- 26 Haziran 2009
- 4.648
- 11
- 33
bende de bir hantallık var yiyip yiyip saatlerce pc başında oturuyorum
aynen bende ya
eskisi gibi tempom yok havalarda soğuk insanın canı istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de bir hantallık var yiyip yiyip saatlerce pc başında oturuyorum
aynen bende ya
eskisi gibi tempom yok havalarda soğuk insanın canı istemiyor
3 haftadır çok düzenli olmasa da slim in 6 yapan ben malesef 1 milim bile incelemedim. sonra da bu topikte slimle ilgili olumsuz bir iki şey okudum hevesim kaçtı. bugün leslie 3 mil yaptım. ama slimden sonra 3 mil biraz hafif kaldı sanırım. 4 yada 5 mile mi çıkarsam yada 3 milin üzerine slim six pack mi yapsam düşünüyorum. ayrıca bu leslie yi haftada en az kaç kere yapmak gerek. slimden sonra leslie çok keyifli geldi bana.
3 mil yaptım bugün :)
canım slim in 6 yı çok uzun süre yaptım hiç fayda göremedim bir ara abartıp hergün yaptım üstüste 4 hafta falan..ama bacaktaki yağlarım erimedi bir türlü..lesli de zaten çok yavaş hareket ediyorlar..ondan hiç fayda geleceğini sanmıyorum..
valla ye ye otur olmuyor,bir yerden başlamak lazımhareket olsun da ne yapsak kar canımkızlar ya gaza gelelim yapalım yine ama ben leslie yapamıycam..sauna şortumu giyip eliptik bisiklet kullanıcam..
leslie keyifli ama belli zamandan sonraa sıkmaya başlıyor,slim in 6 yı yaptıktansonra bacaklarının kaslanıp daha da kalınlaştığını söyleyenleri duyduğumdan beri denemeyi bile düşünmüyorum ben.3 haftadır çok düzenli olmasa da slim in 6 yapan ben malesef 1 milim bile incelemedim. sonra da bu topikte slimle ilgili olumsuz bir iki şey okudum hevesim kaçtı. bugün leslie 3 mil yaptım. ama slimden sonra 3 mil biraz hafif kaldı sanırım. 4 yada 5 mile mi çıkarsam yada 3 milin üzerine slim six pack mi yapsam düşünüyorum. ayrıca bu leslie yi haftada en az kaç kere yapmak gerek. slimden sonra leslie çok keyifli geldi bana.
bu tamamen senin vücuduna bağlı,spora yatkınsan 3 ten başlayabilirsin ama uzun zamandır hareketin yoksa bünyene göre 1 ve ya2den başla zaman geçtikçe artır.eeee biz nasıl inceleceğiz. leslinin 1 den 5 e kadar tüm videoları var bende. ama nette biraz baktım. binbir türlü video var. bazılarını indiriyorum şimdi. hangisi ne zaman yapılacak. kafam oldu bi milyon...
Duyduğuma göre 21 günde gözle görülürz derecede sıkılaşıyormuşssuuuun pes etmek yok!