Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Eki Görüntüle 572663 Eki Görüntüle 572662

Uzun zaman önce sabah ve akşam 3'er mil leslie yaptım.Çok faydasını gördüm.Belim ve göbeğim çok incelmişti.Açıkçası bacaklarımda hiç bir etkisi olmadı ama muhtemelen çok kısa süre yaptığım içindir.Hatırladığım kadarıyla 1-2 hafta gibi bir süre devam etmiştim.Şimdi etkisini bildiğimden tekrar başladım.Kısa süre 3 mil yaptıktan sonra 5 mil e çıktım.Diyetle beraber 2 haftada 2 kilo verdim.Bacaklarım için çok basit ama çok etkili iki hareket var onları uyguluyorum. (hareketleri günde 2 kere 50'şer kez yapıyorum).10 günde incelme fark ettim.Kesinlikle leslie ve bu hareketleri tavsiye ederim.

ben de başlıcam inşallah. teşekür ederim.bacak hareketlerini pek anlamadım ama netten bulurum. yaşım 34. bu yaştan sonra öyle diyet falan olmuyor. vücut kendinden geçmeden bu işe bir dur demeliyim...

ben de başlıcam inşallah. teşekür ederim.bacak hareketlerini pek anlamadım ama netten bulurum. yaşım 34. bu yaştan sonra öyle diyet falan olmuyor. vücut kendinden geçmeden bu işe bir dur demeliyim...

ilk harekette bir bacağınızı öne alıp alttaki bacağı yukarı aşağı hareket ettirin.iç bacakları çalıştırır.İkinci harekette sadece yukarı aşağı hareket ettirin,yanları çalıştırıyor.Ben resimdeki gibi düz yatmıyorum.elimi başımın altına koyuyorum daha rahat oluyor.Benim de bacaklarda çok problemim var.Umarım güzel bacaklara sahip oluruz :) Bu arada öyle demeyin diyet zor tabi ama çok zorlamadan biraz dikkat ederek yapın bence.Teyzem sadece diyetle neredeyse benimle aynı kiloya geldi :) Ben 24 , kendisi 52 yaşında.

Kızlar ben de bugün Leslie 1 mille başladım.Basen ve kalçalarımın incelmesi gerekiyor.Leslie yardımcı olur mu acaba?

eğer sürekli 1 milli devam edecekseniz incelme olmaz olsa bile çok uzun sürede olur

vücudunuz ham ise alışma evresi olarak 1 mille başladıysanız 1 haftaya kadar milleri arttırın

ben ilk bir hafta 3 mil sonra 2 hafta 5 mil yaptım incelme yaşadım

Herkese merhaba! Ben de araniza yeni katildim ve iki gündür leslie sansone programini uyguluyorum. Bircok kez evde spor yapmayi denemis ve motivasyonsuzluktan birakmis biri olarak cok eglenceli geldi. 42 yasinda üc cocuk annesiyim. Avusturya`da yasiyorum. Kizim henüz 16 aylik ve Aralik`tan Mart basina kadar burasi cok karli ve soguk oluyor. Yilin diger zamanlari yürüyorum sürekli ama bu kis aylarinda evde bir alternatif bulmam sartti. Kondisyon bisikletim var ancak hic severek kullanmiyorum, ayrica hic terletmiyor. Yillardir kilom 55 civarindaydi simdi 63. Boyum 156 cm. Tabii kilonun yüzde bini karnim ve özellikle midemde toplanmis durumda. Kendim yaptigim bir kac da karin hareketim var ama cabuk sonuc almam icin arttirmam gerekecek. Hizla kilo vermek istemiyorum cünkü özellikle gögüsler hizli kilo verislerden cok kötü etkileniyor. Oysa ki su anda gögüslerimin formundan memnunum ve bozulmasini istemiyorum hic. Midem ve karnimdan kurtulabilirsem cok sevinecegim. Sonuclari paylasirim. Herkese basarilar.

bende bugün başladım 2 mil yaptım yarından itibaren 3 mille devam edicem ayrıca callanetics te yapıcam inşallah
çabuk gider kilolar :)

Ben 3 ve 5 mili denedikten sonra 3 milde karar kildim. Ardindan yine Leslie`nin karin hareketlerini yapiyorum 7 dk. Henüz bir fark yok daha 4. günüm ama hareketleri daha rahat yapmaya basladim. Yürürken veya kondisyon bisikletiyle hic terlemezdim simdi sipir sipir terliyorum.

Ben de bugün başladım les8sie acayip de eğlenceli.Kilom 80.diyete de yeni başladım .her hafta yazacağım buraya olan değişimleri.

