Her gün düzenli yürüyüşe çıkan biri olarak bu programı sevmedim kızlar. Gerçekten sıkılaşmak istiyorsak çıkıp dışarı en az yarım saat belirli bi tempoda yürümeliyiz. Bakın arada dağlar kadar fark oluyor. İnsan her açıdan dışarda yürümenin farklarını hisediyor. Leslie yerine yere uzanıp yarım saat kadar bacak ve göbek çalıştırıcı hareketler yapmak çok daha faydalı diye düşünüyorum ve leslie yapmaktan vazgeçtim. Aynen dediğimi yapmaya başladım.
Mesela göbeğim için yere uzanıp az az mekik çekmeye ve bacak kaldırmaya başladım. Kaslarım acıyor çalıştığını hissediyorum. Lieslie ile yürüken yarım saatte zor ısınıyorum. Ona ömür mü yeter
Havalar düzelsin de her gün çıkıp çıkıp yürücem..Şimdi bikaç gün stepperda yürümeye devam.
haftada 4 yada 5 gün 3 mil yapıyorum. sizce yeterli mi. vermem gereken 4 kilo var. göbektende kurtulmak istiyorum. 3 milin üzerine ne eklemeliyim acaba...
ben 7 kilo verirken faydasını çok gördüm o yüzden artık yine başlıyorum bugün diyetle birlikte kesinlikle işe yaradığına inanıyorum kendim bizzat denedim.
ama diyet olmadan hiçbi sonuca ulaşamayız.
bugünden itibaren hergün leslie'ye devam
haftada 4 yada 5 gün 3 mil yapıyorum. sizce yeterli mi. vermem gereken 4 kilo var. göbektende kurtulmak istiyorum. 3 milin üzerine ne eklemeliyim acaba...
Nasıl indirdin ne olur yardım et[/QUOTE
bu forum sayesınde bu programdan haberım oldu. ve 2 saattır indirmek için epey çaba harcadım ve başardım.
mesela 3. mili indireceksin. tek tek indir. ama birinden diğerine geçerken 15 dk beklemen gerekıyor. hemen hepsini indirmiyor. indirdikten sonra açıyor hepsini. rar uzantılı olduğu içinde winzip programı şart.
takılırsan sor yine.kolay gelsın:)
kızlar birşey sorucam ya tatlı istediğinzde ne yiyorsunuz acaba diyeti bozmadan ?
daha önce de dediğim gibi 3 mil olanı yapıyorum ben bir haftadır. yemene içmene dikkat etmediğimiz sürece ne yaparasak yapalım gitmiyo kilolar( ben de basen sorunu var. faydası olr mu arkadaşlar leslie nin ???
Ayy benimde aynı sorun var canım ya belim incecik ama basen maşşallaaaah :/
Acaba leslie sıkılaştırır mı?
mesela bi elma yerine bi tane eticin yiyebilirsin. kalorılerı yaklaşık aynı. diyetisyen dedıydıyoksa bildiğimden değil.
kızlarr yardımmm..ben bi türlü bulamadım bu leslie yi nereden indireceğimiii...bir an önce indirip başlamak istiyorum.iki gündür dükan diyeti de yapıyorum bide bu program olursa çok daha ii olucakk...lütfen link vereblirmisinizz??