Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
1250 kalori alındı:KK200:
Leslie 3 miles yapıldı:KK200:
3 litre su içildi :KK200:
:super:
Leslie beni çok terletmedi ama baya yoruldum umarım işe yarar.
1 marta kadar 70 i görmek istiyorum :dua: inş

Hadi kızlar nerelerdesiniz???

Son düzenleme:
mrb canlarım ben evde spor yapamıyorum bu gün çıkışta bir spor salonuna gideegim saatleri uyar ise yazılacagım bakalım birde öyle deneyim kendimi

mary jane benim kilo olarak çok fazla değilim ama öne doğru çıkan göbeğim var bi de geçenlerde fark ettim sırt kısmı bel kısmı falan da yağlı gibi geldİ artık herey gözüme çok iri gelir oldu pilates yapıyorum karnımı içine çekerek yapıyorum bütün egzersizleri plank yapıyorum ama neden bu kadar egzersize rağmen göbekte erime olmuyo acaba bu karın egzersizlerini bi süre bırakıp sadece leslie mi yapsam yada kondisyon bisikleti falan kullansam kafam karıştı bi de sürekli yaptığım için acaba yağlardan tam olarak kurtulmadan yaptığım için mi böyle ama bir sürü insan sadece pilatesle incelme sağlıyor sence ne yapmalıyım

merhaba canım. öncelikle başarılı bir yağ yakımı yalnızca kardiyo ve aerobikle mümkün. Pilates malesef ki bu 2 kategoriye girmiyor. O sıkılaştırma ve esneklik sağlama konusunda çok başarılı bir egzersiz dalı. Ama biz öncelikle yağ yakımını hedefliyorsak bu yazıyı öneririm. Sanırım bu yazıdaydı koşunun, ip atlamanın aerobiğe girdiği. linki bırakayım bi oku derim canım. Gerçi yazar burda fitness'a çok yönlendirme yapıyor erkek oldukları için. Kadınların istek ve hedeflerine uygun vücut ince ve sexyken biliyoruz ki erkeklerin hedefi iri kalın kaslı bir vücuda sahip olmak. bu nedenle yazarın fitness ve kas yapan sporlara yönlendirmelerini es geçerek aerobiğin ne zaman aerobik sayıldığı, bir spor 30 dk aynı tempoda yapılmadıkça yağ değil karbonhidratlardan yaktıgımız vs bunları bu yazıda öğrenebiliriz.

http://kariyerfilozofum.com/spordiyet/aerobiktuyolari/

yapmış oldugun karın egzersizleri kas yapmaya yöneliktir muhtemelen. genelde mekikle karın yagı eridiğini zanneder kadınlar ama malesef yağ erimeden sıkılaşıp kasa dönüştüğü için o incelmenin erime oldugu sanılır. Düzgün beslenme ve yerinde yapılan aerobik egzersizlerle süper yağ yakılır.

Sıkılaşma faslı sonraki level. İnş yardımcı olmuşumdur canım ♡

Çok güzel nasıl başardın, neler yaptın?

beslenme düzenimi çok güzel oturttum sadece sağlıklı besleniyorum. 3 beyaz çıktı, bol su ve ara öğünler dahil oldu hayatıma. ah birde spor düzenimi oturtsam. Yalnız ben şeker ilacı da kullanıyorum. o da yardımcı zayıflamama. belki onun sayesinde bu kadar hızlı kilo verdim. vereyim ya bebiş istiyorum nasipse verince olacak inanıyorum:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Forumda gezerken, Leslie Sansone ismini görünce uğradım. Ben Leslie Sansone ile bir senede ( 13 ay) , hiç farketmeden 16 kilo verdim. Önceden diyet yapıyordum, 5 kilo gidiyordu, 2'si geri geliyordu, malum hikaye işte... Bu defa, yediklerimi hiç değiştirmedim, pişen yemekler hep aynı pişti. Sadece beyaz ekmeği kaldırdım, çikolatayı da bitter yaptım. Bunun dışında, yemeği kafama hiç takmadım. Ne çikolatadan eksik kaldım, ne kuruyemişten, ne dondurmadan, ne de kahvaltıda kızarmış tereyağlı ekmekten. Benim gibi yapmayıp, yediklerine de biraz dikkat eden bir insanın Leslie ile ciddi miktarda kilo vermemesi imkansız. Sadece düzenli yapmak gerekiyor.

