Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kizlar ben su son bir aydir belki de fazla oldu bilmiyorum agirlikli olarak Karatay tarzi beslenmeyi örnek aldim. Süt veren annelerin de rahatlikla uygulayacagi bir beslenme bicimi. Dukan diyetiyle örtüsen taraflari var ama bu hayat boyu bir beslenme tarzi. Herseyi yedim yumurta, et, peynir, ceviz, badem, et, balik... Sadece beyaz un ve sekeri kistim. Cikolata bitter yedim, kepekli makarna ve kepekli ekmek yedim onu da sinirli. Belki yeniden kilo vermeye baslamamda bunun da etkisi olmustur. Doyana kadar da yedim ac kalmadim hic.

Bir de dukancı birisi olarak Mr Pierre Dukanın Avukatlığını yapayim...Şöyle birşey var aslında dukan hayat boyunca yapmak için daha uygun niye derseniz, dukanın evreleri var,

1. evre: 3-5 gün atak,kilona göre
2.evre :seyir evri 3-5 ay,(tabi bu verilecek kiloya göre değişiyor)
3.evre: güçlendirme evresi de oda mesela 3-5 ay diyelim (tabi bu verilecek kiloya göre değişiyor)
4.evre : hayat boyu sadece hafta da 1 gün bu diyet yapılıyor.

Dukan da 3. evreden itibaren ekmek ,nişastalı gıdalar, ve meyva yemek sınırlı da olsa var...ödül yemeği var hafta 1-2 kez..
Ama karatay da hayat boyu ekmek kesinlikle yasak, un, şeker tamamen yasak, meyvaya da pek sıcak bakmıyor, en fazla 2 veya 3 öğün yiyin diyor... ve ekmekteki vitaminleri biliyoruz ne kadar faydalı...(ayrıca dukanda yulaf kepeği kullanımı var ekmek de yapıp yiyebiliyorusun her evrede ve tatlandırıcı kullanımı da serbest)

sonuç olarak karatay aslında daha katı bir diyet dukana göre hayat boyu yapmak için uygun değil bence fakat ama tabi şu bir gerçek dukanında uygulaması biraz zahmetli...

Son düzenleme:
ya bende o tarz beslenmeye çalışıyorum. ben yumurta beyazını asla yiyemiyorum sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim salam yumurta sarısı 5 zeytin 1 dilim çavdar yedim akşamlarıda pilav yememeye özen gösteriyorum özellkikle et yanında birde böyle yiyeceğim şeker çok az yiyorum çay kahveye atmıyıyorum. sütlü irmik tatlısı yapıyorum içine nar kivi vs doğruyorum öyle bir kase yiyorum haftada 1 kez. ama arada kaçtığı oluyor bu hafta olduğu gibi inşallah düzene girer ya birde ben ayda 3 kg verdim normal mi az mı bilmedim

Bir ayda 3 kg cok iyi canim tabii spora yeni baslayinca ilk önce cabuk gidiyor sonra yavasliyor. Arada bir farkli bir calisma yapmaya calis vücut sasirsin sok etkisi olsun diye. Mesela ayda 2 kez örnek daha fazla da yapabilirsin tabii, fitness blenderdan bir video yap. Sonra yine leslieye devam edebilirsin. Bebislerinizi arabasina atin disariya cikin, ben cocuklarimla saatlerce yürürdüm bebek arabasina koyup. Hareket etmek icin kendine fikirler icat et iste. Hayatimizda ne kadar hareket olursa o kadar fit kaliriz.

Selamlar,
Ben de geldim bu sayfaya Derya Abla sayesinde, dünde 4 fast mile yaptım. bayağı yorucu bu da Hiit tarzı birşey bayağı yorucu... leslie'nin nasıl zayıflattığını şimdi anlıyorum gerçekten...Toplamda 3 günde 10 mil yapmış oldum...

Birşey sorucam Derya sana, bu mesela 45 dk'da gerçekten 4 mil (6.4 km) yapıyormuyuzdur ? sanki bana abartılı gibi geliyor ama doğrudur herhalde değil mi?

Hosgeldin hosgeldin, simdi anliyormusun niye leslie den vazgecemiyorum bir türlü. Üstelik de egleniyorum. 45 dk olanlar 3 mil canim 4 hizli mil olan 50 dk. Daha hizli oldugu icin sonucta o mesafeleri daha hizli sürede bitiriyorsun bu da normal. Ben simdi vaktim az oldugunda 2 mil de yapiyorum onlardan yine de terletiyor.

