Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölçü ve tartı gününe son birkaç gün kızlar nasıl gidiyor?
Bugün bildiğin baştan ayağa kaçamağa battım. Annemlerde gün vardıÖlçü ve tartı gününe son birkaç gün kızlar nasıl gidiyor?
Hangi gün dü canım pazar mı pazartesi mi
Beslenmeye dikkat edince gayet iyi gidiyor bakalım incelme olarak nasİl olacak çok merak ediyorum bugün yürüyüş yapamadım ama karın çalışıcam birazdan sende durum ne
Bugün bildiğin baştan ayağa kaçamağa battım. Annemlerde gün vardı
Yedim de yedim tutamadım kendimi
Sporu da Leslie ile 2 mil yaptım
Pazartesi günüydü canım. ♡
Ben bugün koşumu yaptım. Yememe dikkat ediyorum ama kısmıyorum. Birazdan yogamı da yapıcam oh bugünki sorumluluktan kurtulmuş olcam.
Aynen öyle bi sorumluluk olarak görmek çok güzel yapmayına içi içini yiyor insanın ben bugün sadece karın egzersizi yaptım yine de hiç yoktan iyidir
Hem yoga hem yürüyüş çok gelmiyor mu ben evdşr yemektir çocuklarla uğraş derken arada yapabiliyorum sporu.hiç yapmadım yoga denemeyi istiyorum aslında ama
yogayı kaç dk yapıyorsun bu arada
Süpermiş çok iyi 7 cm ne demek aslında spor Olsun da hayatımızda bir şekilde boş durmayalım hantallaşmayalım ve istediğimiz şekle sahip olalım ben hiç bu kadar gaza gelmemiştim leithia nın yazıları beni çok etkiledi attığı o fit vücutlar acaip iyi geliyor bende yapabilirim diyor insan35 dk civarı yapıyorum canım. Yoga yapmadan rahatlayamaz oldum. Bir süre sonra koşuyu bırakıp pilates + yoga + abs workout'lara geçicem. Koşu şuan yağları yakmam için mecbur
Tavsiye ederim cidden çok güzel esnetiyor. Bütün vücudunun ağrıdığını hissediyorsun. Çalışmayan yerlerini çalıştırıyor ve incelmeye baya etkisi var. Kas boyunu uzattığı için boy uzaması da sağlıyor. ♡
Bazılarında bu 7 cm.ye kadar tesbit edilmiş. Darısı başımıza
Süpermiş çok iyi 7 cm ne demek aslında spor Olsun da hayatımızda bir şekilde boş durmayalım hantallaşmayalım ve istediğimiz şekle sahip olalım ben hiç bu kadar gaza gelmemiştim leithia nın yazıları beni çok etkiledi attığı o fit vücutlar acaip iyi geliyor bende yapabilirim diyor insan
Bu yoga da tavsiye edebileceğin bir video varmı yeni başlayanlar için ilk fırsatta yapayım
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaslar bende bugun Leslie basladim boyum 1,68 kilom 90 .
afiyet olsun o dal dediginin bir sakincasi var midir ki diyet doneminde bunu hic dikkate almamistim ben. olculer yarin miydi ? tarti da pazartesi ?Reglimin ilk günü diye bugün torku'nun antep fıstıklı çikolatasının yarısını yedim. hepsini yemedim ama 2 tane dal da tüttürdüm böyle
Ama vücudun buna da ihtiyacı var diye düşünüyorumshshhs çikolataya yani
ölçülere tartılara son 1 gün