Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba kızlar youtubede leslie kids gördüm elinde link olan var mı? Arada çocuklara yaptırırım

LÜTFEN SADECE GÖRSEL ISTEKLERINIZI YAZINIZ BU BASLIKTA BILGI PAYLASIMI YAPILMAYACAKTIR!!!

Merhaba kızlar youtubede leslie kids gördüm elinde link olan var mı? Arada çocuklara yaptırırım
Danurcum eger leslie walk at home sayfasina üye olup walk social bölümüne girersen orada videolar var. Ancak sadece üye olanlar görebiliyor. Kisa bir video var cocuklar icin biz de yapiyoruz evde.

Merhaba
Havalar soğuyunca dışarıda yürüyemiyorum. Bende bugün ilk kez leslie yaptım.
Youtube dan; walking part 1 - start quick & easy isimli videoydu. Bu konuyu şimdi okudum
Doğru bir başlangıç mı, acaba?

Arkadaslar you tube a bu linkten girerseniz yine leslienin birkac videosu girmis elinde olmayanlar indirebilir.

merhabalar derya hanım popsugar'daki videoları nasıl indirebiliriz?

Popsugar videolari zaten you tube daki kanallarina ekleniyor. Yine yukarda bahsettigim programla indirebilirsiniz. Torrent kullanan arkadaslar da var ama bana bu daha basit geliyor.

Popsugar videolari zaten you tube daki kanallarina ekleniyor. Yine yukarda bahsettigim programla indirebilirsiniz. Torrent kullanan arkadaslar da var ama bana bu daha basit geliyor.
çok teşekkür ederim sağolun..aslında leslie gibi şöyle tüm vücudu çalıştıracak, içinde ağırlık çalışması da olan bir video arıyorum ama o kadar çok video varki kafam karıştı:)

Koşu bandından, aynı egzersizlerden sıkıldım, bir aydır, haftada bir kaç kez Leslie'nin 5 millik programını yapıyorum. Gayet güzel ter attırıyor. Hareketler yorucu olmadığı için, en uyuşuk günlerimde bile yapmak zor gelmiyor. Evet, sevdim bu kadını.

ben komşularımla bir haftadır youtubedan indirdiğim Exercise TV _ Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone videosunu yapıyoruz ama 3 mil başka videolarda varmış daha yorucu çok klasik bi soru olacak ama o videolara nasıl ulaşıcam :KK43:

vdownload.eu adresinde leslie nin bircok videosu var. Bazen link takiliyor birkac kez deneyin. Daily motion da da var galiba.

X