Bir de dukancı birisi olarak Mr Pierre Dukanın Avukatlığını yapayim...Şöyle birşey var aslında dukan hayat boyunca yapmak için daha uygun niye derseniz, dukanın evreleri var,

3.evre: güçlendirme evresi de oda mesela 3-5 ay diyelim (tabi bu verilecek kiloya göre değişiyor)

Dukan da 3. evreden itibaren ekmek ,nişastalı gıdalar, ve meyva yemek sınırlı da olsa var...ödül yemeği var hafta 1-2 kez..
Ama karatay da hayat boyu ekmek kesinlikle yasak, un, şeker tamamen yasak, meyvaya da pek sıcak bakmıyor, en fazla 2 veya 3 öğün yiyin diyor... ve ekmekteki vitaminleri biliyoruz ne kadar faydalı...(ayrıca dukanda yulaf kepeği kullanımı var ekmek de yapıp yiyebiliyorusun her evrede ve tatlandırıcı kullanımı da serbest)

sonuç olarak karatay aslında daha katı bir diyet dukana göre hayat boyu yapmak için uygun değil bence fakat ama tabi şu bir gerçek dukanında uygulaması biraz zahmetli...

Nosee cim ben Karatayi sadece örnek beslenme programi olarak uyguluyorum. Birebir yaptigimi söyleyemem, sabahlari bazen 2-3 dilim kepekli ekmek yiyorum, bazi sabahlar omlet yedigimde ekmek yemiyorum. Kepekli makarna yiyorum ve sekerden mümkün oldugunca uzak duruyorum ama bitte cikolata yiyorum. Ölecek degiliz ya canim? Karatayin mesela aksam hafif yeyin ya da hic yemeyim önerisi önceleri benim de uyguladigim bir seydi. Gercekten sabah daha hafif kalkiyor insan. Aksam sonucta aldigimiz gidalarin verecegi enerjiye ihtiyacimiz yok. Bazen kacirma yaptigim günler oluyor tabii onu da sonradan toparliyorum. Böylesi daha kolayima geliyor.
Meyve konusunda da ben de cok seviyorum ama hamileyken sekerim var diye beslenme uzmanina gitmistim, maalesef fazla abartmadan yememiz gerekiyor. MEyvede fruktoz var.

Son düzenleme:
Nosee cim ben Karatayi sadece örnek beslenme programi olarak uyguluyorum. Birebir yaptigimi söyleyemem, sabahlari bazen 2-3 dilim kepekli ekmek yiyorum, bazi sabahlar omlet yedigimde ekmek yemiyorum. Kepekli makarna yiyorum ve sekerden mümkün oldugunca uzak duruyorum ama bitte cikolata yiyorum. Ölecek degiliz ya canim? Karatayin mesela aksam hafif yeyin ya da hic yemeyim önerisi önceleri benim de uyguladigim bir seydi. Gercekten sabah daha hafif kalkiyor insan. Aksam sonucta aldigimiz gidalarin verecegi enerjiye ihtiyacimiz yok. Bazen kacirma yaptigim günler oluyor tabii onu da sonradan toparliyorum. Böylesi daha kolayima geliyor.

Ya zaten böyle yapıyorsan esas sağlıklı olarak besleniyorsun diyebilirim.Zaten gerçek diyetisyenlerde bu tarz bir beslenme veriyorlar... tamamen yasaklar getirmiyorlar...herşeyden az ve kontrollü şekilde veriyorlar... örneğin ben diyetisyene giderken dondurma bile veriyordu üstelik zayıflıyordum..

Tabi ben niye yapmıyoruma gelirsek ben çok tez canlıyım moralim bozulmadan hedeflerime ulaşmak istiyorum...bir de belli bir disinlinde olmazsam kurallara uymuyorum çok fazla kaçamak yapabiliyorum o yüzden dukanı yapıyorum...

Son düzenleme:
Ya zaten böyle yapıyorsan esas sağlıklı olarak besleniyorsun diyebilirim.Zaten gerçek diyetisyenlerde bu tarz bir beslenme veriyorlar... tamamen yasaklar getirmiyorlar...herşeyden az ve kontrollü şekilde veriyorlar... örneğin ben diyetisyene giderken dondurma bile veriyordu üstelik zayıflıyordum..