Ben bir haftayi tamamladim. O kadar severek yapiyorum ki miller ne zaman bitiyor farkina varmiyorum. You tube`da exercise tv`nin lesli sansone videolarini tavsiye ederim. Biraz daha tempolu. Power walk dvd`leri daha da tempoluymus ancak ben biraz sonuc almadan almak istemedim. Genelde cabuk bikarim bu tür calismalardan. Acik havada yürümeyi daha cok seviyorum ama kisin, özellikle de cocuklarla zor oluyor. En önemlisi bir kere kendimizi motive edip baslamak.

Hareketsiz olmuyor. Jo jo diyetleri yerine ömür boyu saglikli beslenmeye calisip spor yapmak en iyisi. Ben 42 yasindayim ve hareketleri cok rahatlikla yapiyorum. Daha genc arkadaslarin günde 5 mili bile basaracagina eminim. Iki günden beri Jillian Michaels`in karin hareketlerini de yapiyorum, ancak o iki tekrar olmak üzere 35 dk yaptiriyor ben bir tekrari yapiyorum. Six pack`im olmasa da olur. Karnimi eriteyim bana yeter.

Herkese günaydin. Beni Leslie ile tanistirdiginiz icin tekrar tesekkür etmek istedim. 15 Aralik gibi basladim, yasim 42. 63,7 kg dim simdi 62,5 karin cevremden de iki cm gitti. Diger bölgeleri ölcmemistim sorunlu degil diye. Hem de diyetsiz normal yemegimi cikolatami yiyerek. Yillardir yürüyüs yaparim disarda ama sanirim artik rutine döndügü icin ekstra bir yarari olmuyor. Zor bir program uygulayip iki gün sonra vazgecmektense ömür boyu yapilabilecek, ileri yaslara da yönelik bir program. Daha bir ay olmadan kendimi daha mutlu ve hafif hissediyorum. Herkese az kilolu, siki vücutlar dilerim yeni yilda.
(Bu arada Leslie`nin biyografisini okudum livestrong sitesinde. 80`li yillarda oldukca kiloluymus, spor ve diyet yaparak kilo verdikten sonra spor dersleri vermeye baslamis ve ders verdigi sinif kameraya cekilip, ögrencileri arasinda elden ele dolasmaya baslayinca ilk videosu ortaya cikmis. Amerika`da fitness endüstrisinin en önemli egitmenlerinden sayiliyor. Kalp vakfi programini onaylamis.)

benim gibi tembel biri için ( sitemizdeki spor salonuna bile gitmeyen bir tembel) şahane bir program, çok teşekkürler :KK8: ben 2 gündür uyguluyorum, sıkılaşmada çok faydalı olacağına inanıyorum. Göbek ve bel kısmında gözle görülür değişiklik yaşayan oldu mu acaba?

benim gibi tembel biri için ( sitemizdeki spor salonuna bile gitmeyen bir tembel) şahane bir program, çok teşekkürler :KK8: ben 2 gündür uyguluyorum, sıkılaşmada çok faydalı olacağına inanıyorum. Göbek ve bel kısmında gözle görülür değişiklik yaşayan oldu mu acaba?

Günaydin canim evet belki cok gözle görülür degil ancak hissedilir degisiklik yasadim. Mide bölgem cok sisti, inanilmaz bir hafifleme oldu orada. Dik durdugumda da artik o sislik yok. Ölcünce de 2 cm eksik cikiyor, hem de daha bir ay bile olmadan. Daha ne olsun?

Bu arada baska basliklara yazdim ama cevap alamadim henüz. Arkadaslar cok hizli olan 4 millik programin linkini bulamiyorum. Birkac yerde buldum ancak indirmiyor benim laptop. Elinde linki olan varsa rica edebilir miyim? Bende de 5 milligin tamami var gönderebilirim.

Isınmak için Leslie den 1 mil yapsam sonra 8 minutes legs ve 8 minutes buns yapsam incelir miyim ki?Bir de Leslie kalçayı eritiyor mu? :)

Son düzenleme:
leslie kalçada eritiyor bacakta göbekte kolda
leslie bir harika
elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum haftada iki üç gün leslie mil yapıyorum
az yapmama rağmen yinede harika sonuçlar alıyorum
almaya devam edeceğimede inanıyorum

Kaç mil yapıyorsunuz

5 mil yapıyorum

(5 tuşum sert basılmayınca yazmıyor yukarıda o yüzden yazılmamış kusura bakmayın :))

şunu yapıyorum

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

Son düzenleme:
X