Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
merhaba,ben de sizin sayenizde dün 3 mil ile başladım yürüyüşe :) umarım işe yarar,sonuçları bildiririm:)

leslienin videolarını izleyebileceğim ya da indirebileceğim bir yer var mı ? yardım edin, ben de yapmak istiyorum =))

kızlar merhaba :KK8:

bu hareketleri düzenli olarak haftada kaç gün yapıyorsunuz?

dönüşümlü olarak mı yapıyorsunuz çünkü kimi 3 mil demiş kimi 5 yaptım bugün demiş yani bi 3 bi 5 oluyor mu öyle?

yoksa 3 mile başlayıp düzenli olarak sadece onu mu yapmak gerekiyor?

ben bel cevrem ve göbek eritmek istiyorum sadece kilo vermek istemiyorum bunları yaptığımda kilo verir miyim sizce?:KK6:

çok eğlenceli duruyor bu yürüyüş yapacağım bi sürü şey var bazan umutsuzluğa düşüyorum midem göbeğim hiç gitmeyecek diye :KK14:

oturduğum zaman kat olmasın istiyorum ve bunun için etkili olan şeyler yapmak istiyorum..bunu tavsiye eder misiniz deneyimli olan arkadaşlar ? :KK16:

Son düzenleme:
tekrar başladım 12 aylık bir aradan sonra...çok soran arkadaş olmuş..sadece bununla kilo vermeden sıkılaşmak mümkün mü bilmiyorum kilo vermeye de calışıyorum çünkü..verdiğim kilo da bir tek lesli sayesinde diyemem ama payıı çok..bel çevremde toplamda 15 cm e yakın incelme var..ama dediğim gibi diyet de yapıyorum...kollar için soren arkadaşlara leslie nin plates lasitiği ile yaptığı egzersizleri öneririm..inanılmaz faydalı...kesinlikle vücut şeklinde bir değişim oluyor..diğer taraftan ne kadar yapıldığını da soranlar olmuş...bence yeni başlayanlar için vucudu 1 ve 2 mil ile 1-2 hafta alıştırdıktan sonra 3 mil ideal..45 dk egzersizle günlük ideal ihtiyacı karışılıyor..tam bir yağ yakma..açıkçası ben 1-2 defa 4 mil yaptım hiç 5 mil yapmadı..en ideali haftada en az 3 gün 3 mil bence..ben şimdi 2mil ile tekrar başladım..ama kol ağırlıklı çalışıyorum..artırablirsem 3 e çıkıcam biraz ara verdiğimden sanırım koly sıkılıyorum...

Arkadaşlar bana linklerini gönderebilirmisiniz bu egzersizlerin?
Ben youtube'da kısa süreli olanlar haricinde digerlerini indiremedim rapidshare'den :KK43:
Youtube'daki 10'ar dakikalık olanlarını yaptım, faydasını bilmiyorum ama acayip ter atıyorum. Tamamını yapmak istiyorum.
Lütfen acil gönderirmisiniz?
Ben hergün yapmayı düşünüyorum.

arkadaşlar leslie ile 1 mil kaç kalori yaktırıo bilen var mı? ben 5 mile slim down a başladım her gün vücudun farklı bi bölgesini çalıştıran birer millik program var ya o

arkadaşlar leslie ile 1 mil kaç kalori yaktırıo bilen var mı? ben 5 mile slim down a başladım her gün vücudun farklı bi bölgesini çalıştıran birer millik program var ya o

Bahsettiğin youtu.. da yer alan 5 parçadan oluşan program mı ? ayrı ayrı koymuşlar...

yürüyüş ile aynıdır muhtememeln..tempolu yürüyüş ile..bi ara epey kurcalamıştım da şimdi net hatırlamıyorum..bir mil yüz yüzelli arasıdır sanırım..yüzelli yoktu hatta..az gibi görünüyor ama şeekillenmeye katkısı çok...

bende walk diet 2 miles , walk slim fast start 3 fast miles , walk slim fast start 4 fast miles, 5 mile fat burning walk videoları vardı..
bunların içinde en iyisi 4 fast miles bence..5tane boosted walk bölümünde çok terliyorum,tabii bu bana göre.. 5 mil olanda her mil boosted walkla bitiyor,miller arasında yorulanın bırakabileceği gibi planlandığı için genelde bunu tercih ediyorlar..

son olarak walk away the pounds express - 3 mile rapidden indirdi eşim , kilo vermek için yazdığım videoların içinde 4 fast milesla birlikte en iyisi diyebilirim , 51 dakika..
yalnız bu video için stretch band gerekiyor , hani ebru şallı kullanırdı pilateste mavi uzun lastik,marketlerde 25 tl civarında üçlüsü, bende yok,ben kalın opak külotlu çorabı kullandım,fazlası var eksiği yok,aynı işi gördü:) kol ve göğüs kaslarını inanılmaz çalıştırıyor..

bir de youtubedan walk away the abs part 1 , part 2, part 3 olarak indirirseniz, bunlar da walk away your waistline videosunun 2. milden sonraki videosu.. kadınların genel sorunu olan bel-göbek çevresi için bu 3 part video.. youtubedan kaldırılmadan indirin derim.bunda da bele bağladıkları stretch bir ip var ama bence bunda da opak çorap kullanılabilir veya kullanmadığınız lastikli bir kumaş vs..

