Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ekinezyacim xhit daily yoga diye bi bak istersen kisa kisa videolari var cok yaptim onlardan. Happy and fit yoga dan yapiyorum ben daha cok ama o Almanca. Cok güzel videolari var. Fitness blenderin da var.

Ablacım seni beğenemiyorum niyeyse beğen tuşuna basıyorum bir yazı çıkıyor bilemedim yani..Tamam ben onlara bir bakayım çok merak ediyorum:)
Bence harikasın..Benim annem 67 doğumlu ayy hep anneme 43 derdim 47 olmuş şimdi anladım insan hiç annesi büyüsün istemiyor zaten hep de genç görüyor..Az önce dedim anneme, derya abla 57 kilo olmuş hem de hasimato rahatsızlığı var ama süper değil mi diye,biraz kendine geldi..77 kilo diyete başladı,ben de kaç gündür leslie yapmayınca o da yapmadı,panik atak rahatsızlığı var,yoga onun için de iyi gelir diye düşünüyorum..

Canim begen butonu bi garip oldu farkindayim. Sagol güzel düsüncelerin icin. Insanin yasi farketmez hissetigin yastasin genc hissediyorsan gencsindir. Annene de yoga iyi gelir eminim kisa videolarla baslayin alistirma olur. Bi de xhit ten strecing videosu eklemistim Japon kizin yaptigi. Inanilmaz derecede esnetip rahatlatiyor. Yapabilirse o hareketleri annene de iyi gelecektir.

Çok sağol:) Yine tavsiyelerin olursa hep beklerim.Onlara bir bakalım inşallah.Kesinlikle insan nasıl hissediyorsa o yaştadır.Atv de zahide yetiş hanım bir program yapıyor.Oraya yogi kazım diye bir adam çıktı.İnternet sitesi de var.94 yaşında ama hiç mi hiç göstermiyor.Asıl orda bir şok yaşadım.Ben hep yogayı hani otururlar da om om derler ya öyle sanırdım meğer nefes alma tekniği olsa esneme olsun süper bir şeymiş.Dediğin gibi önce kısa videolarla başlayalım alıştıkça daha iyi olr herhalde..Şu haleti ruhiyemden de bir kurtulsam öyle boşverdim ki

Yoganin nefes tekniklerini ben gripken denedim öyle iyi geldi ki burnumu filan acti. Ben esneme amacli basladim ama pilatesten bile daha cok sevdim. Hareketler de öyle ahenkli filan olunca insanin hosuna gidiyor. Konsantre oluyorsun.

Yoganin nefes tekniklerini ben gripken denedim öyle iyi geldi ki burnumu filan acti. Ben esneme amacli basladim ama pilatesten bile daha cok sevdim. Hareketler de öyle ahenkli filan olunca insanin hosuna gidiyor. Konsantre oluyorsun.

Derya abla sen leslie videolarını indirdin mi? Yukarıda youtube kapanacak yazısı gördüm korktum ya.hakka girerim belki diye indiresim de gelmiyor,napmalı ki ..

Derya abla sen leslie videolarını indirdin mi? Yukarıda youtube kapanacak yazısı gördüm korktum ya.hakka girerim belki diye indiresim de gelmiyor,napmalı ki ..

Ben de Türkiye`de kapanacagini duydum ama Avusturya`da yasiyorum ben canim burada sorun yok su anda. Oglum birkac tanesini bilgisayara indirmeyi basarmisti sonra programa bir sey oldu. Hepsi yok bilgisayarimda.

lessle 3 mil yaptım. radio versiyonuydu galiba.burda yazılınca merak ettim.merakımı gidermek için yaptım aslında.
pek terlemedim. kalori yakmak için 4 fast milden şaşmam.süreleri aşağı yukarı aynı .

2 haftadır, tifanny 10 dakikalık simitleri çalıştıran bir video yapıyorum. feci ağrıtıyor. bu kadar acıya belim, göbüşüm azcık incelir herhalde.

Merhaba arkadaslar ben 6 ay once ikinci dogumumu yaptim. Hala sadece anne sutu veriyorum bu ay ek gidalara gecicem ins ve yediklerime daha cok dikkat etmeye basliycam... Yaklasik 15 gun oldu leslie ye baslayali ilk gunler 1 mile yapiyordum. Simdi sabah ve gece bebegim uyurken toplam 5 miles yapiyorum. 68 kiloyum (hassas tartida tartiliyorum bir fark yok henuz cok mutsuzum motivasyona cok ihtiyacim var. yardimmm ((

