- 23 Şubat 2010
- 128
- 1
boğazımızı nasıl tutucaz
banada leslie videolarını gönderirseniz sevinirim
çok ihtiyacım war
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boğazımızı nasıl tutucaz
arkadaşlar leslie ile 1 mil kaç kalori yaktırıo bilen var mı? ben 5 mile slim down a başladım her gün vücudun farklı bi bölgesini çalıştıran birer millik program var ya o
arkadaşlar leslie ile 1 mil kaç kalori yaktırıo bilen var mı? ben 5 mile slim down a başladım her gün vücudun farklı bi bölgesini çalıştıran birer millik program var ya o
3 mil 47 dkArkadaslar leslıe 1 mıl olanını ve yuruyus sonrası bacak hareketlerını yapıyorum tek vıdeo 20 dk biri biride 30 dk . 3,4,5 mil olanlar yarım saatı gecıyor mu acaba ?? cok uzun saatler spor yapamıyorum
3 mil 47 dk
4 mil 1 sa 7 dk
5 mil 1 sa 8 dk
Walk at home 3 mile weight loss walk.47 dakika suren 3 millik olanin ismini soylermisiniz ben 5 milin 3 u nu yapiyorum 37 dakika suruyor
arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldım aslında dışardan hep takip ediyodum ama üyeliğe hiç fırsatım olmamıştı... bel çevremde kilo sorunum var walk away your waistline 3 mil videosunu arıyorum ama linkini bulamıyorum yardım lütttfffeennnn
canım bende de aynı sorun var,bel-basen..bak google a aynen şöyle yaz:youtube walk away the abs . Videolar bölümünde pt.1 ,pt 2,pt 3 diye çıkacak alt alta.. Bunlar 2. Milden sonraki videolar ve walk away your waistline..(önce 1 mil başka video yapıp ısındıktan sonra bu 3 part videoyu yaparsın mesela) artık youtubedaki videolar indirilebiliyor,uzantısını değiştiriyorsun flv olarak,detaylısı için de googledan bakabilirsin ok?
Bir de bel için tiffany rothe workouts veya zumba da yardımcı olabilir sana,daha kısalar ama bana çok zor geldiğinden onları yapamıyorum.. Ben bu ara walk away the pounds express - 3 mile videosuna takmış durumdayım..(express kilolardan kurtulma-3 mil~yani yaklaşık 5 km.)