şahsi tavsiyem , hiç spor geçmişi olmayanlar ve yeni başlayanlar walk diet 2 miles 'ın 1 mili veya yapabilirlerse 2 mili ile haftada 6 gün başlayıp(veya sıkılırlarsa 5 mile fat burning'in ilk iki mili) ,birkaç hafta devam ettikten sonra kademe kademe artırabilirler..
devam edenlere de şöyle bir alternatif önerim var , walk away the pounds express 3 milin , 2 milini yaptıktan sonra videoyu durdurup , walk away the abs videosunu yapmaları (stretching 'e geçmeden) ve bitince walk away the pounds express 3 milin son milini yapmaları.. bir saatten fazla sürmüş oluyor ama 2-3 haftada etkilerini görmeye başlarsınız bence..

ben de başlayacağım inşallah , 1 gün 4 fast miles , 1 gün express 3 miles , 1 gün de abs+express 3 miles şeklinde düşünüyorum ..
face hesabınız varsa leslie sansone un sayfasını takip edersiniz leslie her gün sizi yönlendiriyor şu kadar mil yapın şunu şunu yapın diye.. eğer duvarına soru yazarsanız videoyla cevap veriyor kendisi..

bir deeee , son çıkarttığı 5 really big miles videosunu bulabilen var mı? internette bulan varsa bana pm atabilir mii?ya da türkiye'de nerede satılıyor?

Arkadaşlar ben daha önce hiç leslie yapmamış biri olarak bugün 1 mille başladım. Eğer yapabilirsem akşamları da yapmak istiyorum. 5 gün devam edeceğim bakalım olmazsa yavaş yavaş yükselteceğim milleri ama süre uzayınca sıkılıyorum ben egzersiz videolarında. Bu 1 mil 20 dk oluşu iyi geldi bana, hareketlerde etkili. Eminim yüksek miller daha iyi işe yarıyordur.

Arkadaslar leslıe 1 mıl olanını ve yuruyus sonrası bacak hareketlerını yapıyorum tek vıdeo 20 dk biri biride 30 dk . 3,4,5 mil olanlar yarım saatı gecıyor mu acaba ?? cok uzun saatler spor yapamıyorum

arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldım aslında dışardan hep takip ediyodum ama üyeliğe hiç fırsatım olmamıştı... bel çevremde kilo sorunum var walk away your waistline 3 mil videosunu arıyorum ama linkini bulamıyorum yardım lütttfffeennnn

arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldım aslında dışardan hep takip ediyodum ama üyeliğe hiç fırsatım olmamıştı... bel çevremde kilo sorunum var walk away your waistline 3 mil videosunu arıyorum ama linkini bulamıyorum yardım lütttfffeennnn

canım bende de aynı sorun var,bel-basen..bak google a aynen şöyle yaz:youtube walk away the abs . videolar bölümünde pt.1 ,pt 2,pt 3 diye çıkacak alt alta.. bunlar 2. milden sonraki videolar ve walk away your waistline..(önce 1 mil başka video yapıp ısındıktan sonra bu 3 part videoyu yaparsın mesela) artık youtubedaki videolar indirilebiliyor,uzantısını değiştiriyorsun flv olarak,detaylısı için de googledan bakabilirsin ok?

bir de bel için tiffany rothe workouts veya zumba da yardımcı olabilir sana,daha kısalar ama bana çok zor geldiğinden onları yapamıyorum.. ben bu ara walk away the pounds express - 3 mile videosuna takmış durumdayım..(express kilolardan kurtulma-3 mil~yani yaklaşık 5 km.) :KK8::KK8::KK8:

canım bende de aynı sorun var,bel-basen..bak google a aynen şöyle yaz:youtube walk away the abs . Videolar bölümünde pt.1 ,pt 2,pt 3 diye çıkacak alt alta.. Bunlar 2. Milden sonraki videolar ve walk away your waistline..(önce 1 mil başka video yapıp ısındıktan sonra bu 3 part videoyu yaparsın mesela) artık youtubedaki videolar indirilebiliyor,uzantısını değiştiriyorsun flv olarak,detaylısı için de googledan bakabilirsin ok?

Bir de bel için tiffany rothe workouts veya zumba da yardımcı olabilir sana,daha kısalar ama bana çok zor geldiğinden onları yapamıyorum.. Ben bu ara walk away the pounds express - 3 mile videosuna takmış durumdayım..(express kilolardan kurtulma-3 mil~yani yaklaşık 5 km.) :KK8::KK8::KK8:

canım benim çok sağol ya hemen bu akşam indirip başlıcam çok öptüm inşallah kurtuluruz hepimiz şu dertten peki bu videolarla kilo verebilen varmı acaba???

X