Benim de alt bölgede maalesef. Ama lütfen bilgisi olanlardan yardım bekliyorumBu sabah
Leslie ile 3 mil yaptım, dışarıda da yaklaşık 1-1,5 kmlik hızlı yürüyüş yaptım.
cimcime50 plankı nasıl yapıyorsun 1,5 dk boyunca mı duruyorsun? @burcuyener benim net bir bilgim yok, benim sorunum üst bölgede
Bu sabah
Leslie ile 3 mil yaptım, dışarıda da yaklaşık 1-1,5 kmlik hızlı yürüyüş yaptım.
cimcime50 plankı nasıl yapıyorsun 1,5 dk boyunca mı duruyorsun? @burcuyener benim net bir bilgim yok, benim sorunum üst bölgede
Ooo harikasınızDüzeltme : Detaylarda boğulmaya bayılan bir insan olduğumdan, bir sene deyip geçmek yerine, tam doğru zaman verebileyim diye dün, "şubat sonundayız, şubattan şubata 12 ay, eh ben de mart sonu başlamıştım + 1 ay da ordan 13 ay" diye hesap yapmıştım. Şimdi kuzenim, matematik cahili olduğumu, "marttan marta 12 ay, e şimdi şubattayız, o zaman 11 ay" diye hesaplamam gerektiğini söyledi. Utanmadan bi de itiraz ettim önce. :/ Şimdi anladım nihayet, düzeltiyorum ; 11 ayda, 16 kilo.
dun bir dilimden az yas pasta bugun de kendimi tutamayip kalan pastadan bir parca yedim :) bunun karsiliginda 1 bucuk saat spor yapmam gerekirdi ama sadece 2 miles yapabildim ayrica bir kac bacak hareketi. motivasyon kaybi ya da enerji dusuklugu yasiyorum son zamanlarda
günaydın canlarım hayırlı cumalar
sabah 1 yumurta yarım simit çok az beyaz peynir
öglen bir tabak kuru fasülye 1 dilim kepekli ekmek salata
akşam 1 balık salata ekmeksiz
2 lt su aralarda yeşilçay form çayı :)
spor yok henüz
spor salonu araştırması içindeyim bakalım ne olacak çalışıyorum eve gidince gözüm uykuya düşüyor ama salona yazılırsam mecburen yapmış olurum sporumuoff o spor bendede yok ki spor yerinde dans etsek hızlı hızlı kızlar daha eğlenceli?
spor salonu araştırması içindeyim bakalım ne olacak çalışıyorum eve gidince gözüm uykuya düşüyor ama salona yazılırsam mecburen yapmış olurum sporumu
Ben küçük bir baklava yemiş olabilirim bugünsankim bide kahve yanında çikolata çok üzgünüm
Bende yaptım bi kaçamak yeğenim tatlı almışdun bir dilimden az yas pasta bugun de kendimi tutamayip kalan pastadan bir parca yedim :) bunun karsiliginda 1 bucuk saat spor yapmam gerekirdi ama sadece 2 miles yapabildim ayrica bir kac bacak hareketi. motivasyon kaybi ya da enerji dusuklugu yasiyorum son zamanlarda