Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

bu 3 mil harika kızlar müzük eşliğinde çok eğlenceli kardiyo aynı zamanda aralarda hoplamalı zıplamalı bir bakın 3 milin hastası oldum ben bunla çok konuşsa da

Haklisin tatlim sonucta hareketli bi program ve mutlaka bi kalori yakimi olucak mutlaka kilo veren olur kilo verenler de bildirim yapar sa herkese motive olabilir

bu 3 mil harika kızlar müzük eşliğinde çok eğlenceli kardiyo aynı zamanda aralarda hoplamalı zıplamalı bir bakın 3 milin hastası oldum ben bunla çok konuşsa da
Tesekkurler canim benim..
Aynen cok konusuyobbu kadin bi sus be kadin bi sus biz nefes nefese kaliyoruz ahahah

Tesekkurler canim benim..
Aynen cok konusuyobbu kadin bi sus be kadin bi sus biz nefes nefese kaliyoruz ahahah
ben arada mp3 ümü takıyorum kulağıma 5 mil faln yapacaksam en sevdiğim hareketli müzikler eşliğinde yapıyorum yada radyo açıp bilgisayarın sesini kapatıyorum harika oluyor tavsiye ederim 3 milde de bazen yapıyorum ruh halime göre sinir olursan öyle dene

Muzik hic aklima gelmemisti ya bende oyle yapayim saol canm benm:)

Kizlqr 2 mile varya ya you tube da bulamiyorum siteye girip burdan aciyorum you tub dan direk giris yokmu bi el ativerseniz bana

Kizlqr 2 mile varya ya you tube da bulamiyorum siteye girip burdan aciyorum you tub dan direk giris yokmu bi el ativerseniz bana
outube da leslie videolarını kaldırmışlar canım telif hakkı nedeniyle ben dailymotiondan açıyorum orayı dene istersen orda var

O zaman ekliyorum listeye
Sağol cnm benim :))
bence ölçü almaya gerek yok,ama siz ne düşünürsünüz bilemem...ortak karar ne olursa uygularız...
Bencr de ölçüye gerek yok
Yok canım lesli beni zorlamiyo yapabildiğim en rahat spor.sadece devamlılık için birliktelik şart diye düşünüyorum.beraber programlı olursak aksatmam
Bence de cnm
evet zaten benim de bu grubu kurmamın nedeni düzenli spor olsun diye...baksana her türden var,yapalım da,15dakika da olsa yapalım da yeterki spor olsun....
Evet aynen önemli olan sporu aksatmadan yapabilmek
Ekledim listeye tatlim
Simdi kış siyah kiyafetler uzun kollular tunikler montlar bizi sakliyor
Peki bir iki ay sonra.. Dar kisa kollular dar pantolonlar bizi bekliycek...
O yuzden fit girmemiz lazim
Ahh deme şimdiden stres oluyo insan (
Muzik hic aklima gelmemisti ya bende oyle yapayim saol canm benm:)
Müziksiz bi süre sonra cok sıkıcı olmaya başlıyor bencede radyo yada sevdiğin şarkıları dinleyebilirsin cnm bende öyle yapıyorum

Oyle yapivcm canim

hayırlı olsun canım videoya göz gezdirdim yapabilirim diye düşünüyorum beni de yazar mısın gruba :)

ilk sayfaya da ekledim linki canım....amma konuşuyor ya...
evet kadın hiç susmuyor ki ilk geçen sene leslie yaparken sırf konuşamalarından daralıp bırakmıştım ben 1 milde bile nefes nefeseyken hala nasıl konuşuyor diye sonra alıştım müzik falan dinleyerek yapmaya başladım sesini kapatıp bu kadar konuşmasa daha iyi olacak sanki

ben de sesini kısıp dizi izleyerek yapıyorum...o da keyifli oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…