu varmış hangisini indirsem karar veremedim :26:
hepsini indir 1 milden başla kolay geldikçe seviyeni artırırsın. bir anda 5 mili yapman çok zor zaten eğer spor geçmişin yoksa. ben her gün sabah akşam 1er saat tempolu yürüyen insanken ilk başladığımda ilk seviyeler bile zorladı, inanılmaz kasıldı bacaklarım falan, sonra 5 mil bile hafif geliyor ama sürekli aynı videoyu yapınca sıkılıyor insan ben arada değiştiriyorum o yüzden.

teşekkür ederim tavsiyen için o zaman indirmeye başlıyım ben
dışarıda yürümeye çalışıyorum ama kış geliyor soğukta da yürünmez o yüzden bu videolar baya iyi olucak.
bir de hatfatada 2 gün pilates yapıyorum. bir de yürüyüşü de ekliyince inşallah yaza kadar forma girerim :)

ben de bugun kesfettım leslıe sansone'yi. Cok begendim. Bundan sonra her gun yapacagım sıze de gelısmelerı bıldırecegım...

dün akşam ilk olarak 3 mil lik olanı indirdim. daha sonra diğerlerini de indiricem dönüşümlü olarak yapmak için.
bu videoda laslikle yapılan hareketler var. ama ben lastiksiz yaptım videodaki arkada duran yaşlı amca gibi ehehe :90:
yalnız bu kadar terleticeğini yorucağını düşünmemiştim bakınca basit gibi de herhalde uzun yapınca baya etkili oluyor.
hatun da baya bi neşeli. kısacası sevdim. evde yapılabilecek güzel bi spor. düzenli olarak yapıcam inşallah.

nereden indirdiniz acaba bendee incdiricemm

kızlar bu leslie gerçekten faydalı mıdır. bir ara yaptım ama istikrar sağlayamadığımdan kaldı hep. benim bacaklarım çok kötü durumda. bacaklarımı toparlar mı sizce...peki göbeğe falan faydası oluyor mu...bana yardım edermisiniz. leslieye ilaveten yaptığınız başka birşey var mı bacak ve göbek için.

Uzun zaman önce sabah ve akşam 3'er mil leslie yaptım.Çok faydasını gördüm.Belim ve göbeğim çok incelmişti.Açıkçası bacaklarımda hiç bir etkisi olmadı ama muhtemelen çok kısa süre yaptığım içindir.Hatırladığım kadarıyla 1-2 hafta gibi bir süre devam etmiştim.Şimdi etkisini bildiğimden tekrar başladım.Kısa süre 3 mil yaptıktan sonra 5 mil e çıktım.Diyetle beraber 2 haftada 2 kilo verdim.Bacaklarım için çok basit ama çok etkili iki hareket var onları uyguluyorum. (hareketleri günde 2 kere 50'şer kez yapıyorum).10 günde incelme fark ettim.Kesinlikle leslie ve bu hareketleri tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…