Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
leslie yapan yok mu artık, 15 gün oluyor ve çok inceltti beni sağolsun:) hergün 5 mil yapıyorum:)

Kızlar ben leslie ile tanışalı 1 ay oldu. Ve okadar memnun oldum ki onu tanıyarak. 4 bUçuk ay önce doğum yaptım. 3.ayımda sabahları bebeğide alıp yürüyüşe çıkıodum ama birsüre sonra bebekle beraber dışarı çıkmak zor olmaya başladı ve işte o anda leslie çıktı karşıma. Kızım uyudukça yürüdüm evde. İlklerde 2 mille başladım sonrasında 3 mil yaptım ve sonralardada öğlen 2mil akşam 4 mil yapmaya başladım... Ve artı olarakgöbeğim için 20 dkda pilates yaptım. Diyette yapıyorum emziren bir annenin yapabildiği kadar. Sadece komple tatlıyı kestim. Ekmeğide her öğünde bir dilim olarak tam tahıllı olarak yedim. ve ve ve ben 1 ayda 4 kilo verdim. Darısı başınıza...

Evet benimde 2. günüm :) 3 miles tan başladım...
40 gün devam sabah akşam...

Boy =1,63
Kilo = 66

Sonuçlur hafta hafta yazılacak buraya canlarımmmmm

3 mil yapıyorum, 5 mil istiyorum ama bulamadım atar mısınız .

merhaba arkadaşlar boyum 1.60 kilom 56
bacak basen problemim var
bende 3 mil weight loss walk var
bu bacak için iyi midir
değilse en iyisi hangisidir
cevap verirseniz sevinir

ne kadar inceldin arkadaşım. Ben de yapıyorum ama çok de incelmiyorum. Diyet de yapıyo musun?

diyet de yapıyorum. 1 ayda belim 4-5 santim inceldi. yalnız ben uzun zamandır diyet yapıyorum 5 ay falan oldu 10 kilo verdim. 15 cm kadar inceldim belden ama kilo vermem yavaşladı şu sıralar, çünkü 3-4 kilo bişi kaldı, o yüzden bu kadar incelme bile gayet iyi benim için.

merhaba arkadaşlar boyum 1.60 kilom 56
bacak basen problemim var
bende 3 mil weight loss walk var
bu bacak için iyi midir
değilse en iyisi hangisidir
cevap verirseniz sevinir

ben 5 mili tavsiye ederim, benim bacaklarım basenlerim göbeğim falan baya eridi ve sıkılaştı. ben de 157 boyunda ve 55 kiloyum. ama görenler 50 civarı sanıyorlar.

ben 5 mili tavsiye ederim, benim bacaklarım basenlerim göbeğim falan baya eridi ve sıkılaştı. ben de 157 boyunda ve 55 kiloyum. ama görenler 50 civarı sanıyorlar.

dediğiniz şekilde yazdım ama bende dowland olmuyor size özelden mail adresimi yazsam bana mil i gönderebilir misiniz lütfen

birde ne kadar zamanda sonuç aldınız ben 4, 5 kilo vermek istiyorum

40 gün devam sabah akşam...

Evet benimde 15. günüm :) 656 dk yapıldı

Boy =1,63
1. Gün Kilo = 66
15. Gün Kilo = 65

Diyet yapmadığım için 2 kilo olması gerekirken 1 kilo gitti amaaaaaaaaaa sıkılaşma hemen başladı. Bel , göbek hemen ufaldı.... aynen devammm
Sonuçlur hafta hafta yazılacak buraya canlarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…