Forumda gezerken, Leslie Sansone ismini görünce uğradım. Ben Leslie Sansone ile bir senede ( 13 ay) , hiç farketmeden 16 kilo verdim. Önceden diyet yapıyordum, 5 kilo gidiyordu, 2'si geri geliyordu, malum hikaye işte... Bu defa, yediklerimi hiç değiştirmedim, pişen yemekler hep aynı pişti. Sadece beyaz ekmeği kaldırdım, çikolatayı da bitter yaptım. Bunun dışında, yemeği kafama hiç takmadım. Ne çikolatadan eksik kaldım, ne kuruyemişten, ne dondurmadan, ne de kahvaltıda kızarmış tereyağlı ekmekten. Benim gibi yapmayıp, yediklerine de biraz dikkat eden bir insanın Leslie ile ciddi miktarda kilo vermemesi imkansız. Sadece düzenli yapmak gerekiyor.

TEBRİKLER :halay::halay: KIŞ AYINDAN DOLAYI SANIRIM BEN LESLİE İLE TER ATAMIYORUM BÖYLE OLUNCA DA İŞTAH KAÇIYOR TABİ.:KK43::KK43:

TEBRİKLER :halay::halay: KIŞ AYINDAN DOLAYI SANIRIM BEN LESLİE İLE TER ATAMIYORUM BÖYLE OLUNCA DA İŞTAH KAÇIYOR TABİ.:KK43::KK43:
Siz de en az benim kadar bilirsiniz, ister ter atın ister atmayın, o kalori o faaliyet esnasında yine de harcanıyor. Bence, Leslie'nin ritmine uyarak programı bitirmeye odaklanmak, işte 3 milse 3 mil 5 milse 5 mil, ve bundan başka da hiç bir şeye takılmamak daha huzurlu. Vücut bunun karşılığını size illa ki verecek, kaçarı yok. Ben kendi adıma, sadece o anın tadını çıkarmaya odaklanıyorum, ha tadı nasıl çıkıyor derseniz, beni sinirlendiren, geren ne varsa onları düşünüyorum, öyle bir hoplayıp zıplıyorum ki o hırsla, kendim şaşırıyorum. Sonrasında pamuk gibi oluyorum, harcanan kaloriler de cabası. 3 yıldır kullandığım tansiyon ilacını bıraktım Leslie ile ben, daha ne diyeyim... :)

Siz de en az benim kadar bilirsiniz, ister ter atın ister atmayın, o kalori o faaliyet esnasında yine de harcanıyor. Bence, Leslie'nin ritmine uyarak programı bitirmeye odaklanmak, işte 3 milse 3 mil 5 milse 5 mil, ve bundan başka da hiç bir şeye takılmamak daha huzurlu. Vücut bunun karşılığını size illa ki verecek, kaçarı yok. Ben kendi adıma, sadece o anın tadını çıkarmaya odaklanıyorum, ha tadı nasıl çıkıyor derseniz, beni sinirlendiren, geren ne varsa onları düşünüyorum, öyle bir hoplayıp zıplıyorum ki o hırsla, kendim şaşırıyorum. Sonrasında pamuk gibi oluyorum, harcanan kaloriler de cabası. 3 yıldır kullandığım tansiyon ilacını bıraktım Leslie ile ben, daha ne diyeyim... :)

GERÇEKTEN BRAVO :KK9::KK9: DARISI BAŞIMIZA :nazar::nazar:

leslie hafif geliyor, terletmiyor diyenler, benim gibi spor geçmişi olanlar birkaç sayfa önceki attıgım videoyu ağırlıksız çalışabilirsiniz arkadaşlar. Ben de leslie ile değil bu videoyla ve yarısından sonra da oldugum yerde 20 dk koşuyla veriyorum kg. Ve yememe de beyazları, fastfood'u hayatımdan cıkarmak dışında müdahale etmiyorum.

