Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ben 3 mil ile başladım çok zorlamıyor 5 mil olanına geçicem bi zararı olur mu 5 gün olucak yarın 3 mile başlayalı

lesile yapıyorum ben uzun zmandır öncedende yapmıştım çok inceltiyor ama hep bacaklara yönelik
4 mil ve 3 fast miller abs karına yönelikler azda olsa yeni videoları bekliyorum ozman

Evet, öyle bir güzelliği var Leslie'nin, ben enerjisini seviyorum daha çok, vak vak vak diye bağırdığında gülme krizi geliyor Diğer antrenörlerin çalışmaları da güzel, ama oradaki enerjiyi sevmiyorum. Leslie'de bir evindesin rahat ol yaa tadı alıyorsun

The Pounds of ABS milleriyle Walk Your Belly Flat var sana yarayacak olan. İlk seri karna, ikinci çalışma simitlere yönelik. Onları kendim tek parça olacak şekilde yüklüyorum, bitince atarım.

Bir de Shortcuts serisi var. Shortcuts ABS de karın kaslarına yönelik. Bunun dışında, Shortcuts'ın üst ve alt beden için ayrı ayrı çalışmaları var.

Son düzenleme:

takipteyim o halde

eve gidince ilk işim şu leslie ye bakmak olacak. iş yerinde videolar açılmıyor. çok merak ettim hem eğlenceli hem spor hemde kilo verdiyor. 5 kilo versem yeter bana aslında. 8-5 masa başı olunca birde metabolizma yavaş olunca verilmiyor kolay kolay.

arkadaşlar merhaba eskiden leslie ile bende spor yapıyordum evde
ama son zamanlarda işler yüzünden bıraktım tekrar başlamayı düşünüyorum
ama 8 haftalık hamileyim bazı sitelerde ilk 3 ay spor yapmayın diyor ben acaba kendimi çok yormadan leslie nin 2 yada 3 miliyle başlasam mı ki tekrar spora?

Bence önce doktorunuza danışın. :) bu arada ben forumun takipçisiyim :) . Araya damlamış gibi oldum. Kusura bakmayın

Bence önce doktorunuza danışın. :) bu arada ben forumun takipçisiyim :) . Araya damlamış gibi oldum. Kusura bakmayın

yok ne demek
önceden derya abla vardı oda hala giriyor mu foruma?
doktor a dün gittim herşey yolunda bir sağlık sorunum yok ama bunu sormayı unuttum
buda bir nevi yürüyüş olduğu için birşey olmaz gibi geliyor bana ama biraz daha bekleyeyim ben o zaman :44:

Sevgili sopranos oncelikle tebrik ederim. Biz birkac ay once egzersizler bolumzne tasindik telefondan link kopyalayamiyorum ama basligimiz faal bulursun kolayca. Bu baslik sadece gorsel paylasim icin ayrildi ancak yeni ugrayan arkadaslar sanirim esku mesajlari gormediler. Doktoruna danismani oneririm ben de.

teşekkür ederim konunun taşındığından haberim yoktu
doktora danışırım sonrasında uğrarım topiğe bende

merhaba arkadaşlar ben youtube'dan yapıyorum öteki başlığa da yazmıştım sanırım daha advance olanları varmış burn and firm gibi onlara ulaşmamı sağlayacak yardımsever birileri var mı acaba :)

merhabalar,
ben de leslie yapmaya yeni başladım. daha önce bir süre yapmıştım ama üzerinden çok zaman geçti. ay sonuna kadar biraz sıkılaşmak istiyorum. şu an mens dönemi olduğu için 2 mile yapıyorum. bittiğinde 3 mile başlayacağım. sizler başlangıç aşamasında, bir ay düzenli yaptığınızda ne kadar sıkılaştınız acaba? forumda böyle periyodik dönemler sonucu yaşanan sıkılaşma larla ilgili bir bölüm var mıdır, ben bulamadım da? kilo kaybı ve sıkılaşma verilerinin paylaşıldığı bir bölüm olsa harika olurmuş.

herkese teşekkürler şimdiden.

kızlar kondisyonum çok iyidir 5-6 km hızla zorlanmadan gayet iyi yürürüm 1 saat ama basen bacaklardan çok şikayetçiyim aşırı kalınlar sizce hangi programını uygulamalıyım leslie nin basen ve bacakların çok incelmesi için:44:

Canim burasi leslie gorsel paylasim bolumu. Bizler ekip olarak egzersizler bolumunde saglikli yasam icin yuruyus ve leslie basligina tasindik. Oraya ugrarsan ihtiyacin olan bilgileri alirsin.

Merhabalar arkadaşlar bugün ilk kez
Walk Slim: 4 Fast Miles programını uyguladım süre uzun olduğundan sanırım oldukça terlerim ama sonrasında ah vah ölüyorumluk bir durum olmadı şu an gayet iyiyim ama bu video kilo vermeye mi sıkılaştırmaya mı neye yönelik pek bilmiyorum daha sonra adını sık duyduğum 3 Mile Weight Loss Walk inceledim ve ikisi arasında hiçbir fark göremiyorum süreler aynı,hareketler aynı acaba ikisi arasındaki fark nedir bilen açıklayabilir mi ona göre devam edeceğim herhangi biriyle.

Şimdiden teşekkürleer.

EDİT:Yeni fark ettim yanlış yere yazmışım özür dilerim hemen ilgili başlığa gidip yazıyorum srounumu.

Ben bugün 5 mil olanı yaptım. 72 dakika sürüyor. Eğlenceli geçti.bakalım 1 ay sonunda ne olucak

Bu baslik leslie görsel paylasim ve istek bölümü olarak ayrildi. Iki mesaj yukarda iki kez arka arkaya yazilmis hala buraya yaziyorsunuz. Leslie günlük paylasim ise egzersizler bölümündeki saglikli yasam icin yürüyüs ve leslie yapiyoruz basligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…