- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
oturmak yerine yaptigimiz her hareket bize yol su elektrik olarak geri donecektir mutlaka :)Merhaba kızlar dünkü kaçamağımı tolere etmek için sabah 3 akşam 3 olmak üzere Leslie ile 6 mil yaptım.
Bolca suyumu içtim yediklerime dikkat ettim.
Yarını da kaçamaksız atlatıp sporumu da yaparsam gelsin tartı günü.
Gerçi ben pek zayıfladığımı hissetmiyorum ama inşallah yanılıyorumdur.
Zayıflamış ve Sıkılaşmışımdır da inş
afiyet olsuno dal dediginin bir sakincasi var midir ki diyet doneminde bunu hic dikkate almamistim ben. olculer yarin miydi ? tarti da pazartesi ?
tamamdir pazartesi yapalim ikisini de. ben diyetisyen randevumu persem gunune almak zorunda kaldim hassas tartida o gun tartilacam. pazartesi gunu de saglik ocaginda tartilir bildirim yaparimYok sanmıyorum hatta tam tersi kilo vermeye etkili ama sağlık için zorlayıcı oluyor ya hani akciğer falan. Koşu yapıyorum. ondan canım
2sini aynı gün yapmıştım ben geçen hafta öyle kalmış aklımda tartı ve ölçü aynı gün yapıcam yine bu p.tesi.
mary jane canım my fitness pal programına yaptığın sporları manüel olarak ekliyor musun? 1200 kalori ek olarak yaptığın spor kadar mı yemek yiyorsun?
gunaydin kizlar.
eczane tartisina cok guvenmesem de guncel kilom 59. son tartimda 60ti. 1 kg gitti.
7 subat olculerim...
gogus : 88 cm
kol : 27 cm
bel : 69 cm
gobek : 82 cm
basen : 96 cm
27 subat guncel olculerim...
gogus : 86 cm
bel : 66 cm
gobek : 79 cm
basen : 92 cm
kol halen 27 cm.
evet birkac gun once kopya cekip olcu almistim bekledigimden cok inceldim acikcasi kacamak ve halsizlige ragmen. sizlerin olcusunu de merakla bekliyorum :)Çok güzel farketmiş canım. Fiziğinde sıkılaşma olmuş. 1 kg.de yağ yakımı. Devamı gelir inş ♡
Eski. Yeni
Göbüş 75- 73.5
Kilo. 53-51.9
18 şubat ölçüleri ilk olan kilo da gayet iyi gitmiş inşallahbu şekilde devam eder şekeri ve tuzu azalttım ekmeği kepek ekmeği yiyorum gerçi şu bi kaç gündür normal ekmek yedim ama az yedim en son 51.5 a kadar iniyorum sonra pek dikkat etmiyorum ve geri geliyor gidenler ama bu defa bırakmıycam inşallah