Hergün mü yapardınız, ne kadar da bir ara verirdiniz?
Ara vererek yapmak zayıflama da daha etkili diye okudum bir yerde.

Bu sabah kahvaltım;
2 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim diyet ekmek

Ara öğün;
1 muz, 2 mandalina

Öğle yemeğim;
1 tabak patatesli dana haşlama
1 kase esmer pilav

Hergün mü yapardınız, ne kadar da bir ara verirdiniz?
Ara vererek yapmak zayıflama da daha etkili diye okudum bir yerde.

Haftada 5-6 gün. 5'in altına hiç düşmedi. Ama hergün aynı video değil tabii. Bir de hergün - elde olmadığı için- aynı saatte değil. Videolar da 3-5 mil arası. Bir tek, çok ağır üşüttüğüm bir dönem bir hafta-10 gün ara verdim yanılmıyorsam. Açıkçası, doğrusu nedir, hangi yöntem daha etkilidir, ben bu konuda ahkâm kesebilecek ilmi bilgiye sahip değilim. İlk mesajımda dediğim gibi, Leslie'nin ismini görünce, gelip yaşadığım şeyi söylemek istedim. Önceki başarısız 5 kilo ver, 2 kilo al hikayelerinden bıkmış, benim gibi - spor geçmişi olmayan, olan da yürümekten ileri gitmemiş olan - insanlar varsa, o, altı üstü 2 metrekare alanda yapılan hareketlerin, gerçekten işe yaradığını bilsinler istedim. Altını çizmek istediğim de şuydu, ben kesinlikle diyet yapmadım, tartılmıyordum bile, sonra pantolonlar belimde dönmeye başladı falan. Yani 16 kilo, herhangi bir alışkanlığımı değiştirdiğim, vazgeçtiğim için değil, sadece bu kadını hayatıma kattığım için gitti, bir kilosunu dahi geri almış da değilim.

merhaba canım. öncelikle başarılı bir yağ yakımı yalnızca kardiyo ve aerobikle mümkün. Pilates malesef ki bu 2 kategoriye girmiyor. O sıkılaştırma ve esneklik sağlama konusunda çok başarılı bir egzersiz dalı. Ama biz öncelikle yağ yakımını hedefliyorsak bu yazıyı öneririm. Sanırım bu yazıdaydı koşunun, ip atlamanın aerobiğe girdiği. linki bırakayım bi oku derim canım. Gerçi yazar burda fitness'a çok yönlendirme yapıyor erkek oldukları için. Kadınların istek ve hedeflerine uygun vücut ince ve sexyken biliyoruz ki erkeklerin hedefi iri kalın kaslı bir vücuda sahip olmak. bu nedenle yazarın fitness ve kas yapan sporlara yönlendirmelerini es geçerek aerobiğin ne zaman aerobik sayıldığı, bir spor 30 dk aynı tempoda yapılmadıkça yağ değil karbonhidratlardan yaktıgımız vs bunları bu yazıda öğrenebiliriz.

http://kariyerfilozofum.com/spordiyet/aerobiktuyolari/

yapmış oldugun karın egzersizleri kas yapmaya yöneliktir muhtemelen. genelde mekikle karın yagı eridiğini zanneder kadınlar ama malesef yağ erimeden sıkılaşıp kasa dönüştüğü için o incelmenin erime oldugu sanılır. Düzgün beslenme ve yerinde yapılan aerobik egzersizlerle süper yağ yakılır.

Sıkılaşma faslı sonraki level. İnş yardımcı olmuşumdur canım ♡

Teşekkürler canım okuyacağım o linki
dün 30 dk kondisyon bisikletine bindim sonra da karın egzersizleri yaptım

subkortikal maşallah valla aslında hep diyet değilde yanında biraz dikkat ve hareket istiyor insan şekle girmek için

:nazar: 3 lt su içildi
:nazar: Leslie 3 mile yapıldı
:nazar:1300 kalori alındı

Bugün de bitti :halay::21:
Bu azim eksilmeden vermek istiyorum fazlalıkları :dua:

X