Kolay gelsin canim minik bebekle spor yapmanin zorlugunu en iyi bilenlerdenim. Ama o sayede evde forma girebilecegimi anlamis oldum. Bir seferde yarim saati gecmen lazim canim kilo verebilmek icin. Sana en cok terletebilecek ve her gün yapabilecegin birkac link atiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=9JnMjz7t_8g&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=26
http://www.youtube.com/watch?v=itCVlx4JR1A&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=25
http://www.youtube.com/watch?v=iRLDi6-x4Cs&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=23
http://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Y&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=16
Bunlar güzel tempolu videolar. Vaktin cok az oldugu zamanlarda benim ekledigim detayli bir liste var zaman zaman güncelleyecegim onu. Ordaki hizli 1 millerden yapabilirsin, iki tane yaparsan arka arkaya yarim saat olur. Ilk bir ayini saymayacaksin canim spora alisma ve tempo tutturmakla gecer sonradan baslarsin kilo vermeye. Iki tane su sisesi edin yarimsak litrelik yürürken onlari al kollarina. Daha fazla kalori harcatir. Ayrica süt verirken de baklava börek yemene gerek yok sürekli, saglikli seyler yersen kilo almazsin.

Listeyi tekrar gönderiyorum arada bir güncelleyelim:

Tesekkur ederim derya1970 evlendigimde 48 kiloydum simdi 68
iinanamiyorum. Her cocuk 10 ar kilo birakti bende. Cok kararliyim 15 gundur birakmadim lesliyi 1-2 gun kaslarimi dinlendirdigim oldu. Boyle devam etmek istiyorum. Bu arada 29 yasimdayim boyum 1.66. Olmak istedigim kilo 55 😭

Olursun canim merak etme. Spor mutlaka fayda sagliyor. Ben 43 yasindayim bak 3 tane cocuk dogurdum sezaryenle, balon gibi sismistim. Ileri derecede hasimoto hastasiyim. Buna ragmen spor ve dengeli beslenmeyle basardim sen de basarirsin. Bir yil sonra kendini taniyamayacaksin, tabii istikrarli bir sekilde yaparsan. Leslie yi her gün yapabilirsin. Tv izlerken yapacak hale geleceksin bir süre sonra sesini kisip.

Benim de sezeryan. Burdayim bu kilolari verene kadar ins. Uzun zamandir girmiyordum kk ya leslie ile geri dondum. Gorusmek uzere cikiyorum simdi. 😘

uvvv gayette şık :)
Ben de Türkiye`de kapanacagini duydum ama Avusturya`da yasiyorum ben canim burada sorun yok su anda. Oglum birkac tanesini bilgisayara indirmeyi basarmisti sonra programa bir sey oldu. Hepsi yok bilgisayarimda.
ay ne güzeldir şimdi oralar ya :)

gel cicim gel bende 6 ay önce doğum yaptım bende emziriyorum ve sezeryanlıyım :) benim 1 ay oldu çok yememe dikkat etmeden 3 kg verdim ama ben 75 kg yum boyum 1,70

Kizlar ben su son bir aydir belki de fazla oldu bilmiyorum agirlikli olarak Karatay tarzi beslenmeyi örnek aldim. Süt veren annelerin de rahatlikla uygulayacagi bir beslenme bicimi. Dukan diyetiyle örtüsen taraflari var ama bu hayat boyu bir beslenme tarzi. Herseyi yedim yumurta, et, peynir, ceviz, badem, et, balik... Sadece beyaz un ve sekeri kistim. Cikolata bitter yedim, kepekli makarna ve kepekli ekmek yedim onu da sinirli. Belki yeniden kilo vermeye baslamamda bunun da etkisi olmustur. Doyana kadar da yedim ac kalmadim hic.

Selamlar,
Ben de geldim bu sayfaya Derya Abla sayesinde, dünde 4 fast mile yaptım. bayağı yorucu bu da Hiit tarzı birşey bayağı yorucu... leslie'nin nasıl zayıflattığını şimdi anlıyorum gerçekten...Toplamda 3 günde 10 mil yapmış oldum...

Birşey sorucam Derya sana, bu mesela 45 dk'da gerçekten 4 mil (6.4 km) yapıyormuyuzdur ? sanki bana abartılı gibi geliyor ama doğrudur herhalde değil mi?

ya bende o tarz beslenmeye çalışıyorum. ben yumurta beyazını asla yiyemiyorum sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim salam yumurta sarısı 5 zeytin 1 dilim çavdar yedim akşamlarıda pilav yememeye özen gösteriyorum özellkikle et yanında birde böyle yiyeceğim şeker çok az yiyorum çay kahveye atmıyıyorum. sütlü irmik tatlısı yapıyorum içine nar kivi vs doğruyorum öyle bir kase yiyorum haftada 1 kez. ama arada kaçtığı oluyor bu hafta olduğu gibi inşallah düzene girer ya birde ben ayda 3 kg verdim normal mi az mı bilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…