Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ay canim yaa neler düsünüyosun. You tube a girmis videolar zaten artik bedava hale geliyo leslie nin ekleyen herkesten telif hakki aldigini sanmiyorum. Bir sürü parali videosu var onlar zaten orda yok amazonda filan satiliyo. Bunlar artik eskimis olanlar. Evet walt at home sitesine üye olabilirsin orda 3-5 video var ama cok az. You tube dakiler filan yok pek. Indirmek istiyorsan indir ben laptop un hafizasi doluyo diye indirmiyorum yoksa en kisa zamanda bi kart filan alip oraya yükleyecegim.

Sağol ablacım teşekkür ederim..Derya abla iyi ki varsın biliyor musun eminim topikteki herkes öyle düşünüyordur.Her şey gönlünce olur inşallah her zaman.Her zaman da burada olursun inşallah:)Senin sayende bilgilerimiz artıyor.

Sağol ablacım teşekkür ederim..Derya abla iyi ki varsın biliyor musun eminim topikteki herkes öyle düşünüyordur.Her şey gönlünce olur inşallah her zaman.Her zaman da burada olursun inşallah:)Senin sayende bilgilerimiz artıyor.

Ben de sizlerle motive oluyorum canim sagol. Bir kac gün uzak kalsam sanki hesap soracakmissiniz gibi mecbur hissediyorum kendimi. Aranizdan birkacina bile faydam olursa ne mutlu bana. Insanlarin iyilik yapmaya o kadar üsenir oldular ki, oysa hepimizin faydali olacagi bir yer cikiyor iste hayatta. 60 yasinda bir komsumu da alistirdim spora kadin haftasonu telefon edip tesekkür etti. Hayati degismis spora alisinca, kilo verdi kiligi kiyafeti degisti, kendine güveni geldi. Bir kez soru sorup kacmayin devam edin istiyorum. Ben cok gec basladim pismanim keske yillar önce bilinclenseymisim diyorum simdi.

Ben de sizlerle motive oluyorum canim sagol. Bir kac gün uzak kalsam sanki hesap soracakmissiniz gibi mecbur hissediyorum kendimi. Aranizdan birkacina bile faydam olursa ne mutlu bana. Insanlarin iyilik yapmaya o kadar üsenir oldular ki, oysa hepimizin faydali olacagi bir yer cikiyor iste hayatta. 60 yasinda bir komsumu da alistirdim spora kadin haftasonu telefon edip tesekkür etti. Hayati degismis spora alisinca, kilo verdi kiligi kiyafeti degisti, kendine güveni geldi. Bir kez soru sorup kacmayin devam edin istiyorum. Ben cok gec basladim pismanim keske yillar önce bilinclenseymisim diyorum simdi.

Ayy ne güzel o 60 yaşındaki komşuna ne mutlu..Kesinlikle yani her şey maddi olarak yardım etmek değildir ki her alanda olabilir.Dediğin gibi Derya abla insanlar olarak iyilik yapmaya üşenmekten geçtim kötülük bile yapabiliyoruz.Ben dersaneye gidiyorum bir hocamız var yakındım ona,kötülük düşünmemeye çalışırım hep hayatta ama bu hayat şartları bazen bizi o kadar değştirebiliyor ki kapitalizm mi artık bunu yapan bilmiyorum..
Ben de kendi adıma teşekkür ederim sana.Sporu çok seviyordum ama uygulama çok zayıftı.Leslie bana çok eğlenceli ve faydalı geliyor.Olsun sen gençsin hem,hem de süper gidiyorsun maşallah..Hiiç nazar değdirmeyeyim sana MAŞALLAH diyeyim kocaman:)

Selam herkese bugünde advanced 5mile yaptım... İnsan yaptıkça kondisyonu artıyor... Ama tabi hergün yapamam 5 mil...toplam 15milim oldu...bugün mp3 playerımı taktım leslie'yi dinlemeyince zaman daha çabuk geçiyor hareketli müziklerle falan tavsiye ederim herkese...zaten yabancı forumlarda da leslienin sesine gıcık oluyoruz ama zayıflatıyor diyenlerin sayısı da fazla:))

3 gündür cezalıydım yazamadım.:KK50::KK50::KK50:

30-40 dk yürüyüş ve 2 mil yapıyorum.:21: Çok da hafif hissediyorum kendimi,psikolojik mi bilemem ama...:KK23:

Bu arada emeğine sağlık ablacım,videolar için.:KK54::KK54:

Selam herkese bugünde advanced 5mile yaptım... İnsan yaptıkça kondisyonu artıyor... Ama tabi hergün yapamam 5 mil...toplam 15milim oldu...bugün mp3 playerımı taktım leslie'yi dinlemeyince zaman daha çabuk geçiyor hareketli müziklerle falan tavsiye ederim herkese...zaten yabancı forumlarda da leslienin sesine gıcık oluyoruz ama zayıflatıyor diyenlerin sayısı da fazla:))

Noseecim ben de bazen tv izlerken yapiyorum sesini kisip. 5 mil uzun sürüyor gercekten her gün icin zor arada yapilabilir.

