- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
canım benim sırtımdan başladı incelmeye aşağı doğru inecek galiba simitler gitseydi bi yaaaa
benimde biraz göbek var o gitsin bacaklarım sıkılaşsın şekillessin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim sırtımdan başladı incelmeye aşağı doğru inecek galiba simitler gitseydi bi yaaaa
benimde biraz göbek var o gitsin bacaklarım sıkılaşsın şekillessin istiyorum
bel kısmı inceldilçe göbeğim çıkıyor gibi geldi acaba alakası var mı ki?
kilo alınca önce göbek sonra simit oluşuyor.kilo verincede önce yanlardaki simit gidiyo sonrada göbek.bu iyi birşey sıkılaşıyor demekki vucudun
selam herkese. bende leslie ile yürüyüşü sevenler arasındayım kızlar hatta öyleki annemide arkama kondurup öyle yapıyorum lastik mastik yok valla bizde direk 15 dklıktan başladım easy bişi adı tam hatırlamıyorum bugnde 5 millik yapıcam inşallah :) düzenli olarak yapmaya 1 hafta önce başladım ama sevdiceğimin yanına gidince kalı verdi öyle dün tekrardan başladım acayip eğlenceli. 56 yaşında ve 80 kilo olan annem bile yapıyor yani düşünün hareketler ne kadar basit ama bir ter attırıyor ki sormayın sauna eşofmanlarla denemenizi tavsiye ederim dün leslie den sonra birde koşu bandında 1 saat 10 dk yürüyüş yaptım tempo değiştirerek falan onunlada baya kalori ykatım ancak ilk defa bu şekilde terlediğini gördüm birinin eşofmanları çıkarttığımda üstümden 1 litreye yakın ter şarrr diye aktı banyoya :26::26: söylerken iğrenç birşey ama o teri attığını görmek o kadar haz vericiki
selam herkese. bende leslie ile yürüyüşü sevenler arasındayım kızlar hatta öyleki annemide arkama kondurup öyle yapıyorum lastik mastik yok valla bizde direk 15 dklıktan başladım easy bişi adı tam hatırlamıyorum bugnde 5 millik yapıcam inşallah :) düzenli olarak yapmaya 1 hafta önce başladım ama sevdiceğimin yanına gidince kalı verdi öyle dün tekrardan başladım acayip eğlenceli. 56 yaşında ve 80 kilo olan annem bile yapıyor yani düşünün hareketler ne kadar basit ama bir ter attırıyor ki sormayın sauna eşofmanlarla denemenizi tavsiye ederim dün leslie den sonra birde koşu bandında 1 saat 10 dk yürüyüş yaptım tempo değiştirerek falan onunlada baya kalori ykatım ancak ilk defa bu şekilde terlediğini gördüm birinin eşofmanları çıkarttığımda üstümden 1 litreye yakın ter şarrr diye aktı banyoya :26::26: söylerken iğrenç birşey ama o teri attığını görmek o kadar haz vericiki
canım sauna eşortmanı dediğin genlde mavi olanlar mı sıkı sıkı içi lastik gibi siyah
valla canım benimkisi parlak bir gri içi lastikli dğeil ama onlarda aynı işlevi görüyor bildiğim kadarıyla sen sen ol fermuarlı olanını alma terler fermuardan akar sonra
tam olarakta ondan var canım ya şu tv de gösterenden kremiyle almıştım hiç bir işe yaramadı anca yandığımla kaldım en iyisi bugün poşetle deneyim
ben de iki gündür Leslieyle yürüyorum az önce 3 mile yürüdümm acayip ter attırıyo süper bişey artı bi de günde callanetics yapıyrmm bol da su içersem tamamdr bu iş
ben 3 mil ve 5 mil yaptım bayağı zayıfladım artı diyet ile 16 kilo verdim ama 2 aydır ramazandı tatildi derken bıraktım simdi tekrar baslıyorum bacak basen acayip eritiyor cok tavsiye ederim
3 mil ve 5 millerini yapmıştım. Gayet güzel gidiyor valla. Hele tempoya girmek için sesini de açtım mı kop kop
bir tek sen sonuç yazmıssın sanırım göbegi falan eritiyormu acaba
evet göbek eritiyor. Ben uzun vadede yaptım. Günde 2 defa yapıyordum. Bırakmıştım şimdi yeniden başladım. Hem zevkli hem de yapımı basit hareketler ile inceliyorsun
teşekkürler cevap verdiğin için