Basin sagolsun canim...Arkadaşlar dün akşam canım anneannemi kaybettik, nurlar içinde yatsın, Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Ruhuna bir fatiha rica ediyorum içinden gelenlerden...
Dostlar sağ olsun, teşekkürler.Basin sagolsun canim...
Başın sağolsun...Arkadaşlar dün akşam canım anneannemi kaybettik, nurlar içinde yatsın, Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Ruhuna bir fatiha rica ediyorum içinden gelenlerden...
Rabbim sabır versin. Oğlunun mekanı cennet olur inşallahbaşin sağ olsun bende 6 ay oldu 18 yaşinda oğlumu kaybetım
Hayırlı olsun inşallah. Başka çocuğun var mı peki. Tabiin çok büyüksaol alah razı olsun rabım bırını alıyo bırını verıyo 6 haftalık hamılyım
Sağol canım, Rabbim sana da güç ve sabırlar versin...başin sağ olsun bende 6 ay oldu 18 yaşinda oğlumu kaybetım
Başın sağolsun...
Sen de sağol arkadaşım...
var canım bırde kızım var unuverste ıkıye gıdıyo alahm kımseyı ewladıyla sınamsın yaradna kurban olduğum verende o alan da gel dayan ateşten gomlek dayanılmıyoHayırlı olsun inşallah. Başka çocuğun var mı peki. Tabiin çok büyük
var canım bırde kızım var unuverste ıkıye gıdıyo alahm kımseyı ewladıyla sınamsın yaradna kurban olduğum verende o alan da gel dayan ateşten gomlek dayanılmıyoHayırlı olsun inşallah. Başka çocuğun var mı peki. Tabiin çok büyük
amin canım. allah bağışlasın kızını ve yeni gelecek olan bebişini. rabbim yüzünü güldürsün inşallah.var canım unuverste ıkıye gıden bı kızım var evlat acısı cok zor alah kımseye vermesın
Merhaba canım, aramıza hoş geldin. Evet kilo veren arkadaşlarımız var. Haftada 5 gün uygulaman iyi olur. Burası artık görsel paylaşım bölümümüz. Yeni bir grubumuz var aktif , oraya gel hadi.iyi akşamlar arkadaşlar ben bu sefer çok pis gaza geldim çocuk yapacağım derken çok saldım sonunda çocukta olmadı ya bari zayıflayayım şiştim şiştim durdum ben bu programı daha yeni duydum ve biraz önce youtube dan starting 3 miles olanı yaptım evde koşu bandı her türlü spor aleti(tv de çıkanlardan) var ama ben onları yaparken çok sıkılıyordum yani bir gün yapsam iki gün unutuyorum sonrada ucu kaçıyor açık havada da hemen hasta oluyorum kısacası bahanem çokama bu programa bayıldım spor salonunda bile 30 dk dan sonra sıkılıp dinlenen ben bu programda 45 dk hiç yorulmadım ama şaşırtıcı bir şekilde tişörtüm su gibi olana dek terledim ve bittiğinde inanamadım nasıl mutluyum anlatamam size
birşey sormak istiyorum bu starting 3 miles olan programı ne kadar süre uygulamalıyım ve bu uygulamayla kilo veren oldu mu merak ettim
Ben 1,5 haftadır her aksam callen yapıyordum ve ardından Mari nin 18 dk lık bacak hareketlerini yapıyordum. Vucudum iyice esnedi ve artık callen bana az gelmeye başladı o yzuden dün aksam 3 mile yuruyus videosunu yaptım ardından yine Mari nin bacak hareketlerini yaptım. İnanılmaz oldu ev cok zevkli. nabız kesinlikle yükseliyor ki buda yag yakımının başladığının işaretidir. ben bir süre daha bu sekilde devam edeceğim, suan 8 gün yaptım ama bunun 7 si callen ile olan kısmı , ben haftanın 5 günü yapıyorum hafta sonu mola veriyorum vücut dinlensin diye ama yine de hafta sonu ufak çaplı da olsa yuruyus yapıyorum köpeğim ile parkta yürüyoruz. Hedefim Ocak sonuna kadar 7-8 kilo vermek. boyum 1.68 ve kilom 70. birde aksamları yemek yemiyorum, cok acıkırsam bir meyve veya bir akse yoğurt yiyorum:)Kılo verdırıyor mu? Nabzı yukseltıyormu?Hergun yaparsam kac kg verdırır? Kas kaybı olusurmu dersınız