Tabi ben niye yapmıyoruma gelirsek ben çok tez canlıyım moralim bozulmadan hedeflerime ulaşmak istiyorum...bir de belli bir disinlinde olmazsam kurallara uymuyorum çok fazla kaçamak yapabiliyorum o yüzden dukanı yapıyorum...

Evet canim memnunum böyle yaptigimdan beri. Midemde siskinlik olmuyor o kadar. Siskinligi beyaz ekmek, makarna ve seker yapiyormus demek ki. Kepekli yiyince sisirmiyor.

günaydın arkadaşlar bende 15 gündür leslie yapıyorum 3 kilo gitti bile sizleri ara sıra okuyarak hırslandım birde facedeki leslie sayesinde ..ben bundan iki sene önce leslie ile 15 kilo vermiştim yediklerimede dikkat ederek,sonra ikinci bebeğime hamile kaldım bir türlü başlayamıyordum bebeğim 9 aylık oldu ancak hırslandım artık bende buradayım...yalnız ben şu anda hergün 2 mille yapıyorum biraz alışayaım ondan sonra 4 milese geçicem...

ya ben bu karatayı sevemedim gitti aslında bana dukanı taklit ediyor gibi geldi tamda bilmiyorum ben doktor ayça uygulayarak 10 kg vermiştim şimdi ne uyguladığım belli değil açıkcası :)

günaydın arkadaşlar bende 15 gündür leslie yapıyorum 3 kilo gitti bile sizleri ara sıra okuyarak hırslandım birde facedeki leslie sayesinde ..ben bundan iki sene önce leslie ile 15 kilo vermiştim yediklerimede dikkat ederek,sonra ikinci bebeğime hamile kaldım bir türlü başlayamıyordum bebeğim 9 aylık oldu ancak hırslandım artık bende buradayım...yalnız ben şu anda hergün 2 mille yapıyorum biraz alışayaım ondan sonra 4 milese geçicem...

Gerçekten Tebrik ederim. 15 günde 3 kilo süper...kaç kilodan düştünüz...günde düzenli 2 mile yaparak mı verdiniz?
Darısı başımıza...

ya ben bu karatayı sevemedim gitti aslında bana dukanı taklit ediyor gibi geldi tamda bilmiyorum ben doktor ayça uygulayarak 10 kg vermiştim şimdi ne uyguladığım belli değil açıkcası :)

Karatayda Tabi profesör..ama ekmek olmadan diyet biraz Türk yemek sistemine de uymuyor bence ...hatta Ayşe Armanın röportajı vardı Karatay Hocayla, hoca diyordu pastırmalı yumurta yiyebilirsiniz, Ayşe Arman'da demiş o pastırmalı yumurtaya ekmek banamadıktan sonra ne anlamı var yemenin diye...

Aslında bir ara bakmıştın Dr. Ayçanın diyet listeleri gayet iyiydi...yapılabilecek gibiydi...kilo vermenizen belli zaten...

Bence en önemlisi insanin kendine uygun tempoyu tutturmasi, yemek olsun hareket olsun kendimiz bilecegiz. Bu yaptigim bana yetiyor mu, dogru seyleri yiyor muyum kendimce. Irade ve sabirla oluyor her sey.

Ben de bugün ancak 2 mil yaptim, aksamüstü de disarda yürümem gerekecek cok yogunum ögleden sonra. Kendimi fazla zorlamak istemedim.

Gerçekten Tebrik ederim. 15 günde 3 kilo süper...kaç kilodan düştünüz...günde düzenli 2 mile yaparak mı verdiniz?
Darısı başımıza...

sağol canım...benim kilom çok fazla olduğu için gitti ben 128 129 arası gidip geliyordum şu anda şu anda 124.5 oldum ...evet 2 mille yaparak verdim daha öncede arada 4 yada 5 yapıyordum ama daha çok 3 millenin 2 millesinde bırakıyorum ...daha öncede 106ya kadar vermiştim boyum uzun olduğu için 106 da bile çok inceceik olmuştum tabii leslieninde atkisiyle....

sağol canım...benim kilom çok fazla olduğu için gitti ben 128 129 arası gidip geliyordum şu anda şu anda 124.5 oldum ...evet 2 mille yaparak verdim daha öncede arada 4 yada 5 yapıyordum ama daha çok 3 millenin 2 millesinde bırakıyorum ...daha öncede 106ya kadar vermiştim boyum uzun olduğu için 106 da bile çok inceceik olmuştum tabii leslieninde atkisiyle....