3 gündür cezalıydım yazamadım.:KK50::KK50::KK50:

30-40 dk yürüyüş ve 2 mil yapıyorum.:21: Çok da hafif hissediyorum kendimi,psikolojik mi bilemem ama...:KK23:

Bu arada emeğine sağlık ablacım,videolar için.:KK54::KK54:

Bir sey degil canim hafif hissetmen normal cünkü kardio ile vücuttaki siskinlik de gidiyor, hazim da kolaylasiyor. Bana da aynisi oluyor. Kilo vermesem bile midemdeki, karnimdaki siskinlik gidiyor.

Bir sey degil canim hafif hissetmen normal cünkü kardio ile vücuttaki siskinlik de gidiyor, hazim da kolaylasiyor. Bana da aynisi oluyor. Kilo vermesem bile midemdeki, karnimdaki siskinlik gidiyor.

hayırlı cumalar herkeze
derya abla bugun tartılldım 137 kilo olmuşum 1 haftadır duzenli yapıyorum sankı göbeğim taparlaandı çok şukür artık bende sizlerle paylaşmak istiyoru acayip motve oluyorum sizlerle ama bende acayıp şişlik var wc ye çikamıyorum pek sebebi leslie olab,lirmi

Kizlar dün oglum eTube catcher diye bi program yükledi bana artik you tube videolarini rahatlikla indirebiliyorum. Ama fazla hafizam yok laptopta ona bi cözüm bulmam lazim. Büyük hafizali bi kart alirsam bütün videolarimi aktarabilirim. Gerci bizde kapanacak filan diye bi sey yok ama bazen siliyolar videolari sinir oluyorum.

hayırlı cumalar herkeze
derya abla bugun tartılldım 137 kilo olmuşum 1 haftadır duzenli yapıyorum sankı göbeğim taparlaandı çok şukür artık bende sizlerle paylaşmak istiyoru acayip motve oluyorum sizlerle ama bende acayıp şişlik var wc ye çikamıyorum pek sebebi leslie olab,lirmi

Bravo canim tebrik ediyorum seni. Takipteyim unutma sakin. O problem bende hep var canim ben ilacsiz gidemiyorum ama benim hasimotodan oluyor. Yok leslie yapmaz tam tersi hazmi kolaylastiriyor. Neler yedigini bilemiyorum. Biraz kepekli seyler yiyebilirsin, ben mesela yulaf koyuyorum biraz yogurda bir kasik da bal tat versin diye bekletiyorum yumusayana kadar onu yiyorum. Cok problemim oldugunda ise yariyor. Ya da keten tohumu yiyorum yogurtla. Ananas cayi tarif etmistim bir iki kere o da yumusatiyor bagirsaklari.

Aynen katılıyorum aslında spor gerçekten tuvalet problemine de iyi geliyor...genelde çok protein yemek, az sebze yemek neden oluyor... günde 1-2 bardak yeşil çay içmek hem tuvalet problemine hem de zayıflamaya katkısı var...benimde kilomda azalan bir ibre var ama 1 hafta olmadan bir şey söylemek istemiyorum... :))
ya birde hafta sonlarından korkuyorum kızlar... kesin ya misafirliğe gidiyorsun ya misafir geliyor... ayıp olmasın diye kaçamak oluyor hafta içi yaptığım emekler hep boşa gidiyor :KK43:(

Evet ablacım çok haklısın.:KK19: Bir de ben şey soracağım,biraz göbeğim var benim.Bu hareketlerin ona da faydası olur mu ? :26:

Evet ablacım çok haklısın.:KK19: Bir de ben şey soracağım,biraz göbeğim var benim.Bu hareketlerin ona da faydası olur mu ? :26:

Olur canim. Söyle anlatayim göbegimiz genelde vücutta yag birikimi oldugunun göstergesi. Kardio türü programlarla önce yaglarin fazlasini eriteceksin yanisira da karin kaslarini güclendirecek egzersizler de yapacaksin ki ayni anda hem erisin hem sikilasip sekillensin. Cok kafani karistirmana da gerek yok mesela bisiklet hareketi, mekik, yan mekik gibi herkesin bildigi seyleri de yapabilirsin, haftada 3 kez kisa karin videolari da, pilates de. Hepsinin faydasi olur. Ama en faydali olan kardio ki leslie karni calistiran hareketler de yaptiriyor.

Olur canim. Söyle anlatayim göbegimiz genelde vücutta yag birikimi oldugunun göstergesi. Kardio türü programlarla önce yaglarin fazlasini eriteceksin yanisira da karin kaslarini güclendirecek egzersizler de yapacaksin ki ayni anda hem erisin hem sikilasip sekillensin. Cok kafani karistirmana da gerek yok mesela bisiklet hareketi, mekik, yan mekik gibi herkesin bildigi seyleri de yapabilirsin, haftada 3 kez kisa karin videolari da, pilates de. Hepsinin faydasi olur. Ama en faydali olan kardio ki leslie karni calistiran hareketler de yaptiriyor.

