Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lesile yapıyorum ben uzun zmandır öncedende yapmıştım çok inceltiyor ama hep bacaklara yönelik
4 mil ve 3 fast miller abs karına yönelikler azda olsa yeni videoları bekliyorum ozman
Ben 3 mil ile başladım çok zorlamıyor 5 mil olanına geçicem bi zararı olur mu 5 gün olucak yarın 3 mile başlayalı
Tesekkur ederım canım yukledıklerın ıcın hepsı bana lazım olanlardı
Evet, öyle bir güzelliği var Leslie'nin, ben enerjisini seviyorum daha çok, vak vak vak diye bağırdığında gülme krizi geliyor Diğer antrenörlerin çalışmaları da güzel, ama oradaki enerjiyi sevmiyorum. Leslie'de bir evindesin rahat ol yaa tadı alıyorsun
The Pounds of ABS milleriyle Walk Your Belly Flat var sana yarayacak olan. İlk seri karna, ikinci çalışma simitlere yönelik. Onları kendim tek parça olacak şekilde yüklüyorum, bitince atarım.
Bir de Shortcuts serisi var. Shortcuts ABS de karın kaslarına yönelik. Bunun dışında, Shortcuts'ın üst ve alt beden için ayrı ayrı çalışmaları var.
arkadaşlar merhaba eskiden leslie ile bende spor yapıyordum evde
ama son zamanlarda işler yüzünden bıraktım tekrar başlamayı düşünüyorum
ama 8 haftalık hamileyim bazı sitelerde ilk 3 ay spor yapmayın diyor ben acaba kendimi çok yormadan leslie nin 2 yada 3 miliyle başlasam mı ki tekrar spora?
Bence önce doktorunuza danışın. :) bu arada ben forumun takipçisiyim :) . Araya damlamış gibi oldum. Kusura bakmayın
yok ne demek
önceden derya abla vardı oda hala giriyor mu foruma?
doktor a dün gittim herşey yolunda bir sağlık sorunum yok ama bunu sormayı unuttum
buda bir nevi yürüyüş olduğu için birşey olmaz gibi geliyor bana ama biraz daha bekleyeyim ben o zaman :44:
Sevgili sopranos oncelikle tebrik ederim. Biz birkac ay once egzersizler bolumzne tasindik telefondan link kopyalayamiyorum ama basligimiz faal bulursun kolayca. Bu baslik sadece gorsel paylasim icin ayrildi ancak yeni ugrayan arkadaslar sanirim esku mesajlari gormediler. Doktoruna danismani oneririm ben de.
kızlar kondisyonum çok iyidir 5-6 km hızla zorlanmadan gayet iyi yürürüm 1 saat ama basen bacaklardan çok şikayetçiyim aşırı kalınlar sizce hangi programını uygulamalıyım leslie nin basen ve bacakların çok incelmesi için:44:
Ben bugün 5 mil olanı yaptım. 72 dakika sürüyor. Eğlenceli geçti.bakalım 1 ay sonunda ne olucak