Evet kilolu olunca 2 mil bile etkili oluyor, hizli millerin 2 milini de yapsan her gün o bile etkili olacaktir. Tekrar tekrar söylüyorum okuyanlar bikacak ama leslie gercekten cok iyi bir program.

Bak bıkmadık ne oldu transfer olduk diğer forumdan , lionla thalix'i de bekliyorum :))

Zaten önemli olan düzenli olarak yapmak bence 2 mil de az değil ki zaten 3 km'den fazla...ben mesela eskiden koşu bandında 4 km 45 dk çalışıyordum diyetle beraber işe yarıyor... bir de kadın hep hiit yaptırıyor. normal çalışmaya göre daha fazla enerji harcıyorsun...

özetle Hiit çalışma şeklini açıklarsak:

''setler halinde; dört dakika hızlı, iki dakika da ağır tempo koşmak olarak özetleyebiliriz kendisi. amaç, nabzı bir düşürüp bir yükselterek vücudu kandırmak ve daha hızlı yağ yakımını sağlamaktır.''

hatta 9 kat fazla yağ yakımı olduğunu bile söylüyorlarmış...

Ben baslayali da 15 gun oldu 1 mile la basladim simdi sabah aksam toplam 5 miles yapiyorum. Henuz kilo veremedim. 😭

Bak bıkmadık ne oldu transfer olduk diğer forumdan , lionla thalix'i de bekliyorum :))

Zaten önemli olan düzenli olarak yapmak bence 2 mil de az değil ki zaten 3 km'den fazla...ben mesela eskiden koşu bandında 4 km 45 dk çalışıyordum diyetle beraber işe yarıyor... bir de kadın hep hiit yaptırıyor. normal çalışmaya göre daha fazla enerji harcıyorsun...

özetle Hiit çalışma şeklini açıklarsak:

''setler halinde; dört dakika hızlı, iki dakika da ağır tempo koşmak olarak özetleyebiliriz kendisi. amaç, nabzı bir düşürüp bir yükselterek vücudu kandırmak ve daha hızlı yağ yakımını sağlamaktır.''

hatta 9 kat fazla yağ yakımı olduğunu bile söylüyorlarmış...

Nosecim memnun kalmasak niye israr edelim degil mi? Internette izledim kadin tura cikiyor Amerika`da stadlarda binlerce insan katiliyor. Konser verir gibi walk walk yaptiriyor. Evet hiit olan calismalarini ben de daha cok seviyorum. Yavas videolari artik bize agir gelir. Ama biliyor musun onlar bile ise yariyor, adet dönemlerinde filan daha yavas calismak isteyince. Kadinin etinden suyundan faydalaniyoruz yani. Bugün gögüs videosunu da yaptim o da hosuma gitti.

Derya abla walk at home sitesine üye olunup video izlenebiliyor mu?
Acaba youtube den indirsek leslie telif hakkı diye bize kızar da hakkını helal etmezse diye düşünüyorum :KK43:(
youtube ye bir şey olursa diye korkuyorum,başka sitede hiç yok :KK43:

Derya abla walk at home sitesine üye olunup video izlenebiliyor mu?
Acaba youtube den indirsek leslie telif hakkı diye bize kızar da hakkını helal etmezse diye düşünüyorum :KK43:(
youtube ye bir şey olursa diye korkuyorum,başka sitede hiç yok :KK43:

Ay canim yaa neler düsünüyosun. You tube a girmis videolar zaten artik bedava hale geliyo leslie nin ekleyen herkesten telif hakki aldigini sanmiyorum. Bir sürü parali videosu var onlar zaten orda yok amazonda filan satiliyo. Bunlar artik eskimis olanlar. Evet walt at home sitesine üye olabilirsin orda 3-5 video var ama cok az. You tube dakiler filan yok pek. Indirmek istiyorsan indir ben laptop un hafizasi doluyo diye indirmiyorum yoksa en kisa zamanda bi kart filan alip oraya yükleyecegim.

X