Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Dün yine 30 dk kondisyon bisikletine bindim 1.5 dk plank yaptım ve biraz karın egzersizleri yaptım
Bugün 3 mil lesli 1.5 dk plank ve karın egzersizleri
Şimdilik iyi gidiyor spor umarım hep böyle devam edebilirim

oy ne güzel ya ben eve gidince gözüm uykuya düşüyor öyle spor yapamıyorum ya spor salonum tek çağrem olacak sanırım

Merhabalar ben yeni üye oldum ve sizlerden bilgi edinmek istiyorum. Ben üst bedene göre basenleri olan biriyim ve basenlerimi leslie ile nasıl küçültebilirim. Hangisini yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Bu sabah
Leslie ile 3 mil yaptım, dışarıda da yaklaşık 1-1,5 kmlik hızlı yürüyüş yaptım.
cimcime50 plankı nasıl yapıyorsun 1,5 dk boyunca mı duruyorsun? @burcuyener benim net bir bilgim yok, benim sorunum üst bölgede

Düzeltme : Detaylarda boğulmaya bayılan bir insan olduğumdan, bir sene deyip geçmek yerine, tam doğru zaman verebileyim diye dün, "şubat sonundayız, şubattan şubata 12 ay, eh ben de mart sonu başlamıştım + 1 ay da ordan 13 ay" diye hesap yapmıştım. Şimdi kuzenim, matematik cahili olduğumu, "marttan marta 12 ay, e şimdi şubattayız, o zaman 11 ay" diye hesaplamam gerektiğini söyledi. Utanmadan bi de itiraz ettim önce. :/ Şimdi anladım nihayet, düzeltiyorum ; 11 ayda, 16 kilo.

Ooo harikasınız hem detaycılığınızla hem zayıflamadaki başarınızla

Ben küçük bir baklava yemiş olabilirim bugün sankim bide kahve yanında çikolata çok üzgünüm

dun bir dilimden az yas pasta bugun de kendimi tutamayip kalan pastadan bir parca yedim :) bunun karsiliginda 1 bucuk saat spor yapmam gerekirdi ama sadece 2 miles yapabildim ayrica bir kac bacak hareketi. motivasyon kaybi ya da enerji dusuklugu yasiyorum son zamanlarda

Ben bir suredir yani iki ay sayilir spor yspiyorum.1.5 kilo vermisim.Ama yiyecegime pek dikkst edemiyorum.bugun sabah spor yaptim.misafirlige gittim.yedim de tatlimi falan.
Yani ne bileyim okuyorum ama bu kalori isine dikkat edemiyorum.Kafam cok karisik.

az kaldı pazartesiye ha gayret canım

günaydın canlarım hayırlı cumalar
sabah 1 yumurta yarım simit çok az beyaz peynir
öglen bir tabak kuru fasülye 1 dilim kepekli ekmek salata
akşam 1 balık salata ekmeksiz
2 lt su aralarda yeşilçay form çayı :)
spor yok henüz

off o spor bendede yok ki spor yerinde dans etsek hızlı hızlı kızlar daha eğlenceli?

Ben küçük bir baklava yemiş olabilirim bugün sankim bide kahve yanında çikolata çok üzgünüm

Bende yaptım bi kaçamak yeğenim tatlı almış

kacamak yapmak cok onemli degil de onu telafi etmek gerek. gecen haftalarda baya kacamak yaptim ama her kacamaktan sonra telafi olarak spor da yaptim ve gene de 10 gunde 1 kilo yag yakmistim. bugunden itibaren telafilere basliyorum. pazartesi gunu ins istedigim sonuca ulasmis olurum

kahvaltı öncesi;
1 bardak gilaburu

kahvaltıda;
2 yumurtalı ve peynirli omlet
2 dilim kepek ekmek
1 kupa elma çayı

birazdan koşumu yapıcam ve abs workout ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…