Çok teşekkür ederim ablacım,Allah razı olsun.:KK16: Dediklerine de muhakkak bakacağım.:KK54:

Karatayda Tabi profesör..ama ekmek olmadan diyet biraz Türk yemek sistemine de uymuyor bence ...hatta Ayşe Armanın röportajı vardı Karatay Hocayla, hoca diyordu pastırmalı yumurta yiyebilirsiniz, Ayşe Arman'da demiş o pastırmalı yumurtaya ekmek banamadıktan sonra ne anlamı var yemenin diye...

Aslında bir ara bakmıştın Dr. Ayçanın diyet listeleri gayet iyiydi...yapılabilecek gibiydi...kilo vermenizen belli zaten...
Kesinlikle ekmek yoksa Pastırmalı yumurta da anlamsız bir Türkün aklı ekmek ile çalışır kardeşim ondan Karatay dolandırdilar:) Ayça yi seviyorum ya herseyi ye az ye
ya ben seviyorum konuşması içten sevimli :)

Aynen katılıyorum aslında spor gerçekten tuvalet problemine de iyi geliyor...genelde çok protein yemek, az sebze yemek neden oluyor... günde 1-2 bardak yeşil çay içmek hem tuvalet problemine hem de zayıflamaya katkısı var...benimde kilomda azalan bir ibre var ama 1 hafta olmadan bir şey söylemek istemiyorum... :))
ya birde hafta sonlarından korkuyorum kızlar... kesin ya misafirliğe gidiyorsun ya misafir geliyor... ayıp olmasın diye kaçamak oluyor hafta içi yaptığım emekler hep boşa gidiyor :KK43:(

Kesinlikle annem babam bizde ister istemez millet yerken sende yiyor sun. Bende az yemeye çalışıyorum diyorum en azindan leslie yaptım kendimi rahatladı yorum :)

Ay dün 4 mil power yazacaktım olmadı ağrı girdi karın kısmına bıraktım zorlanmadı 2,5 yaptım bugün devam çarşamba dinlendim cunku dinlenmek yok çarşamba ya kadar

Bugün bize yilin ilk kari yagdi. Esim Almanya da oldugu icin küremek isi de bana düstü tabii. Bu ülkede en nefret ettigim is. Müstakil evler cok güzel ve rahat ama kar yagdigi zaman her gün kar araclarinin evinin girisine, garajinin önüne yigdigi karlari küremek sana kaliyor. Herkes ayni problemle ugrastigi icin Türkiyede ki gibi iki kurus vereyim küreteyim olayi da yok yani. Aynen bahce islerini de herkesin kendi yaptigi gibi. Neyse en azindan yollari acik ve temiz tutuyorlar buna da sükür. Benim 4 mil hayallerim suya düstü tabii. Aksam biraz gücümü toplayabilirsem yapabildigim kadar leslie yapmak istiyorum.

Evet kilolu olunca 2 mil bile etkili oluyor, hizli millerin 2 milini de yapsan her gün o bile etkili olacaktir. Tekrar tekrar söylüyorum okuyanlar bikacak ama leslie gercekten cok iyi bir program.
aynen ben 2 sene öncede 4 yada 5 mille yapsamda en çok 2 millede bırakıyordum yaramaz bir kızım vardı o zaman küçüktü onu yaptığıma şükrediyordum...bende herkeze anlatıyorum ama anlamıyorlar ben spor salonlarına çok para verdim ,hem evinden çıkmak zorunda kalıyorsun hemde bu kadar hiçbiri etkili olmamıştı...hele benim için şu anda büyük nimet biri 9 aylık diğeri 4.5 yaşında iki çocukla mümkün değil ne yürüyüşe nede spora çıkamıyorum....
Ben baslayali da 15 gun oldu 1 mile la basladim simdi sabah aksam toplam 5 miles yapiyorum. Henuz kilo veremedim. 😭
verirsin ama sürekli yap birde genelde akşam yemeklerini az yemeye çalış ben öyle yapıyorum....
Bugün bize yilin ilk kari yagdi. Esim Almanya da oldugu icin küremek isi de bana düstü tabii. Bu ülkede en nefret ettigim is. Müstakil evler cok güzel ve rahat ama kar yagdigi zaman her gün kar araclarinin evinin girisine, garajinin önüne yigdigi karlari küremek sana kaliyor. Herkes ayni problemle ugrastigi icin Türkiyede ki gibi iki kurus vereyim küreteyim olayi da yok yani. Aynen bahce islerini de herkesin kendi yaptigi gibi. Neyse en azindan yollari acik ve temiz tutuyorlar buna da sükür. Benim 4 mil hayallerim suya düstü tabii. Aksam biraz gücümü toplayabilirsem yapabildigim kadar leslie yapmak istiyorum.
kolay gelsin sizede....

bugün 14. gün ikimille leslie bitti... misafirlerim zayıfladığımı farkettiler sevindim tabii ama iki rakama düşmeden sevinmek yok....yarın anneme gideceğim orda pc yok ben masaüstüne yüklettim arkadaşlara leslieyi 3 mille 4 mille 5 mille olarak ..birde cdye kopyalamayı bilsem yanımda götürür annemdede yapardım yada artık bir gün mola vermiş olacam yada erken gelirsem akşama yaparım....

X